View Full Version : راهنمایی : پیغام خطای Cannot load driver
delphi_63102
دوشنبه 17 مرداد 1384, 20:05 عصر
با سلام خدمت کلیه اساتید محترم
من چند روزی است با پیغام خطای زیر مواجه شده ام
من برنامه ای نوشته ام که بانکهای آن Dbf می باشد و از دستورات اس کیو ال و دستورات معمولی مربوط به حذف و درج و ... با هم استفاده میکنم.
معمولا بعد از اجرای چندین بار برنامه با این پیغام خطا مواجه میشوم و تا زمانی که از دلفی خارج نشوم این پیغام خطا رو دارم
ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید.
naeemeh
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 12:34 عصر
سلام
دوست عزیز راستش علت خطا فکر می کنم ازاینه که جدول هارو درست باز و بسته نمی کنید.مثلا جدول را باز می کنید وبعد فراموش می کنید که ببندید.
من خودم با این مشکل برخورد کرده بودم.اما یکبار دیگه برنامه ام رو بازبینی کردم و به ازای هر جرول که open شده بود یکبار close کردم مشکلم حل شد.
امیدوارم شما هم به نتیجه برسی.
موفق باشی.
nasr
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 13:27 عصر
سلام
دوست عزیز راستش علت خطا فکر می کنم ازاینه که جدول هارو درست باز و بسته نمی کنید.مثلا جدول را باز می کنید وبعد فراموش می کنید که ببندید.
من خودم با این مشکل برخورد کرده بودم.اما یکبار دیگه برنامه ام رو بازبینی کردم و به ازای هر جرول که open شده بود یکبار close کردم مشکلم حل شد.
امیدوارم شما هم به نتیجه برسی.
موفق باشی.
سلام
ضمن تشکر مشکل از این نیست .
من حتی Database Desktop را هم وقتی باز میکنم همین Error را میده و باز نمیشه
مشکل از یه جای دیگه است.
hadisalahi2
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 14:19 عصر
سلام دوست عزیز
من هم اتفاقا چند مدت با همین خطا مواجه شده بودم.
هر کاری میکردم درست نمیشد. یک بار دلفی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم . چند مدت درست شد ، ولی باز دوباره همون خطا رو به من میداد . بعد از کلی جستجو متوجه شدم که درایوی که دلفی رو تو اونجا نصب کردم مشکل داره . دلفی رو در یک مسیر دیگه نصب کردم و مشکلم رفع شد. البته لازم به ذکر که من دیتا بیس رو دو داخل فولدر دلفی ذخیره کرده بودم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.