ورود

View Full Version : مرورگر Chrome، ناپاک‌ترین نرم افزار سال ۲۰۱۰

Behrouz_Rad
پنج شنبه 04 آذر 1389, 21:18 عصر
هفته‌ی گذشته، گزارشی سالانه برای معرفی ناپاک‌ترین نرم افزارها منتشر شد. ناپاک‌ترین نرم افزار، که از ژانویه تا اواسط اکتبر ۲۰۱۰ بیشترین آسیپ‌پذیری را تجربه کرد، مرورگر گوگل کروم بود.

ادامه ی مطلب... (http://www.1reza.net/1389/09/dirty-chrome/)

حسین فلاحی
پنج شنبه 04 آذر 1389, 23:35 عصر
پس از مرورگر گوگل کروم، مرورگر اپل، سافاری، با ۶۰ مورد آسیب پذیری و سپس مجموعه آفیس مایکروسافت با ۵۷ مورد رتبه‌ی سوم را از آن خود کرد.
رتبه‌های بعدی نیز: ۴- ادوبی آکروبات (۵۴ مورد)، ۵- موزیلا فایرفاکس (۵۱ مورد)، ۶- کیت توسعه جاوا (۳۶)، ۷- ادوبی شاک‌ویو (۳۵)، ۸- اینترنت اکسپلورر مایکروسافت (۳۲)، ۷- رییل پلیر (۱۴)، ۸- وب‌کیت اپل (۹)، ۹- فلش پلیر (۸)، ۱۰- کویک‌تایم اپل و مرورگر اپرا (مساوی با ۶ مورد)

این هم از IE که این قدر بد می گن ازش :)

HollyGhost
پنج شنبه 04 آذر 1389, 23:54 عصر
مدت زمان انتشار حفره تا وصله شدن رو هم در نظر باید گرفت که سرعت تیم IE در این زمینه خیلی پایین هست.

FastCode
جمعه 05 آذر 1389, 00:00 صبح
هنوز هم میگن.میگیم.میگم.
میدونی چرا؟
جون مجموع تعداد باگهاش خیلی بیشتر از چیزیه که فکرش رو بکنی.و اعتبار که توی این چند سال بهش گند زده با یک آمار درست نمیشه.
کروم توی دو سال بهتر از تمام ۱۲ سال(من ۱۲ ساله که با ویندوز کار میکنم قبلش نمیدونم چند ساله) ویندوز کار کرده هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ سرعت.اما تعداد باگهایی که ازش بیرون اومده به نسبت تعداد سالها به شکل نجومی از IE کمتره.

حسین فلاحی
جمعه 05 آذر 1389, 05:20 صبح
نمی دونم چرا یک عده این قدر سر مرورگر تعصب دارن. تا حرفی زده می شه انگار به اونها فحش دادی!
در مورد آنتی ویروس و هم خانواده هاش هم همین امر صادقه.

چه فرقی می کنه!

با آقای HollyGhost موافقم

FastCode
جمعه 05 آذر 1389, 09:12 صبح
نمی دونم چرا یک عده این قدر سر مرورگر تعصب دارن. تا حرفی زده می شه انگار به اونها فحش دادی!
در مورد آنتی ویروس و هم خانواده هاش هم همین امر صادقه.

چه فرقی می کنه!

با آقای HollyGhost موافقم
اگر منظورت منم باید بگم که من فقط روی IE تعصب دارم.
IE نشون دهنده حماقت کاربره:
۱.خیلی از کاربران ویندوز فکر میکنن IE یعنی اینترنت یعی اگر این e پاک بشه اینترنتشون قطع میشه.وقتی بهشون میگی مرورگر میگن مرورگر چیه؟باید بهشون بگی اینترنت اکسپلورر فایرفاکس رو بیار.بعد میگی تنظیمات رو بیار.میگه من الان تو Internet Options هستم.(از همه به خاطر توهین به شعورشون معذرت میخوام ولی بنده دقیقاْ با همین مورد مواجه شدم.)
۲.تعداد نتایج سرچی که گوگل از ادغام اسم مرورگر با کلمه هک میده برای IE از همه بیشتره.
۳.خیلی از اکسپلویتهای متا اسپلویت برای این که کار بکنن حتماْ باید IE روی سیستم قربانی نصب باشه.
۴.به قولی یکی از بچه های همین فروم با یه نگاه به یک تکه تکست میشه ورژنش رو بفهمی چون توی همه ورژن ها روش رندرینگ تکست فرق کرده.(به نظرت کاربر قاطی نمیکنه؟)
۵.پیغام های مسخره مثل:
Close All Tabs/Close Current Tab
خب من کجا کلیک کردم؟اگر یک تب رو بستم یکی رو ببند اگر همه رو بستم همه رو ببند.
به نظر شما کسایی که گزینه یک رو دارند و گزینه های ۲ تا ۵ رو تحمل میکنند احمق نیستند؟

