ورود

View Full Version : گزارش از اكسس به یك فایل اكسل

alipoor123@gmail.com
شنبه 06 آذر 1389, 08:28 صبح
سلام
مشكل از این قراره: یك فایل اكسل خاص دارم كه می‌خواهم آن را وارد برنامه اكسس‌ام كنم(برای آنكه وقتی فایل اكسس‌ام را جابجا كردم فایل اكسل هم همراهش جابجا شود) و بعد هنگام گزارش‌گیری می‌خواهم اطلاعات كوئری وارد آن فایل اكسل شده و بعد بتوانم آن را روی هارد ذخیره كنم

bita_ziba77
شنبه 06 آذر 1389, 17:13 عصر
سلام
مشكل از این قراره: یك فایل اكسل خاص دارم كه می‌خواهم آن را وارد برنامه اكسس‌ام كنم(برای آنكه وقتی فایل اكسس‌ام را جابجا كردم فایل اكسل هم همراهش جابجا شود) و بعد هنگام گزارش‌گیری می‌خواهم اطلاعات كوئری وارد آن فایل اكسل شده و بعد بتوانم آن را روی هارد ذخیره كنم

با سلام
در رابطه با انتقال مقادير از اكسس به اكسل و بالعكس نمونه هايي در سايت وجود دارد كه مي توانيد با جستجو به آنها دسترسي داشته باشيد.

با تشكر

HPARHIZI
یک شنبه 07 آذر 1389, 08:07 صبح
دوستان خیلی ممنون که راهنمایی میکنین و میگین که نمونه در سایت وجود داره ولی لطفا یه لینک از از پست مشاهب تو تاپیکتون بزارین
من الان دو روزه دنبال نمونه برنامه کتابخانه میگردم
چند تا تاپیک تو سرچ پیدا کردم همشون گفتن که خوب سرچ کنی یه نمونه خوب پیدامیکنی ولی ما که چیزی ندیدیم

wolfstander
یک شنبه 07 آذر 1389, 08:14 صبح
سلام
خوب دوست عزیز شاید شما درست جستجو نکرده باشی
آپدیت اطلاعات اکسس از طریق اکسل
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=255758

این جهت انتقال دیتا از اکسل به اکسس هست
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=209068
موارد دیگه ای هم هست
از بخش جستجو در تاپیک فعلی استفاده کنی، به نتیجه میرسی
این درمورد پست اولت
ولی در مورد پست دومت که میخوای نمونه آماده پیداکنی، این بحث جدایی میشه
همچین چیزی نیست
نگرد
این سایت واسه آموزشه نه واسه پروژه آماده
خیالت تخت
پیدا نخواهی کرد

alipoor123@gmail.com
یک شنبه 07 آذر 1389, 08:18 صبح
با سلام
در رابطه با انتقال مقادير از اكسس به اكسل و بالعكس نمونه هايي در سايت وجود دارد كه مي توانيد با جستجو به آنها دسترسي داشته باشيد.

با تشكر

دوست عزیز
سئوال من رو اگر خوب با دقت خونده باشی و یك جسجو كنی می‌بینی كه سئوال من در هیچ یك از تاپیك ها پیدا نمی‌شه چون من اولا می‌خواهم یك فایل اكسل داخل خود اكسس باشه نه یك فایل جدا دوم این كه می‌خواهم این فایل حالت الگو داشته باشد و یك فایل جدا برایم بسازد
از دوستانی كه جواب این سئوال را می‌دانند كمك می‌خواهم واقعا در یك پروژه گیر افتادم :عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:: ریه::گریه::گریه:

wolfstander
یک شنبه 07 آذر 1389, 08:50 صبح
در مورد اینکه اکسل تو خود اکسس باشه
:قهقهه:
آخه عزیز دل برادر، خودت یه مقداری ویندوز بلد باشی متوجه میشی که همچین چیزی امکان نداره
یه فایلی تو فایل دیگه باشه که نمیشه
اگه منظورت اینه که مثل عکس پرسنلی که میچسبه به خود دیتابیس، اون یه مساله دیگه است
ولی چیزی که شما میخوای، یه حرف دیگه است
اگه مورد بالا رو میخوای، یه سرچ بده: ذخیره کردن عکس در اکسس
فورا ً برات میاد
بدون مشکل
میتونی از بانک northwind هم که روی کامپیوترت هست استفاده کنی
یه سرچ دیگه هم میتونی بدی به این صورت: برنامه اتوماسیون
یادمه یکی از بچه ها یه همچین چیزی رو گذاشته بود
فایل های ورد بود اون موقع مساله اش
دیگه راه حلی به ذهنم نمیره
سوال درست، نیمی از پاسخ صحیحه
:لبخند:

