View Full Version : حرفه ای: کندی RemoteDesctop
ma_barnamenevis
چهارشنبه 03 آذر 1389, 12:56 عصر
باسلام ما سروری داریم که وقتی با RemoteDesctop به آن وصل می شویم کار آن بسیار کند می شود مثلاً اگه یک کلیک روی mycomputer روی desctop کنیم یا دقیقه طول می کشد تا آنرا های لایت کند حسابش را بکنید بقیه کارها چقدر کند انجام خواهد شد.کارهایی که ما تاکنون انجام داده ایم :1- چک کردن نودهای شبکه که مشکلی نداشته اند2- چک کردن سیستم که هنگام remote شدن به سرورهای دیگه سرعت اش خوبه است3- چک کردن کارت شبکه که اون هم مشکلی نداشت4- ویروس هم نیست چون از روی چندین سیستم با مشخصات مختلف امتحان کردیم لطفاً راهنمایی کنین
razeghi_loved
چهارشنبه 03 آذر 1389, 13:44 عصر
لطفاً مشخصات سرور خودتون رو هم بگید؟
ویندوز سرور من تا الان که خودم دارم باهاش کار می کنم 2 دوتا ریموت می زنم بسیار عالی داره کار می کنه
در ضمن برنامه هایی که روی سرورتان هم نصب هست لطفاً بگین مثل SQL یا ISA همه رو بگین
ین
ma_barnamenevis
چهارشنبه 03 آذر 1389, 14:03 عصر
HP Proliant ML370G6 - 2.80 GHz - Ram 11.9 GB -windows : winserver2003 servicepack2
Dr.Bronx
چهارشنبه 03 آذر 1389, 14:32 عصر
کل شبکه رو جدا کنید .
فقط دو سیستم + سرور به هم متصل باشند .
برنامه wireshark رو دانلود و نصب کنید .
یک سیستم وظیفه اتصال به سرور رو به عهده میگیره و سیستم شما وظیفه (Man in the middle) یعنی شبکه رو با wireshark کنترل می کنند تمام پکت هاش رو .
به احتمال زیاد شما مشکل ارسال پکت های بی مصرف و نامربوط رو دارید .
اگر این 2 سیستم که شما کنترل می کردید مشکلی نداشتند برای ارتباط اونوقت باید سیستم هارو تک تک به شبکه متصل کنید و مانیتور کنید . ببینید چه عاملی باعث کندی شبکه میشه .
اگر شبکه خیلی بزرگی هم دارید احتمال ARP Poisoning هم هست .
موفق باشید ./
ma_barnamenevis
چهارشنبه 03 آذر 1389, 14:39 عصر
برای راه حل اول چون باید برم اتاق سرور تا شنبه نمی تونماما باید بگم شبکمون بزرگه و درمورد ARP Poisoning میشه یکم توضیح بدین .
hghyami
چهارشنبه 03 آذر 1389, 15:09 عصر
خوب یک سوال... شما چند تا user دارید و سرویس هایی که دارید چی هست... سرور ظاهراً که خوب باید باشه. در ضمن وقتی که وصل میشید کدوم process چقدر و چی داره مصرف میکنه (cpu زیاد یا ram زیاد)... wireshark فعلا خیلی زود هست و قبلش بهتر هست که یواش یواش نه یک ضرب بریم سر وقت wireshark و غیره. (مثل این میمونه که یکی زنگ بزنه بگه اینترنت کار نمیکنه من هم بگم برو روتر رو یک ضرب خاموش روشن کن)یک نکته دیگه az remote desktop ۶ استفاده میکنید یا خیر. چون RDP Client۶ مشکل کوچولو داره...
RDP ۶ یک Feature جدید داره به اسم Receive Window Auto-Tuning که این معمولان مشکل ساز هست
hghyami
چهارشنبه 03 آذر 1389, 15:16 عصر
در ضمن لطفا اینرو از رو دستگاهی که باهاش به سرور وصل میشی بزن و جوابش رو بذار اینجا
netsh interface tcp show global
ma_barnamenevis
پنج شنبه 04 آذر 1389, 14:02 عصر
این سرور فعلاً در مرحله راه اندازی است ، کاربرانی که اجازه کارکردن remote با این سرور رو خواهند داشت یک یا دو نفر خواهند بود ، process خاصی انجام نمی شود و حتی میزان بار روی شبکه هنگام remoteشدن یک کاربر خیلی نیست
ma_barnamenevis
دوشنبه 08 آذر 1389, 10:54 صبح
Netsh interface>tcp show global The following command was not found: tcp show global ببینید windows سیستم winserver2003 sp2 هستش که remotedesctop با خودش نصب می شه کارت شبکه هاش هم از این مدله : HPNC3 75 Integrated Quad Port Multifunction Gigabit Server Adapterهرچی هست مشکل از خود سرور نه شبکه ، service هاش هم چک کردم اونهایی که باید start باشه هست
hghyami
دوشنبه 08 آذر 1389, 12:25 عصر
خوب اولا که این دستور رو درست نزدید، اگر همون رو که من گذشتم copy/paste میکردی باید کار میکرد
در ضمن این رو تو هم سرور بزن و هم دستگاه خودت.
ma_barnamenevis
دوشنبه 08 آذر 1389, 17:36 عصر
این دستور در win server جواب نمی ده ولی روی سیستمی که seven ، این شد :
Receive-Side Scaling State : enabled
Chimney Offload State : automatic
NetDMA State : enabled
Direct Cache Acess (DCA) : disabled
Receive Window Auto-Tuning Level : normal
Add-On Congestion Control Provider : none
ECN Capability : disabled
RFC 1323 Timestamps : disabled
hghyami
دوشنبه 08 آذر 1389, 19:58 عصر
netsh interface tcp set global autotuning=highlyrestricted
dobareh sorat ro test kon va behem begoo lotfan
ma_barnamenevis
سه شنبه 09 آذر 1389, 09:18 صبح
فرقی نکرد سرعت remot همونجوریه
hghyami
سه شنبه 09 آذر 1389, 13:34 عصر
ببین... وقتی وصل شودی اینبار از تو task manager ببین چی داره چقدر چیرو مصرف میکنه
ma_barnamenevis
سه شنبه 09 آذر 1389, 14:30 عصر
همه چیز به مقدار خیلی کم مصرف می شود
Dr.Bronx
سه شنبه 09 آذر 1389, 21:13 عصر
فکر کنم آخر این داستان به wireshark که من صفحه پیش گفتم کشیده بشه ... !
سنگ مفت ، گنجشک هم مفت ... کسی هم نمیگه چرا !
hghyami
سه شنبه 09 آذر 1389, 23:35 عصر
میشه یک اسکرین شاوت بذاری... ۹۹.۹% مشکل از rdp client هست چون یک چیز خیلی معمولی هست و شما اولین نفر نیستی که این مشکل رو داشتی... کار دیگه که میتونی بکنی این هست که یک سری ستینگ network card رو تغییر بعدی که بهت میدم... لطف کن اول یک عکس از لیست روننینگ process بذار...
sabajamalian
پنج شنبه 11 آذر 1389, 10:17 صبح
همون طور که دوستان گفتند، مشکل به احتمال 99 درصد از خود RemoteDesktop Client هست.
این لینک رو مطالعه بفرمایید:
http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/microsoft/remote-desktop-slow-problem-solved.asp
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.