silverfox
جمعه 05 آذر 1389, 10:41 صبح
به نظرم کسایی که بر اساس مورد 2 و 5 نظر میدن...که اولیش واقعا قابل استناد نیست و دومی هم نمونش توی ff که کار کردم هست .....

sia_2007
جمعه 05 آذر 1389, 10:58 صبح
دوست عزیز؛ اشکال کار اون فردی رو که مثال زدی رو نباید به همه وصل کنی.
کسی که ممکنه بهترین تعمیر کار ماشین باشه؛ شاید به صورت کامل از کامپیوتر سر در نیاره.
یا بالعکس
این که شما نمیتونی یه تسمه هیدرولیک رو عوض کنی؛ که برای اون کار 6 دقیقه است؛ از نظر اون ؛ نشونه حماقت شما نیست.
عذرخواهی شما هم هیچ دردی رو دوا نمیکنه؛ باید ببینی نحوه توضیح دادنت چه مشکلی داشته؛
مثال معروفی هست که میگه؛ اگه میخوای ببینی چیزی رو واقعا یاد گرفتی؛ باید بتونی اون رو به مادربزرگت تفهیم کنی.
بگذریم
هر چه استفاده از یه مرورگر کمتر باشه؛ هکر های کمتری وقتشون رو روی ریسکهای اون مرورگر میذارن.
بنا بر این خیلی بدیهیه که نوک پیکان حملات به سمت IE باشه که بیشترین استفاده کننده رو داره.
وقتی یه مرورگری که استفاده کمتری داره؛ در صدر جدول ریسکها میشینه؛ باید به حالش گریه کرد.
چون اگه همین مرورگر؛ تعداد زیاد استفاده کننده های IE رو داشت؛ الآن باگهای خیلی خیلی بیشتری روش کشف شده بود.
روش فکر کن.
موفق باشی

FastCode
جمعه 05 آذر 1389, 12:51 عصر
دوست عزیز؛ اشکال کار اون فردی رو که مثال زدی رو نباید به همه وصل کنی.
کسی که ممکنه بهترین تعمیر کار ماشین باشه؛ شاید به صورت کامل از کامپیوتر سر در نیاره.
یا بالعکس
این که شما نمیتونی یه تسمه هیدرولیک رو عوض کنی؛ که برای اون کار 6 دقیقه است؛ از نظر اون ؛ نشونه حماقت شما نیست.
عذرخواهی شما هم هیچ دردی رو دوا نمیکنه؛ باید ببینی نحوه توضیح دادنت چه مشکلی داشته؛
مثال معروفی هست که میگه؛ اگه میخوای ببینی چیزی رو واقعا یاد گرفتی؛ باید بتونی اون رو به مادربزرگت تفهیم کنی.
بگذریم
هر چه استفاده از یه مرورگر کمتر باشه؛ هکر های کمتری وقتشون رو روی ریسکهای اون مرورگر میذارن.
بنا بر این خیلی بدیهیه که نوک پیکان حملات به سمت IE باشه که بیشترین استفاده کننده رو داره.
وقتی یه مرورگری که استفاده کمتری داره؛ در صدر جدول ریسکها میشینه؛ باید به حالش گریه کرد.
چون اگه همین مرورگر؛ تعداد زیاد استفاده کننده های IE رو داشت؛ الآن باگهای خیلی خیلی بیشتری روش کشف شده بود.
روش فکر کن.
موفق باشی
مشکل همینه.
دقیقاً همون مثالی که زدم:شخص مورد نظر نصف عمرش رو پشت کامپیوتر بوده.خیالت از نظر توضیح راحت باشه.
من توی جمعی بودم که ۳ تا برنامه نویس دیگه هم بودم.با تلفن داشتم توضح میدادم.بعد از این که تلفن تموم شده بود همه از خنده دلشون رو گرفته بودن.

