ورود

View Full Version : سوال: درخواست كمك در مورد جستجو

m_jedari
شنبه 06 آذر 1389, 10:45 صبح
با سلام
من قبلا سوالي مطرح كردم در ارتباط با كليد جستجو كه دوستان لطف كردن اما جوابي كه مي خواستم نگرفتم اما با جستجو در نمونه برنامه ها مشكلم رو حل كردم كه در برنامه ضميمه ميتونيد ببينيد. اما چند مشكل
1- وقتي رو ادامه جستجو مي زنم اگه مورد خواسته شده پيدا نشد روي فيلد بعدي ميره و جستجو متوقف نميشه
2- در فرم ورود اطلاعات كليدي جهت ثبت گزارش قرار دادم و مي خوام وقتي روي اسم يك مشتري هستم با زدن اين كليد در فرم بازشده اسم مشتري اتوماتيك درج شود يعني وقتي تو فرم اطلاعات مشتريان روي اسم احمدي هستم با زدن كليد ثبت گزارش فرم مربوطه بازشده و در قسمت نام مشتري احمدي درج شده باشه
3- در فرم ثبت گزارش وقتي كد مشتري رو وارد ميكنم اتوماتيك اسم مشتري درج بشود
با عرض معذرت از اينكه طولاني شد و با تشكر از دوستاني كه توجه مي كنند
در ضمن نحوه اجراي برنامه به شكلي است كه محيط اكسس ديده نميشه
اگر خوشتون اومد نظر بديد

wolfstander
شنبه 06 آذر 1389, 12:06 عصر
لطفا ً نسخه 2003 رو آپلود کن اگه زحمت نیست
اینطوری دوستای بیشتری میتونن به شما کمک کنند
ولی با 2010 که بازش کردم، تکنیک های جالبی به کار رفته
در مورد سوالاتت
که باید یکی یکی جوابشو بدم

- در فرم ورود اطلاعات كليدي جهت ثبت ...
در این مورد شما باید یک فرم درست کنی عین همین فرمت
بدون بخشهای جستجو و اینها
یک دکمه هم بذار تو فرم اصلی ات و با استفاده از ویزارد اکسس، بگو که فرم مورد نظرت رو که اسمش رو میذاریم فرم 2 رو به این صورت باز کنه که شماره مشتری یا شماره سفارش یا اون مقدار یکتایی رو که گفتی رو به فرم اصلی ات متصل کنه

3- در فرم ثبت گزارش وقتي كد مشتري رو وارد ميكنم اتوماتيك اسم مشتري درج بشود

شما از این کد استفاده کن
یک تکست باکس بنداز روی فرمت
بعدش در اونت onchange کمبو باکست کد مشابه این کد رو بنویس

tsCstmrName.value = combCstmr_Code.Column(1)

این کد به برنامه میگه که وقتی کمبو باکس تغییر کرد، مقدار تکست باکس رو برابر با مقدار کمبو باکس قرار بده
البته باید توی قسمت دیتا در کمبو باکس یه تغییری بدی
فرض کن کمبو باکست الان فقط داره شماره مشتری رو میخونه
برو توی دیتاش و قسمت نام مشتری رو هم تیک کن
حالا این کد کار میکنه
اینطوری کد مشتری ذخیره میشه، ولی میتونی نام مشتری رو روی فرمت نمایش بده
البته اگه برنامه کامل تو 2003 باشه، میشه بهتر بررسی کرد
مورد اول رو هم من نفهمیدم که منظور شما چیه
اگه فیلتر روی فیلتر میخوای، من نتونستم تو اکسس
من فقط با استفاده از لیست باکس، و چندفیلتره کردن میتونم به نتیجه برسم

