View Full Version : درخواست کتاب فارسی برای HTML و CSS3
saeinik
شنبه 06 آذر 1389, 18:13 عصر
با سلام خدمت همه بزرگواران. من دنبال 2 تا کتاب روان خوب کامل فارسی که به قول گفتنی یه کتاب تر و تمیز و توپ باشه میگردم برای HTML5 و CSS3 اگر کسی pdf این دو زبان رو داره لطف کنه و در سایت قرار بده من خیلی دنبال کتاب این دو زبان گشتم ولی یا انگلیسی بوده یا اگر هم فارسی بوده یا ناقص بوده یا قابل دانلود نبوده. از دوستان عزیز خواهش دارم این لطفو در حق من و دیگر دوستانی که ممکنه دنباله همچین کتابی بگردین انجام بده. مخصوصاً درخواستم از آقای کرامتی فر مدیر محترم و عزیزه بخش طراحی وب دارم که واقعاً صادقانه و با تلاش در فروم کار می کنند. ممنون و متشکر از لطفتون
ibd_iran
شنبه 06 آذر 1389, 18:53 عصر
هنوز منبع فارسی در این موارد چاپ نشد است
Mr FTHEL
شنبه 06 آذر 1389, 22:51 عصر
با سلام خدمت همه بزرگواران. من دنبال 2 تا کتاب روان خوب کامل فارسی که به قول گفتنی یه کتاب تر و تمیز و توپ باشه میگردم برای HTML5 و CSS3 اگر کسی pdf این دو زبان رو داره لطف کنه و در سایت قرار بده من خیلی دنبال کتاب این دو زبان گشتم ولی یا انگلیسی بوده یا اگر هم فارسی بوده یا ناقص بوده یا قابل دانلود نبوده. از دوستان عزیز خواهش دارم این لطفو در حق من و دیگر دوستانی که ممکنه دنباله همچین کتابی بگردین انجام بده. مخصوصاً درخواستم از آقای کرامتی فر مدیر محترم و عزیزه بخش طراحی وب دارم که واقعاً صادقانه و با تلاش در فروم کار می کنند. ممنون و متشکر از لطفتون
من یه چند روز با لپم نمیام مشکل داره اگر عجله نداری صبر اگر داری گوگل مطالب زیاد و مفیدی هست فقط باید بعضی هاشو دسته بندی کنی:چشمک:
Keramatifar
شنبه 06 آذر 1389, 23:42 عصر
دوست عزیز
برای برای HTML 5 و CSS3 بزودی کتاب خودم منتشر میشه، اما اگر عجله دارید می تونم برای CSS کتاب آقای بهروز راد رو پیشنهاد می کنم.
saeinik
دوشنبه 08 آذر 1389, 21:47 عصر
دوستان گرامی من دنبال فایل پی دی اف کتابم اگر لطف کنید و یک فایل درست و درمون ارائه بدین ممنون میشم. از آقای کرامتی فر هم بابت راهنمایی شون ممنونم و مطمئنم کتاب خوبی رو با توجه به معلوماتی که ازشون سراغ دارم به بازار ارائه بدن. من منتظر هستم اگر لطف کرده و به این نیاز بنده سریعاً جواب بدین ممنون میشم
صادق صدقی
پنج شنبه 18 آذر 1389, 20:19 عصر
کتاب های فارسی ASP (http://barnamenevis.org/showthread.php?243542-%C3%99%C2%83%C3%98%C2%AA%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%A8-%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%B3%C 3%99%C2%8A-ASP.Net&highlight=)
پست 8 بگردی پیدا میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.