با این جمله خیلی حال کردم.
عزیز من مادر بزرگ من که با کروم کار نمیکنه.
چند نفر مثل آقای X و Y که توی این سایت زیاد داریمو تنشون برای این کارها میخاره و هکر ها که بدون استثناء با IE مشکل دارن با کروم کار میکنن.
در نتیجه تمرکز هکر ها بر روی چنین مرورگرهای در حال پیشرفتی خیلی بیشتره.همیشه نباید به اعداد فکر کرد.یک مقدار هم به سواد کامپیوتری قشر مصرف کننده توجه کنید.

Cold.82
جمعه 05 آذر 1389, 12:59 عصر
کاش اپرا اپن سورس بود .

حسین فلاحی
جمعه 05 آذر 1389, 13:22 عصر
اگر منظورت منم باید بگم که من فقط روی IE تعصب دارم.
IE نشون دهنده حماقت کاربره:
۱.خیلی از کاربران ویندوز فکر میکنن IE یعنی اینترنت یعی اگر این e پاک بشه اینترنتشون قطع میشه.وقتی بهشون میگی مرورگر میگن مرورگر چیه؟باید بهشون بگی اینترنت اکسپلورر فایرفاکس رو بیار.بعد میگی تنظیمات رو بیار.میگه من الان تو Internet Options هستم.(از همه به خاطر توهین به شعورشون معذرت میخوام ولی بنده دقیقاْ با همین مورد مواجه شدم.)
۲.تعداد نتایج سرچی که گوگل از ادغام اسم مرورگر با کلمه هک میده برای IE از همه بیشتره.
۳.خیلی از اکسپلویتهای متا اسپلویت برای این که کار بکنن حتماْ باید IE روی سیستم قربانی نصب باشه.
۴.به قولی یکی از بچه های همین فروم با یه نگاه به یک تکه تکست میشه ورژنش رو بفهمی چون توی همه ورژن ها روش رندرینگ تکست فرق کرده.(به نظرت کاربر قاطی نمیکنه؟)
۵.پیغام های مسخره مثل:
Close All Tabs/Close Current Tab
خب من کجا کلیک کردم؟اگر یک تب رو بستم یکی رو ببند اگر همه رو بستم همه رو ببند.
به نظر شما کسایی که گزینه یک رو دارند و گزینه های ۲ تا ۵ رو تحمل میکنند احمق نیستند؟

اولا که باید بگم اصلا منظورم شما نبودی. اگه به جمله ام دقت کنی متوجه می شی که کلی هست.

من شما رو خیلی دوست دارم اما ، شما واقعا به این پنج شماره ای که ردیف کردین می گین دلیل؟!!
1- یعنی وقتی خیلی از کاربرها فکر می کنند IE یعنی اینترنت، اون وقت اون مزخرفه و به درد نخور؟ چه ربطی بین این دو وجود داره؟ (از این دلیل شما خیلی تعجب کردم)
2- !!
3- طبیعیه. چون کسی نمی آد وقتش رو روی Wyzo بذاره.
4- نمی دونم این دلایل شما چه ربطی به بد یا خوب بودن IE داره. این یکی که حتی اصلا ربطی به حماقت کاربر هم نداره.
5-اتفاقا خیلی هم خوبه به علاوه که توی Firefox هم هست. خیلی وقت ها شده که بقیه تب ها رو یادم رفته و پنجره رو بستم اما بعد از این پیغام دوباره برگشتم.
به هر حال این هم دلیل خوبی نیست.

ببینین هر کسی عقایدش، علاقه مندی هاش و کارهای خصوصی ای که می کنه به خودش مربوطه. بنابراین من کاری به شما ندارم که از چی استفاده می کنین. به هیچ کس دیگه ای هم ندارم که چی کار می کنه. هیچ کس دیگه ای هم به من و شما کاری نداره.

به علاوه من هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم که به 50 درصد از کاربرهای اینترنت لقب "احمق" رو بدم.