m_jedari
شنبه 06 آذر 1389, 12:21 عصر
با تشكر از جواب شما
در مورد پاسخ شما به سوال دوم منظور من اين بود كه مي خوام اينكارو تو فرمي كه طراحي شده (يعني فرم history)عملي كنم؟ من تو يه برنامه حسابداري كه تو همين سايت گذاشته شده بود اين مورد رو ديدم ولي نتونستم ازش سردر بيارم كه چطوري اينكارو كرده. تو اون برنامه وقتي تو فرم اعضاي صندوق بود و مي خواست به يك عضو وام بده يا اطلاعات حساب اون عضو رو دربياره با ورود به فرم هاي ديگه اتوماتيك مي رفت روي ركورد عضوي كه تو فرم اصلي روي اسم اون بوده.
در مورد قسمت 3 من قبلا تونستم اينكارو بكنم يعني فقط نمايش بدم اما مي خوام كه ثبت هم بشه. در واقع اگه دقت كنيد اطلاعات اين فرم در يك كوري ذخيره ميشه كه بعدا بتونم ازش استفاده كنم و نام مشتري رو هم نياز دارم كه ثبت بشه.
در قسمت اول منظورم اينه كه:
وقتي ما يك موردي رو جستجو ميكنيم و در ديتا بيس پيدا ميشه براي مورد بعدي (يعني اگه چندتا احمدي باشه) ادامه جستجو رو ميزنيم تا اينجا درست كار ميكنه. اما اگه مثلا از احمدي 2 تا رو پيدا كرد و ديگه موردي نبود بجاي اينكه توقف كنه روي مورد آخر و يا پيغام بده كه ديگه موردي يافت نشد ميره روي ركورد بعدي. اگه امتحان كنيد متوجه مي شيد.

ضمنا يك امكاني كه تو اين بانك هست اينه كه وقتي روي قسمتي كه بايد شماره موبايل (البته فقط اولي) وارد بشه دوبار كليك كنيد شماره وارد شده رو شماره گيري ميكنه

wolfstander
شنبه 06 آذر 1389, 13:48 عصر
در مورد ثبت شماره مشتری: شما میتونید اون تکست باکس فراخون شده رو هرکاری دوست دارید بکنید دیگه باهاش
شما نام مشتری رو در تیبل بذارید
بعدش بعد از اینکه کمبو باکس شما آپدیت شد، به حای اینکه مقدار نمایش داده شده رو بریزه توی تکست باکس، بریزه توی جدول
یعنی همون تکست باکسی که به جدول متصله
مشکل سختی نیست
در مورد سوال شما، آیا منظور شما اینه در برنامه ای که شما دیده اید، یک لیست باکس بوده که روش دابل کلیک میکرده و میرفته تو یه فرم دیگه برای اصلاح؟
منظور شما اینه؟
همونطوری که توضیح دادم، شما یک لیست باکس درست کن
ایراد کار شما اینه که نمیخوای تو لیست باکست کار کنی
فرم دیگه هم نمیخوای طراحی کنی
و میخوای خودش بره همه کارا رو انجام بده
شما یا لیست باکس طراحی میکنی و توش از اونت دابل کلیک و باز کردن یک فرم دیگه استفاده میکنی، یا من دیگه بلد نیستم راهنمایی کنم
مشکلی نداره آخه
اینجوری خیلی هم بهتره
چون میتونی بعدا ً برای کاربرهات، سطح دسترسی تعریف کنه که طرف بتونه جستجو کنه، ولی نتونه اصلاحاتی رو انجام بده
تو اکسس 2003 بذاری فایلتو بهتره رفیق

wolfstander
یک شنبه 07 آذر 1389, 09:13 صبح
خوب بخش جستجو رو برات درست کردم
ولی وقتی که دکمه گزارش رو میزنم، پیغام خطایی میده مبنی بر اینکه frmfilter وجود نداره
یا فایل کامل رو بذارید، یا اینکه بگید که کدوم فرم بایدباز بشه تا اون بخش رو هم برای شما درست کنم که وقتی که دکمه گزارش رو میزنید،فقط این موردی رو که روش کلیک کردید رو برای شما نمایش بده

m_jedari
یک شنبه 07 آذر 1389, 11:51 صبح
با تشكر
وقتي دكمه ثبت گزارش رو مي زنيم فرمي به نام history باز مي شود منظور منم همون فرم هست