alipoor123@gmail.com
دوشنبه 08 آذر 1389, 08:32 صبح
سلام عزیز خودم wolfstander
عزیزم جداول اكسس در واقع یك دیتابیس است، چرا فكر می‌كنی یك فایل دیگر را نمی‌توان درون آن قرار داد
اصلا مشكل من این نیست كه نمی‌توانم یك فایل را درون این دیتابیس قرار دهم (چون براحتی این كار را انجام می‌دهم) مشكلم این است كه نمی‌توانم این فایل را برای استفاده خروجی گزارش اكسلی از آن فایل استفاده كنم

Zero Defect
دوشنبه 08 آذر 1389, 18:04 عصر
سلام

در مورد اینکه اکسل تو خود اکسس باشه
:قهقهه:
آخه عزیز دل برادر، خودت یه مقداری ویندوز بلد باشی متوجه میشی که همچین چیزی امکان نداره
یه فایلی تو فایل دیگه باشه که نمیشه

Wolfstander عزیز , سه حالت زیر رو مد نظر قرار بدید :

- حالت اول قرار دادن یک فایل در داخل فایل دیگه که به اون Embedding میگن ( در اکسس از طریق نوع داده OLE Object امکان پذیره )
- حالت دوم در صورتی که حالت یک رو اندکی بخوایم با رمز نگاری و به نوعی با مخفی کاری به انجام برسونیم که به اون در مجموع Stegangraphy میگن , این روش در اکسس امکان پذیر نیست ( فرضا مخفی کردن یک تصویر در داخل یک تصویر دیگه و .... )
- حالت سوم هم که الصاق و یا همون Attach کردن هستش که باز هم در اکسس امکان پذیره

ولیکن دوست عزیز alipoor123@gmail.com

توی یکی دیگه از پستها دیدم که نوشته بودید ا (http://barnamenevis.org/showthread.php?199200-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AD%D8%B0%D9%81-Security-Warning&p=1163101&viewfull=1#post1163101)گر ازتون تشکر کنند جواب یک سئوال رو میدید ! الاایحال در خصوص سئوال فعلیتون :

بر سر کم و کیف و روشی که مد نظرتون هست بحث نمیکنم ولیکن راه حل اصولی اون رو راهنمایی میکنم تا در صورت تمایل به دنبال اون برید ( الیته لازمه اون داشتن اطلاعات برنامه نویسی هستش )

انتقال یک گزارش از داخل اکسس به داخل محیط Excel در بسیاری موارد با مشکل مواجه میشه ولیکن اگر تسلط کاملی بر روی برنامه نویسی داشته باشید میتونید به بهترین نحو ممکن اقدام به طراحی گزارشات در داخل فایل اکسل به واسطه اکسس کنید
اکسس قادر به برقراری یک ارتباط ذو سویه و کاملا توانمند با Excel هستش ولی همونطوری که گقته شد برنامه نویسی اون زمان بر و تا حدودی دشواره
به مثال ارائه شده نگاهی بندازید , همونطوری که میبنید گزارش فرضی به صورت Runtime ایجاد میشه و به صورت نمونه چند تغییر ساده هم در داخل اون اعمال میشه
نگاهی به اون بندازید تا الگوی کلی کار رو متوجه بشید ( نمونه با عجله تهیه شده خوب و بد اون رو درگذرید )
اطلاعات رو از دیتابیس نمیخونه , در صورتی که خواستید باید از طریق کد نویسی این امر رو به انجام برسونید که آموزش اون در حال حاضر مورد هدف نیست ( اگر خواستید باید به مباحث ADO و یا DAO رجوع کنید )

تا این حد میتونستم کمکتون کنم

موفق باشید

wolfstander
سه شنبه 09 آذر 1389, 07:19 صبح
سلام
در مورد اون دوست عزیزمون که فرموده اند:

- حالت اول قرار دادن یک فایل در داخل فایل دیگه که به اون Embedding میگن ( در اکسس از طریق نوع داده OLE Object امکان پذیره )
خوب من هم که به این مورد اشاره کردم:

اگه منظورت اینه که مثل عکس پرسنلی که میچسبه به خود دیتابیس، اون یه مساله دیگه است

من که حرفی غیر از حرف شما نزدم
ولی این دوست ما میخواد که یه فایل اکسل باشه، که وقتی اکسسش رو جابجا میکنه، اون هم خودکار جابجا بشه
من این رو گفتم که امکانپذیر نیست
و شما نمیتونید این دو تا رو کاری کنید که این بره و اون یکی بیاد
وگرنه اینکه اکسل رو به حالت Embeding وصل کنید به اکسس که مشکلی نداره
عین عکس
عین فیلم
عین هرچیز دیگه ای میشه این کار رو کرد که مشکل خاصی نداره
علی ایحال من که به کمبود دانش خودم معترفم، ولی اگه دوستی انتظار داره ازش تشکر بشه و بعدش جواب پرسشی رو بده، فکر نمیکنم زیاد خوب باشه
البته دوستمون جواب رو بدون انتظار تشکر دادن
چون دیگه تو تاپیک نمیشه تشکر کرد
:P

ryonis
سه شنبه 09 آذر 1389, 11:23 صبح
دوستان عزيزي كه با بعضي از كاربران باتجربه و پر دانش سايت (مثل جناب Wolfstander ) بحث و جدل ميكنند ازشون ميخوام يه سري به سوابق ايشون بزنن. اين درست كه دنياي علم، محدوديت نداره و آدمي هرگز كامل ترين نميشه اما بهتره هممون به كساني كه قبل ما اين راه رو رفتن و تجربيات بسياري دارند احترام بگذاريم. بنده بارها و بارها با مطالعه پاسخ هايي كه جناب wolfstander به ساير دوستان دادن جواب بسياري از سوالاتم رو گرفتم و وظيفه ام مي دونم هميشه قدردان شان باشم...
ايشون اونقدري تجربه دارند كه نيازي نباشه مثل برخي دوستان چنين مطالبي بنويسيم :

"
- حالت اول قرار دادن یک فایل در داخل فایل دیگه که به اون Embedding میگن ( در اکسس .... "

انصافاً من كه با ديدن نوشتة فوق خجالت كشيدم! :ناراحت:

Zero Defect
سه شنبه 09 آذر 1389, 18:33 عصر
سلام Wolfstander

لطف میکنید و نظرتون رو در مورد این جمله بنویسید

انصافاً من كه با ديدن نوشتة فوق خجالت كشيدم! :ناراحت:

البته تنها یک پیشنهاده , ولی عدم نظر دهیتون باعث میشه که فکر کنیم شما هم همین نظر رو دارید

راستش رو بخواید این جمله یه مقدار برام سنگین بود , چرا که تصور میکنم هم کاملا مودبانه توی گفتگوتون شرکت کردم و هم در آینده میبنید که کاملا مطالبی که نوشتم درست و مستدله و حالا از کجاش اشتباه بودن حرفهای بنده ثابت شده ا... اعلم

تقابلی بین نظر شما و نظر بنده پیش اومده و کاربری ( Ryonis ) تصور کرده میتونه اوضاع رو آشفته کنه

فقط چون دوست دارم کمکت کنم , اون سه حالت رو که باعث خجالت کشیدن Ryonis شده بود رو مجددا مطالعه بفرمایید , و تبصره ای بر نظراتتون بزنید تا شاید بتونبد Ryonis رو از خجالت زدگی در بیارید

زبان انگلیسی اندکی از زبان فارسی قانون مند تره و هر کلمه و اصطلاح برای موارد خاصی به کار میره امری که شما رعایت نفرمودید

و در نهایت Wolfstander عزیز , هدف نمایش برتری کسی به کسی دیگه نیست , که اگر این بود اصلا وارد این مبحث نمی شدم, چرا که نه نیازی بهش دارم و نه الزامی در اون وجود داره , اینجا جمعی هست که هر یک در سطحی دارن آموزش میدن و یا یاد میگیرن , من و شما هم جزو اونها

