View Full Version : شبکه با ADSL
saeed_r67
شنبه 06 آذر 1389, 16:05 عصر
سلام به همه اساتید محترم.
آیا میشه با ADSL بانک sql رو شبکه کرد.
در فروشگاه A بانک SQL قرار دارد و حال فروشگاه A را به اینترنت(ADSL) وصل می کنیم(از اپراتور ADSL هم IP استاتیک گرفته ایم).
تو همون شهر فروشگاه B هم تاسیس میشه.و سیستم این فروشگاه رو هم به اینترنت متصل می کنیم.
آیا فروشگاه B میتونه از طریق اینترنت به بانک SQL فروشگاه A وصل بشه و از اون استفاده کنه.
اگه میشه نوشتن کانکشن استرینگ و بقیه کارهایی که باید انجام بشه به چه صورتیه.
برنامه من یه برنامه حسابداری . با VB6 و SQL2000 هست .
اگه دوستان کمک کنند خیلی ممنون میشم.
razeghi_loved
شنبه 06 آذر 1389, 23:49 عصر
هیچ مشکل نداری فقط اگر ارتباط دو طرفه هست باید هر دو ای پی استاتیک داشته باشند بعد تو برنامه اونجا که ای پی اون یکی سرور رو می خواهد بده بهش همین بسته به برنامه ات داره اما این کار راحت انجام می شه
saeed_r67
سه شنبه 09 آذر 1389, 19:00 عصر
هیچ مشکل نداری فقط اگر ارتباط دو طرفه هست باید هر دو ای پی استاتیک داشته باشند بعد تو برنامه اونجا که ای پی اون یکی سرور رو می خواهد بده بهش همین بسته به برنامه ات داره اما این کار راحت انجام می شه
ممنون .
اگه میشه نوشتن کانکشن استرینگ و بقیه کارهایی که باید انجام بشه به چه صورتیه.(اگه واستون مقدوره)
razeghi_loved
سه شنبه 09 آذر 1389, 23:26 عصر
نوشتن کانکشن استرینگ ؟ من برنامه نویسی رو نگفتم تو برنامه ای مثل مدیران یا هلو یه قسمت هست که شما سرور رو معرفی می کنید تا بهش وصل بشین که یه ای پی بیشتر نیست خوب می تونه اون ای پی استاتیک تو اینترنت باشه
saeed_r67
چهارشنبه 10 آذر 1389, 21:26 عصر
نوشتن کانکشن استرینگ ؟ من برنامه نویسی رو نگفتم تو برنامه ای مثل مدیران یا هلو یه قسمت هست که شما سرور رو معرفی می کنید تا بهش وصل بشین که یه ای پی بیشتر نیست خوب می تونه اون ای پی استاتیک تو اینترنت باشه
ممنون.ولی فکر کنم شبکه برنامه هلو یه شبکه داخلی باشه.یعنی شبکه اینترنتی نباشه.
آیا شما تست کردید؟
اگه اطلاعاتی بیشتری دارید ممنون میشمم.
saeed_r67
شنبه 13 آذر 1389, 15:13 عصر
ممنون.ولی فکر کنم شبکه برنامه هلو یه شبکه داخلی باشه.یعنی شبکه اینترنتی نباشه.
آیا شما تست کردید؟
اگه اطلاعاتی بیشتری دارید ممنون میشمم.
از شرکت هلو این مسئله رو جویا شدم.
گفتند :
نرم افزار هلو به هیچ وجه امکان شبکه رو اینترنت رو نداره .
razeghi_loved
شنبه 13 آذر 1389, 22:24 عصر
من هلو رو تست نکردم اما مدیران سیستم و امسال اون این قابلیت رو داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.