View Full Version : مبتدی: شروع يك برنامه حسابداري
mojtaba0912433
سه شنبه 02 آذر 1389, 12:57 عصر
سلام من يك حسابدارم .يه كم با برنامه نويسي دلفي آشنا هستم .در حد مبتدي .آيا بدون گذراندن دوره برنامه نويسي ميتونم يه برنامه حسابداري بنويسم ؟لطفا راهنمايي بفرماييد.اگر دوستاني هم تجربه چنين كارهايي دارن ممنون ميشم راهنمايي كنن
hossein_h62
سه شنبه 02 آذر 1389, 15:56 عصر
سلام
شما برای اینکه یه برنامه حسابداری خوب بنویسید چندتا آیتم نیاز دارید :
1- تجزیه و تحلیل و طراحی مناسب و تسلط بر پایگاه داده.
2- تسلط به دلفی و ابزارهای اون.
3- آشنایی با حسابداری.
4- و اینکه چند نمونه برنامه های موجود در بازار رو حداقل دیده باشید.
Delphi7_love
سه شنبه 02 آذر 1389, 21:19 عصر
دوست عزیز
اگر این اولین برنامه شماست ، با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد
و ممکنه حتی وسط کار بی خیال برنامه بشید و از اول شروع کنید
به نظر من باید ابتدا ، تجربه نوشتن برنامه های کوچکتر رو داشته باشید تا بتونید یک برنامه حسابداری بنویسید
البته نکاتی که جناب hossein_h62 فرمودند خیلی مهمه
mojtaba0912433
چهارشنبه 03 آذر 1389, 09:16 صبح
سلام
شما برای اینکه یه برنامه حسابداری خوب بنویسید چندتا آیتم نیاز دارید :
1- تجزیه و تحلیل و طراحی مناسب و تسلط بر پایگاه داده.
2- تسلط به دلفی و ابزارهای اون.
3- آشنایی با حسابداری.
4- و اینکه چند نمونه برنامه های موجود در بازار رو حداقل دیده باشید.
ممنون از راهنماييت :
1-در مورد تحليل و پايگاه داده و آشنايي با حسابداري و ديدن برنامه ها ي نمونه مشكلي ندارم
2-فقط در مورد تسلط بر دلفي و ابزارهاي اون كمي مشكل دارم
اگه مي شه راهنمايي كن چطورمي تونم مشكلم را حل كنم
در ضمن من اين كار را شروع كردم و كمي هم اين كار انجام شده(نوشتن برنامه حسابداري منظورمه)
mojtaba0912433
چهارشنبه 03 آذر 1389, 09:22 صبح
دوست عزیز
اگر این اولین برنامه شماست ، با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد
و ممکنه حتی وسط کار بی خیال برنامه بشید و از اول شروع کنید
به نظر من باید ابتدا ، تجربه نوشتن برنامه های کوچکتر رو داشته باشید تا بتونید یک برنامه حسابداری بنویسید
البته نکاتی که جناب hossein_h62 فرمودند خیلی مهمه
ممنون از راهنمايي خوبه شما دوست عزيز:
1-چون اينكار را شروع كردم وبا مشكلات هم روبرو شدم حرف شما را خوب متوجه مي شم ولي به دليل علاقه اي كه به برنامه نويسي پيدا كردم حتما مي خام ادامه بدم
2-برنامه هاي كوچكتر هم انجام دادم خوشحال مي شم اگه در مورد اموزش برنامه نويسي به من كمك كنيد.
mojtaba0912433
چهارشنبه 03 آذر 1389, 09:27 صبح
اين هم نمونه كار (البته عكس اون)
hossein_h62
چهارشنبه 03 آذر 1389, 10:54 صبح
علاقتون رو تحسین میکنم دوست عزیز.
ولی باز هم تاکید میکنم که قبل از اینکه وارد بحث اینترفیس برنامه بشید روی پایگاه دادتون کار کنید. چون خیلی مهمه.
نحوه طراحی جداول اسناد، جداول مربوط به کدینگ حسابداری،حسابای کل و معین و تفصیل و ....
اینکه چجوری طراحی بشن که بعد برای گزارش گیری از حساباتون مشکل نداشته باشین.
بهرحال روی طراحی دیتابیستون دقت زیادی داشته باشین. راهنمایی هم خواستین در خدمتت هستم.
اینم یه نمونه عکس از فرم سند مالی مربوط به یکی از نرم افزارای مالی که بخشی از یک سیستم یکپارچه فرآیندی هستش.
mojtaba0912433
چهارشنبه 03 آذر 1389, 12:46 عصر
علاقتون رو تحسین میکنم دوست عزیز.
ولی باز هم تاکید میکنم که قبل از اینکه وارد بحث اینترفیس برنامه بشید روی پایگاه دادتون کار کنید. چون خیلی مهمه.
نحوه طراحی جداول اسناد، جداول مربوط به کدینگ حسابداری،حسابای کل و معین و تفصیل و ....
اینکه چجوری طراحی بشن که بعد برای گزارش گیری از حساباتون مشکل نداشته باشین.
بهرحال روی طراحی دیتابیستون دقت زیادی داشته باشین. راهنمایی هم خواستین در خدمتت هستم.
اینم یه نمونه عکس از فرم سند مالی مربوط به یکی از نرم افزارای مالی که بخشی از یک سیستم یکپارچه فرآیندی هستش.
بسيار ممنون كه توجه كردين
من با توجه به مطالعات همين سايت براي شروع دلفي 7 و پايگاه داده اكسس را انتخاب كردم كه فقط يادبگيرم(چون ساده ترين راه به نظر مياد) ظاهرا شما ،هم در زمينه برنامه نويسي ،هم حسابداري صاحب تجربه هستي.من تقريبا در 1 ماه تونستم فرم اصلي سند وتقريبا 60 درصد برنامه نويسي اون را طراحي كنم(بدون سابقه برنامه نويسي فقط با اطلاعات اينترنتي).اگه مي شه اي ميل خودت را بده تا بتونم از راهنماييت در مشكلاتم استفاده كنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.