موفق باشید

Ryonis عزیز , سلام , ممنون از نظراتتون و خسته نباشید

alipoor123@gmail.com
چهارشنبه 10 آذر 1389, 13:40 عصر
با سلام و تشكر از همگی دوستان
لطفا به جای این همه جدل و مباحث غیر علمی لطف كنید برای حل مشكل راهنمائی كنید

انگوران
چهارشنبه 10 آذر 1389, 15:28 عصر
لطفا به جای این همه جدل و مباحث غیر علمی لطف كنید برای حل مشكل راهنمائی كنید
با سلام ، اميدورام اين مطلبي كه مي نويسم بيشتر به مباحث غير علمي پيش اومده دامن نزنه و پيشاپش از مديران و كاربران اين سايت عذرخواهي مي كنم لذا با توجه به حقي كه استاد عزيز zero defect به گردن بنده و شايد ديگر كاربران محترم اين سايت دارن بر خود لازم دونستم اين مطالب رو عنوان كنم .
به اعتقاد بنده سواد جناب پيروزمهر در زمينه اكسس حداقل از 90 درصد كاربران اين سايت بيشتره و حيفه با مطرح كردن اينگونه موراد خودمون رو از حضور اين بزرگوار در اين سايت محروم كنيم و علت اون رو بنده در دو چيز مي بينم .
1- نوع بيان مطالب جناب آقاي پيروز مهر در برخي موارد ( البته نه در اين تاپيك ) به گونه اي بود كه بوي نامهربوني مي داد و كمتر از حد انتظار بود و اميدوارم ايشون در اين خصوص تجديد نظر نمايند .
2- برخي افراد مغرضانه موضوع رو به چالش مي كشن ( البته منظورم دوست عزيزي كه در اين تاپيك موضوع رو مطرح كردن نيست ) كه اميدوارم اونا هم دست از اين كارا بردارن.
راستي يادم رفت بگم كه منظورم مقايسه سواد آقاي بينش (Wolfstander ) با آقاي پيروزمهر نبود چون آقاي بينشن نيز علاوه بر رفاقت حق استادي گردن ما دارن .
در پايان on error resume خط اول

Zero Defect
پنج شنبه 11 آذر 1389, 13:56 عصر
. .

wolfstander
شنبه 13 آذر 1389, 07:12 صبح
سلام

البته تنها یک پیشنهاده , ولی عدم نظر دهیتون باعث میشه که فکر کنیم شما هم همین نظر رو دارید

در مورد این نوشته ، حقیقتا ً این طور نبوده
نه برای من که چندان دانشی ندارم و دوستان فکر میکنند که دارم -مدارکش رو هم از آقای قربانی میتونید بپرسید که چقدر سوالهای مبتدیانه پرسیده ام- و نه برای دوست خوبمون Ryonis
اگه جوابی داده نشد، برای این بوده که اسپم نزنیم توی سایت و جلوی پست های الکی رو بگیریم
حالا من همون موقع از دوست خوبمون Ryonis درخواست کردم که مساله کش دار نشه و برای ایشون هم یک پی ام دادم
الان کل پی ام رو میذارم اینجا:

سلام دوست خوبم
چوبکاری نکن ما رو
نه تجربه زیادی دارم، و نه دانش زیاد
فقط هرچی که تو سایت میخونم ، یا کسی میپرسه، وظیفه خودم میدونم که برم دنبالش
به این خاطر که اوایل که خودمم هیچی بلد نبودم،دوستان دیگه این کار رو کردن برای من
برای همین میخوام این زنجیره ادامه پیدا کنه