در هر صورت همچنان سر حرف قبلی خودم هستم. هیچ فرقی نمی کنه که از چه مرورگری، چه وقت، چطوری استفاده می کنم. این جور مسائل اصلا مهم نیست.
یک لحظه به این فکر کنین ، همه روزه توی سایتها و تالارها سر این که کی از چی استفاده می کنه به سر و کله ی هم می زنند. هر کی از هر آنتی ویروسی استفاده می کنه همون بهترین توی دنیا هست و طوری ازش دفاع می کنه که انگار برادر خودشه.
خیلی مسخرس.
بی خیال این حرفها بشین.

sia_2007
جمعه 05 آذر 1389, 14:40 عصر
دوست عزیز؛ هر کسی که داره برنامه مینویسه؛ دوست داره اون برنامه بیشترین استفاده کننده رو داشته باشه.
این مسئله هیچ استثنا و نقیضی نداره.
کسی که هزار خط کد مینویسه برای یه برنامه گوشی؛ دوست داره برنامش از iPhone و آندروید گرفته تا گوشی های معمولی و گوشی خودش و آبجیش و پدرش و دوستاش؛ همه جا کار کنه.
کسی هم که میخواد یه برنامه مخرب بنویسه؛ از این قضیه مستثنی نیست.
دلیل نمیشه که چون هکر محترم داره Surf اینترنتش رو با Chrome یا Safari انجام میده؛ در حال تحقیق بر روی همون مرورگر هم باشه.
اون هم مثل هر Developer ای دوست داره برنامه ی مخربش همه جا کار کنه.
پس یا روی IE کار میکنه؛ یا FF
من نمیگم روی Chrome هم بررسی نمیشه ؛ اما نه اندازه IE
و اگه با مقدار کمتری انگولک کردن Chrome توسط هکرهای محترم؛ در صدر جدول نشسته؛
پس ببین اگه جای IE بود؛ وضعش به چه صورت بود.

این استدلال شما هم به ضرر Chrome هست نه به نفعش
چون استفاده کننده های Chrome از قشر با سواد کامپیوتر هستن و همیشه Browser شون به روزه.
اما IE استفاده کننده هاش کسایی هستن که نمیدونن Risk چیه و Security Fix چیه
هنوز که هنوزه دارن از IE 6 ای استفاده میکنن که مال 9 ساله پیشه.

من رقابت بروزرها رو به نفع خودمون میدونم ؛ تمام

FastCode
جمعه 05 آذر 1389, 15:07 عصر
1- یعنی وقتی خیلی از کاربرها فکر می کنند IE یعنی اینترنت، اون وقت اون مزخرفه و به درد نخور؟ چه ربطی بین این دو وجود داره؟ (از این دلیل شما خیلی تعجب کردم)
بله.
چون من شخصاً دوست ندارم جزء اون عده باشم.
اونها همون عده ای هستند که فرق ۱۱۰۰ رو با IPhone نمیفهمند.

-اتفاقا خیلی هم خوبه به علاوه که توی Firefox هم هست. خیلی وقت ها شده که بقیه تب ها رو یادم رفته و پنجره رو بستم اما بعد از این پیغام دوباره برگشتم.فایر فاکس میپرسه که صفحات رو ذخیره کنه یا نه.
ولی مایکروسافت اینترنت اکسپلورر مرورگر قرن ۲۱ ام میپرسه یکی رو ببندم یا همه رو.

این یه جور توهین به شعور کاربر و احمق فرض کردن کاربره چون با این سوال از شما میپرسه که ضربدر قرمزه رو زدی.منظورت آبیه نبوده؟

ولی فایرفاکس میپرسه که:دفعه بعدی که من اومدم میخوای همین صفحه ها رو ببینی یا homepage ات رو؟

به نظر شما این دو تا سوال یکی هستن؟

4- نمی دونم این دلایل شما چه ربطی به بد یا خوب بودن IE داره. این یکی که حتی اصلا ربطی به حماقت کاربر هم نداره.خواهش میکنم درست بخونید.

من گفتم کسی که با و جود اینها از این مرورگر استفاده کنه.

و شماره ۴ بهترین مثالی(نمایان ترین مثالی) بود که برای نا پایدار بودن و تغییرات عمده و احمقانه ای که مایکروسافت در مرورگر خودش ایجاد میکنه.

همین اواخر هم موتور جاوا اسکریپتش رو بازنویسی کرد.هیچکس نیومد بهش بگه چرا از اول یه چیز بهتر ننوشته.
ولی فایرفاکس هیچ موقع اشتباهی با این عظمت انجام نمیده که مجبور بشه موتور جاوا اسکریپتش رو عوض کنه.

