ورود

View Full Version : اطلاعاتی در مورد --Data Recavery agent--local

razeghi_loved
یک شنبه 07 آذر 1389, 07:56 صبح
سلام
دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره و طرز کار کرد آن
این برنامه که در ویندوز قرار دارد کارش اینه که مثلاً کاربر علی فایلی رو برای خودش encrypt کرده که کسی جز خودش نتونه اون فایل رو باز کنه تا اینجا درست حالا خدایی نکرده کاربر علی حذف شد و اصلاً ویندوز عوض شد !!!!:اشتباه: حالا چه طور می شه به اون فایل دسترسی پیدا کرد؟
دوستانی که security خودن خیلی راحت باید جواب رو بلد باشند
سوال یکم تخصصی هست لطفاً دقت کنید

manvaputra
یک شنبه 07 آذر 1389, 08:34 صبح
data recovery agent حالتی که توی اون کاربری که داره فایل هاشو encrypt می کنه، شما رو به عنوان اجنتی برای decrypt کردن معرفی کرده باشه. تحت شرایطی شما می تونی به عنوان مثلا ادمین اجنتی باشی با اجازه decrypt کردن کل فایل های کاربرا که داستان داره و مطرح کردنش توی تالار عمومی چون می تونه ابزاری باشه برای کارهای مخرب خلاف قوانینه و لی به یه جستجو خودتون می تونید بش برسید

razeghi_loved
یک شنبه 07 آذر 1389, 08:54 صبح
اگر این طوری باشه خوب چاقو هم خطر ناک هست کسی دست بهش نزنه عزیز جان این سوال، فکر نکنم اینطوری که شما می گین مشکل ساز بشه یه مثال بزنم فکر کنم بهتر باشه : یکی از دوستان میاد می پرسه مثلاً پورت 443 برای چی هست و جوابش رو می دهند خوب ممکنه یکی از همین پورت نفوذ کنه به سیستم درسته پس اینطوری نمی شه گفت که نباید اطلاعات رو داشت باید درست استفاده کرد
در ضمن مشکلی که اینجا مطرح کردم مشکل در لوکال هست و با دامین فرق داره
این جریان 100% بار اطلاعاتی+ داره تا - منفی خلاصه باید درست مصرف کرد

manvaputra
یک شنبه 07 آذر 1389, 09:40 صبح
این سوال، فکر نکنم اینطوری که شما می گین مشکل ساز بشه
من نگفتم سوال مشکلی سازه! اگه سوال شما مشکل ساز بود که تا الان حذف شده بود. من گفتم تحت شرایطی شما می تونی به عنوان مثلا ادمین اجنتی باشی با اجازه decrypt کردن کل فایل های کاربرا که داستان داره و مطرح کردنش توی تالار عمومی چون می تونه ابزاری باشه برای کارهای مخرب خلاف قوانینه و لی به یه جستجو خودتون می تونید بش برسید . فکر می کنم این به ین معنیه که بسط دادن جواب و شرح راه حل در این فروم جایز نباشه.

یکی از دوستان میاد می پرسه مثلاً پورت 443 برای چی هست و جوابش رو می دهند خوب ممکنه یکی از همین پورت نفوذ کنه به سیستم درسته پس اینطوری نمی شه گفت که نباید اطلاعات رو داشت باید درست استفاده کرد

اینکه من بیام به شما توضیح بدم که پورت X چیه تا بیام آموزش بدم مثلا چطوری از این پورت وارد سیستمی بشید زمین تا آسمون فرقشه. در همین راستا اینکه من به شما توضیح دادم data recovery agent چیه فرق داره تا بیام بگم قدم به قدم این کارو بکن حالا تا خودتو به عنوان agent برای همه کاربرا معرفی کنی.

در ضمن مشکلی که اینجا مطرح کردم مشکل در لوکال هست و با دامین فرق داره
خوب یعنی اگه سیستم لوکال باشه دیگه مشکلی نیست؟؟ استفاده مشترک چندین کاربر از یک کامپیوتر در محیطی مانند محیطهای کاری یا دانشگاهی یه چیز معمولیه من خودم حداقل این شرایط رو دارم .

این جریان 100% بار اطلاعاتی+ داره تا - منفی خلاصه باید درست مصرف کرد
درست مصرف کردنش رو کسی نمی تونه تضمین کنه در ضمن اگه باز هم دقت کنی من اشاره کردم که مطرح کردن جواب در این فروم جایز نیست.

razeghi_loved
یک شنبه 07 آذر 1389, 09:53 صبح
پس دو راه حل بیشتر برای من باقی نمانده یا اینکه تاپیک رو قفل یا حذف کنی
یا اینکه جواب رو هر کسی می تونه کمک کنه به صورت پیام خصوصی ارسال کند

manvaputra
یک شنبه 07 آذر 1389, 11:02 صبح
همیشه راه دیگری هست ،توی تالار امنیت نرم افزار مفصل بحث شده در موردش:

[/URL][URL]http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=108120&highlight=Recovery+%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84+%D9%87 %D8%A7%DB%8C+%D8%B1%D9%85%D8%B2+%D8%B4%D8%AF%D9%87 +EFS+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2 (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=108120&highlight=Recovery+%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84+%D9%87 %D8%A7%DB%8C+%D8%B1%D9%85%D8%B2+%D8%B4%D8%AF%D9%87 +EFS+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2)
(http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=108120&highlight=Recovery+%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84+%D9%87 %D8%A7%DB%8C+%D8%B1%D9%85%D8%B2+%D8%B4%D8%AF%D9%87 +EFS+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2)