شما هم دلگیر نشو از بچه ها
نمیخونند که دقیقا ً چی نوشته شده
نه سوال پرسنده،نه جواب دهنده
من توضیح دادم
بعدش طرف میاد توضیح دیگه ای میده
همون توضیح من رو کامل میکنه
من که ناراحت نمیشم
اینقدر چیزهای خوبی یاد میگیرم از این طریق
یه تاپیک بود یکی از دوستان یک راه حل داده بود
یکی دیگه یک راه حل دیگه
هردوتاهم درست
من گاهی از این استفاده میکنم ، گاهی از اون
یا یه تاپیک دیگه بود، طرف عین خود من ، بی تجربه و کم اطلاع بود
دوستی، کد باز کردن فرم رو فکر کنم تایپ کرده بود
من هم گفتم این راهی که دوستمون گفته اند، صحیحه ، ولی چون شما هم عین من بی تجربه هستی، بهتره که از wizard استفاده کنی
بعدش دوستی که کد رو نوشته بودند، شاکیانه اعتراض کردند که شما داری اشتباه میکنی
خلاصه اش این شد که من عذرخواهی کردم ازش و گفتم منظور خاصی نداشتم
بنده خدا دوباره رفته بود خونده بود، دید که منم بد حرفی نزدم
اومد عذرخواهی کرد . حالا باهم دوستیم.
من این موارد رو دیدم
چون خودم این مشکلات رو داشتم ، میفهمم که دوستانی که تازه وارد هستند، چه گیر و اشکالاتی دارن
برای همین وقت میذارم و توضیح میدم
بعدش این توضیحاتی رو که به نتیجه رسیده، میریزم تو یه فایل ورد، برای خودم نگهداری میکنم
هر جا گیر میکنم، فایلمو باز میکنم، سریع مشکلمو حل میکنم
این جوری هم دوستانمون به جواب میرسن، هم من برای خودم افرادی رو پیدا میکنم که راه حل من رو در شرایط مختلف تست میکنن
معامله خوبیه مگه نه؟
من فقط از یک کار سوال پرسنده ناراحت شدم که گفته بود اگه تشکر کنید از من جواب میدم
این بده
البته الان دیدم که جواب رو داده
http://barnamenevis.org/showthread.p...curity-Warning
حالا مساله خیلی مهمی هم نیست
چون برای 2003 رو دوستان گفته بودند
برای 2007 که الان کار نمیکنیم، گفتن میذاریم
مشکل حادی نیست

اونم خواسته بوده بازارگرمی کنه
اتفاقا ً قضیه من خیلی از پست های شما رو میخونم و نمونه هایی که میذارید رو همیشه دانلود میکنم
توش ترفندهای خوبی به کار میره همیشه، که کلی تو برنامه هام ازشون استفاده میکنم
دست شما درد نکنه
این طولانی شد
بریم حالشو ببریم
نظرت چیه دادا؟
کلا ً بدون اینکه حتی یک واو هم کم یا کسر بشه اینجا گذاشتم
اگه زودتر هم جواب ندادم، دلیلش این بود که از سه شنبه رفتیم مسافرت
جای همه خالی
شمال هوا عالی ، دریا عالی، کوه عالی
با آستین کوتاه
ولی ماهی نبود متاسفانه ما هم دست خالی برگشتیم
من از همه دوستانی که این بحث باعث ناراحتی اونها شده ، عذر خواهی میکنم
حقیقتا ً من حق رو به دوستان خوب خودم میدم. چون شاید من توضیح کمی دادم، و اگه درست توضیح داده بودم، این مساله به وجود نمیومد
و دوست خوبمون Zero Defect خیلی خوب و عالی توضیح دادن
البته تو پی ام هم اگه نگاه کنید، همه مون یه هدف داشتیم و اون هم کمک کردن به دوست خوبی بوده که مساله رو مطرح کردن
حالا من با دانش ناقص، Zero Defect کامل
خوشبختانه که به نتیجه رسید
همه میتونیم بریم پی کارمون
ولی پیشنهاد من رو که به دوست خوبمون Ryonis کرده ام، دوستانی که مثل خودم حافظه ضعیف تری دارند و دانش کمتری دارند، رو اگه انجام بدن و تو یه فایل موارد خوب رو بریزند، فکر کنم خیلی برای خودشون بهتر باشه
البته من که در حد توصیه نیستم و فقط میتونم سفارش کنم
صحبتهای آقای انگوران هم جدی گرفته نشود. چوبکاری است. خودم روزی سه بار به کتاب پرسش و پاسخ ایشون مراجعه میکنم، حالا داره میگه من چیزی بلدم
ای دوست، فرافکنی نکن. کیه؟ کیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه؟:بامز :