علیرضا مداح
جمعه 05 آذر 1389, 15:19 عصر
سلام،
جناب FastCode لطفاً کمی دقت کنید، شما فقط بر روی یک ویژگی تمرکز کرده اید و در حال بیان تصورات شخصی خودتان هستید؛
نکته ی 1: در IE 8 اگر بیش از یک Tab باز داشته باشید، هنگامی که دکمه ی Close را بزنید، از شما می پرسد که همه را ببندم یا فقط همین یکی را؟ اگر حس می کنید که این سوال به "شعور" شما توهین می کند، گزینه ی Always Close All Tabs را تیک بزنید (البته از نظر من اصلاٌ به شعور بنده توهینی صورت نمی گیرد)،

نکته ی 2: اگر سهواٌ یا عمداٌ IE8 را با تمام Tab های آن بستید، مشکلی نیست، مجدداٌ آن را باز کنید و از منوی Tools گزینه ی Reopen Last Browsing Session را بزنید، با این کار حتی این امکان برای شما وجود دارد که Tab های Session قبلی را در داخل Session "فعلی" باز کنید،

نکته ی 3: بنده خودم از Firefox به طور عمده استفاده می کنم و تعصبی روی هیچ مرورگری ندارم، اما توجه کنید زمانی که می خواهید از یک محصول ایراد بگیرید، باید به دنبال دلایل قانع کننده تر و فنی بگردید و تنها به صرف اینکه یک ویژگی "از نظر شما" نقص محسوب می شود، "نمی توانید" یک محصول را محکوم کنید،/

حمیدرضاصادقیان
جمعه 05 آذر 1389, 21:31 عصر
سلام.
نکته ای هم من اشاره کنم جناب Fast Code.
کسی که میاد محصولی رو به باد انتقاد میگیره باید دانش فنی رو در اون زمینه داشته باشه .و گرنه فکر نمیکنم به این راحتی بشه تیم IE بزرگترین غول نرم افزاری دنیا رو زیر سوال برد.
مثل داستان این که خیلی افراد فکر میکنند برای داده های با حجم سنگین فقط باید از Oracle استفاده کنند و SQL Server جواب نمیده.ولی وقتی براشون دلیل فنی میاری و نمونه دیتابیسهای سنگین توی دنیا رو براشون مثال میزنی که دارند از این SQL Server استفاده میکنند اونوقت جوابی برای گفتن ندارند.
صرف اینکه ما خودمون محصولی رو نمی پسندیم بگیم تمام کاربراش هم احمق هستند حرف زیاد قشنگی نیست.
ولی اگر با دلایل کاملا فنی انتقاد صورت بگیره افراد دیگه هم پذیرا خواهند بود.
خلاصه افرادی که IE رو طراحی کردند با اصول طراحی GUI اشنا بودند و به این امر کاملا واقف هستند که کاربر باید برای کار راحت باشه.نمونش از ضعفهای کروم (نظر من )، شما در IE وقتی عکسی Load نمیشه میتونید راست کلیک کنید Reload Image رو بزنید ولی در Chrome خیر . یا اینکه در IE اگر همه تب ها رو ببنید یک تب خالی به شما نمایش داده میشه ولی در کروم برنامه کلا بسته میشه و...
موفق باشید

Netsky
جمعه 05 آذر 1389, 22:27 عصر
سلام .

نمونش از ضعفهای کروم (نظر من )
ببخشید جناب صادقیان ، منظور شما از ضعف کروم ، رابط کاربریش هست ؟؟؟ :متعجب:
البته فکر نکنم منظور شما این بوده باشه . چون رابط کاربری کروم مورد تحسین بیشتر مهندسین دنیای نرم افزار هستش .

شما در IE وقتی عکسی Load نمیشه میتونید راست کلیک کنید Reload Image رو بزنید ولی در Chrome خیر
میتونید open image in new tab رو بزنید . درسته که در همون صفحه عکس لود نمیشه ، ولی در کل کار شما رو راه میندازه .