Zero Defect
شنبه 13 آذر 1389, 19:49 عصر
سلام Wolfstander

فکر میکردم سعی میشه موضوع مجددا به جهت اصلیش برگرده که برنگشت

ایرادی که به پاسخ شما گرفتم به طور خلاصه میارم تا اگر خواستید سر فرصت با جوابیه های ارسالی خودتون مقایسه بفرمایید

- حالت دوم در صورتی که حالت یک رو اندکی بخوایم با رمز نگاری و به نوعی با مخفی کاری به انجام برسونیم که به اون در مجموع Stegangraphy میگن , این روش در اکسس امکان پذیر نیست ( فرضا مخفی کردن یک تصویر در داخل یک تصویر دیگه و .... )

حالت اول , و یا همون Embedding

همونطوری که گفته شد در اکسس به حالتی گفته میشه که شما فایلی رو در داخل فایل اکسس قرار میدید نوع داده OLE یا همون Object Linking and Embedding اشاره به همین موضوع داره
در این حالت تلفیق در سطح Binary رخ میده و برای همین هم جداسازی فایل دوم از فایل اول با کدنویسی خاص خودش امکان پذیره ( شما فرمودید امکان پذیر نیست )
در این گونه , اکسس از طریق یک Wrapper اقدام به ایجاد حائلی بین محتویات فایل دوم و فایل اصلی میکنه که وجود همین Wrapper باعث میشه بانک اطلاعاتی با پدیده ناخوشایند Blob و یا همون پف کردن مواجه بشه

در پاسخ بعدیتون اشاره فرمودید :

خوب من هم که به این مورد اشاره کردم:

من که حرفی غیر از حرف شما نزدم

در اینکه آیا شما هم همین منظور رو داشتید و یا نه به ادامه بحث توجه کنید

چسباندن در داخل اکسس معادل دو کلمه هستش : Paste و یا نوع داده جدیدی با عنوان Attachment , در واقع شما ای کاش تبصره ای میزدید و اون رو با حالت سوم مقایسه میفرمودید یعنی :

نمونه ارائه شده نهایی ( مثالی که ارائه شد ) بر مبنای همون نوع داده جدید ( Attachment ) هستش ( شما این حالت رو هم فرمودید امکان پذیر نیست )

گو اینکه با تمام همون توضیحات , شما باز هم به کرات فرمودید , امکان پذیر نیست

ولی این دوست ما میخواد که یه فایل اکسل باشه، که وقتی اکسسش رو جابجا میکنه، اون هم خودکار جابجا بشه
من این رو گفتم که امکانپذیر نیست

دوست عزیز , شما به طور کامل نوع داده OLE و Attachment رو زیر سئوال بردید , یک سئوال پیش میاد و اون اینکه آیا از خودتون هیچ وقت نپرسیدید که پس این نوع داده ممکنه با چه هدفی در اکسس ایجاد شده باشه

.....................

توضیحات تکمیلی : نوع داده Attachment نوع داده جدیدی هستش که نیازمند بازسازی در طراحی برنامه اکسس بود , مایکروسافت اون رو در قالب کلاس جدیدی با عنوان Recordset2 و Field2 دیده
یکی از مزیتهای نوع داده Attachment نسبت به OLE همون عدم نیاز به Wrapper خاص خودش و دیگری اینکه اکسس در هنگام الصاق یک فایل تا حد ممکن اون رو فشرده هم میکنه امری که در OLE مشاهده نمیشه

( امیدوارم مجددا سر و کله .... پیدا نشه که من دارم واضحات !!! رو برای شما توضیح میدم )

Wolfstander عزیز , ای کاش به جای پرداختن به موضوع Ryonis که به عقیده بنده در حاشیه قرار داشت اندکی روی اون درخواستی که از شما داشتم متمرکز میشدید ( دیدید که بنده بیشتر از یک خط رو به ایشون اختصاص ندادم )

اونقدری که زمان صرف فرمودید و اون پیغام خصوصی رو برای ایشون فرستادید و تقی رو با نقی و , نقی رو با تقی مقایسه کردید که اگر در این مبحث شرکت میفرمودید , بهتر و بیشتر نتیجه میگرفتیم , لااقل دیگران هم بیشتر استفاده میکردند