موفق باشید .............

blue_lotus
جمعه 05 آذر 1389, 23:46 عصر
البته به این نکته توجه کنید که باگ‌های فایرفاکس و کروم کمتر باگ‌های امنیتی هستند.(جایزه های بالای ۳۰۰۰ دلار هم برای پیدا کردن باگ امنیتی گذاشتن)
اما آی ای ظاهرا در این بین باگ های امنیتیش بیشتر از این دو مرورگر هست.

hanif_x90
شنبه 06 آذر 1389, 10:20 صبح
بررسی نسخه بتای اینترنت اکسپلورر ۹ (http://www.gooyait.com/1389/07/01/internet-explorer-9-beta-review.html)

M.T.P
شنبه 06 آذر 1389, 13:43 عصر
مرورگر Chrome، ناپاک‌ترین نرم افزار سال ۲۰۱۰
یه مثل معروف هست که میگه:
مشک آن است که ببوید
نــــه آنکه عطار بـــگویـــد
من که از کروم رضایت دارم. :لبخند:

wanted_boy_2010
شنبه 06 آذر 1389, 14:21 عصر
من که واقعا از کروم راضی ام. سرعتی که داره منو قانع می کنه. :لبخند:به هیچ مشکلی هم برنخوردم.

FastCode
شنبه 06 آذر 1389, 15:45 عصر
در IE اگر همه تب ها رو ببنید یک تب خالی به شما نمایش داده میشه ولی در کروم برنامه کلا بسته میشه و...
موفق باشید
من همیشه با این مورد توی اینترنت اکسپلورر مشکل دارم.
توی کروم وقتی شما یک تب رو میبندید اگر تعداد تبها زیاد باشه همون لحظه تبها رو ریسایز نمیکنه که شما بتونی یک کلیک دیگه هم بکنی و تب بعدی رو ببندی.اینطوری میتونی 6 تا کلیک بکنی و مطمئن باشی که تا تب رو بستی.تب آخر رو هم که ببندی یعنی کار دیگه ای نداشتی.اگر هم بخوای یه تب خالی داشته باشی Ctrl+T میزنی.
ولی توی IE هر تبی رو که میبندی باید به اندازه :
Min(200,ScreenWidth/TabcountNew)-Min(200,ScreenWidth/Tabcount)
تعداد پیکسل به سمت چپ حرکت بدی که تب بعدی رو ببندی.
اگر یه جایی نشسته باشی که از دسته مبل به جای موس پد استفاده کنی در این لحظه دوست داری گریه کنی.

الانظر شما چیه؟

در ضمن من برای حجم زیاد از TeraData استفاده میکنم چون آزمایش خودش رو در Ebay پس داده.

firststep
شنبه 06 آذر 1389, 16:05 عصر
یک مشکله جدید و خیلی اساسی که من با هاش روبرو هستم زمانی که تعداده tab ها توی ie بالا میره یک سری اتفاقات خاص میفته تمام منوها از جمله راست کلیک درون وب ها از کار میفتن

حمیدرضاصادقیان
شنبه 06 آذر 1389, 16:05 عصر
در ضمن من برای حجم زیاد از TeraData استفاده میکنم چون آزمایش خودش رو در Ebay پس داده.
بحث از مسیر خودش خارج خواهد شد ولی دوست دارم بدونم منظورت از حجم زیاد چقدره؟؟

FastCode
شنبه 06 آذر 1389, 18:05 عصر
بحث از مسیر خودش خارج خواهد شد ولی دوست دارم بدونم منظورت از حجم زیاد چقدره؟؟

مشکل من هم همینه.
چیزهایی که ما توی ایران بهش میگیم زیاد توی sqlite خیلی خوب جواب میدن.
من بزای بیشتر از 4 تزابایت از ترادیتا استفاده میکنم.و هدف بعدیمه.(جون من به ORM ربطش ندید.)
بابت انحراف معذرت میخوام.

اندازه تب
کاملاً مطمئنم.
شما هم الان میتونی از سایت filehippo یک سری مواد لازم من رو بگیری.

کلمه "موس" رو جا انداختم. بابت اشتباهی که کردم معذرت میخوام چون باعث کژفهمی شما شدم.