ولی همونطوری که فرمودید دیگه موضوع تموم شده و نتیجه هم حاصل

ضمن اینکه پستهای بنده offtopic نیست , همین یه دونه پست هم 70 درصدش آموزشه , حالا تا آموزش رو چی بدونیم . که اگر غیر این بود مدیریت اعمال مدیریت میکردند , چرا که عهد برادری حداقل با بنده ندارند

سلام انگوران , دوست عزیز

- نوع بيان مطالب جناب آقاي پيروز مهر در برخي موارد ( البته نه در اين تاپيك ) به گونه اي بود كه بوي نامهربوني مي داد و كمتر از حد انتظار بود و اميدوارم ايشون در اين خصوص تجديد نظر نمايند .

متاسفانه نمیتونم کاریش بکنم , به هر حال گهگاهی برای راست کردن یه میله کج یه کم چکش کاری لازمه , اگر راهی سراغ دارید که توی اون بشه کاری کرد که طرف مقابل زودتر سرش رو از روی دیوار بر داره و از هل دادن الکی دیوار منصرف بشه , منت دار شما خواهم بود ولی متاسفانه من تا حالا کمتر برخوردم مخصوصا توی آموزشهای مجازی وگرنه توی کلاس خوشبختانه اینجور مواردی اصلا پیش نمیاد ! به هر حال در آموزش رو در رو وقتی شاگرد کله کچلت رو ببینه میفهمه که بابا این موها توی سلمونی کوتاه نشده !!!!

باید ظرفیت انتقاد پذیری رو بالا برد , مستند و با مدرک , و اگر ایرادی میگیریم راه حل هم ارائه بدیم

به هر حال از نظرات شما دوست گرامی ممنونم و منتظر پیشنهاد شما میمونم ( البته در پیغام خصوصی )

موفق باشید

wolfstander
یک شنبه 14 آذر 1389, 07:08 صبح
دستهای بنده بالا
من عذرخواهی میکنم
:اشتباه:

Zero Defect
دوشنبه 15 آذر 1389, 17:59 عصر
ضمن سلام

Wolfstander عزيز ، عطف به پيغام خصوصيتون توضيحات تكميلي در خصوص فرآيند رو ميدم
حق با شماست بنده ، در هنگام ارسال فايل دوم هيچ توضيحي ندادم ( كه البته اين كار بي دليل هم نبود )
در فايل ضمیمه شده در پست 14 قطعه كدي درج شده با عنوان SaveAttachmentsToDisk
در صورت فراخواني اون ، دو فايل Word و دو فايل اكسل كه در داخل برنامه ، به صورت تستي ضمميه شدند بر روي درايو C ذخيره ميشه ( شما ميتونيد فايل دلخواه ديگه اي رو ضميمه كنيد )
براي فراخواني اون كد هم ، ميتونيد در داخل رويداد OnClick يك دكمه تايپ كنيد

SaveAttachmentsToDisk
مثال ساده هستش ، شما ميتوند اون رو به فراخور خودتون بسط بديد كه فرضا يكي از اون فايلها و يا تنها فايلهاي مورد نظر بر روي سيستم ذخيره بشن ، در محلي خاص ذخيره بشن و ...
دسترسي به نوع داده Attachment از طريق Recordeset2 و Field2 امكان پذيره
در اين بخش كد

rsA("FileName") Like "*.*"
شما در واقع تعيين ميكنيد كه بدون توجه به ماهيت فايل ، انتقال اون رو به انجام برسونه
در صورتي كه ميخوايد فرضا فايلهاي Word منقل بشن ميتونيد كد رو به صورت زير تغيير بديد

rsA("FileName") Like "*.doc"
و يا در اين بخش ، مسير ذخيره سازي درايو C تعيين شده كه شما ميتونيد اون رو به مسير دلخواه خودتون ، به صورت ديناميك و يا استاتيك تغيير بديد

rsA("FileData").SaveToFile "C:\" & rsA("FileName")
و ....

مباحثي مثل جايگزيني به جاي فايل قبلي و ريختن اطلاعات توي اون و مابقي مسائلي كه ايشون عنوان كرده بودند هم امكان پذيره كه ديگه كار خودشونه ( البته كليات بخشهايي از اون هم در مثال اول اومده بود )

موفق باشيد