msaleh
شنبه 06 آذر 1389, 18:28 عصر
اینقدی که بعضی از دوستان اینجا از یه مرورگر طرفداری میکنن خود تولیدکننده/توسعه دهنده اون نرم افزار ازش تعریف و تمجید نمیکنه!
کروم واقعا یه پدیده بود تو صحنه مرورگرهای اینترنت. حتی شرکت اپل هم که به قول بعضی از اساتید خدای خلاقیت هست نتونسته به پای این مرورگر محصولی به تولید برسونه. اما این مرورگر هنوز دوران طفولیت خودشو میگذرونه. مثلا اون اوائل که اصلا چیزی به نام تنظیمات نداشت و تقریبا همه چیزو از IE به عاریت میگرفت. اما در آخرین نسخه تا این لحظه (نسخه 9) خیلی از تنظیمات رو به صورت جداگانه میشه براش تغییر داد. اما هنوز هم برخی از تنظیمات مهم رو از IE میگیره مثل Proxy Settings و از اون مهمتر اینکه کوکیهاش هم حتی با IE مشترکه (شما تو IE لاگین کن تو کروم هم لاگین میشی!!!)
مشکل دیگه ای که فکر کنم مربوط به کلیه محصولات گوگل میشه (من چند تا شو امتحان کردم همشون اینجورین) تایپ زبونهای راست به چپ یه جوریه یعنی مثلا نمیتونی از ترکیبهای پیشرفته کلیدهای کیبرد برای ویرایش متن به درستی استفاده کنی (مثلا همین الان تو کروم 9 از ترکیب کلید Ctrl و کلیدهای چپ و راست استفاده کنین متوجه میشین)
اینها و سایر باگهای نرم افزار که دوستان نیز اشاره کردن دلیل بر بد یا خوب بودن کروم نیست فقط نشون میده که کروم هنوز اول راهه ولی تا الان که خیلی کولاک کرده و بین متخصصان کامپیوتر طرفدارای زیادی داره. سرعتش هم که مثل IE 9 فوق العادس.
درضمن فکر کنم تنها مرورگریه که تست ACID 3 رو 100/100 گذرونده اونم زیر 1 ثانیه (حداقل تو لپ تاپه من)
(http://acid3.acidtests.org) درصورتیکه IE 9 با اون همه تبلیغات 95/100 گرفته با حدود 5 ثانیه زمان.
به نظر من هم کروم بهترین UI رو داره و البته از محصولات شرکت Google چیز دیگه ای هم نمیشه انتظار داشت. ولی بحث تجربه برنامه نویس ها و توسعه دهندگان محصولات چیزی نیست که بشه براحتی ازش گذشت و تا یه مورد در یه نرم افزار به نظر ما باگ یا احمقانه اومد تو بوق و کرنا کنیم که ببینین اینا اصلا بلد نیستن برنامه بنویسن و ...
باید توجه داشت که شرکتهای بزرگ این چنینی مطمئنا توسعه دهندگانی بزرگ در حد خودش دارن که خیلی خیلی بیشتر از ماها دانش دارن (وگرنه وقتشونو مثل ما اینجا نمیگذروندن با این جور بحث ها :) ) و اونا خیلی بهتر از ماها و با گستردگی بیشتری از ماها مشکلات و راه حل ها رو بررسی میکنن...
(این مطلب با استفاده از کروم 9 وارد شده است)

FastCode
شنبه 06 آذر 1389, 19:01 عصر
Proxy Settings
این مورد از روز اول بود.
عکسش رو بزارم ببینی؟

(شما تو IE لاگین کن تو کروم هم لاگین میشی!!!
براتون واقعاً متاسفم.
شما فرق import settings رو با cookie نمیفهمی.
همین الان آزمایش کردم دیدم اشتباه میگید.

تایپ زبونهای راست به چپ یه جوریه یعنی مثلا نمیتونی از ترکیبهای پیشرفته کلیدهای کیبرد برای ویرایش متن به درستی استفاده کنی
هیچ جوری نیست.
شما هنوز تفاوت زبان رو با reading order نمیدونی.درست میشه.

سرعتش هم که مثل IE 9 فوق العادس.
این جمله رو به خود بیلی هم بگی تعجب میکنه.

باید توجه داشت که شرکتهای بزرگ این چنینی مطمئنا توسعه دهندگانی بزرگ در حد خودش دارن که خیلی خیلی بیشتر از ماها دانش دارن (وگرنه وقتشونو مثل ما اینجا نمیگذروندن با این جور بحث ها :) ) و اونا خیلی بهتر از ماها و با گستردگی بیشتری از ماها مشکلات و راه حل ها رو بررسی میکنن...
مشکل همینه.
اون کد معروف 200 مگی که لو رفت رو اگر دیده باشی میفهمی که یک داشنجوی ترم یک هم اگر بخواد پروژش رو سر وقت تحویل بده یه چیزی مثل IE تحویل میده.
درسته که مایکروسافت بهترینها رو داره.ولی اونها فقط بخشهای مهم رو مینویسن.برنامه نویسهای آشغال هم بخش های آشغال رو مینویسن تا باگ کافی برای ایجاد exploit های درجه یک رو به وجود بیارن. :)