View Full Version : خبر: پایانی غمبار برای «شرکت ناول»؛ عرضه کننده «لینوکس سوسه»!
Milad Mohseny
یک شنبه 07 آذر 1389, 12:19 عصر
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر، خرید شرکتهای بزرگ معمولاً به ادغام محصولات و یا از رده خارج شدن بعضی از آنها منجر میشود. اما ممکن است ماهها و سالها طول بکشد تا تأثیر خرید یک شرکت، در بازار احساس شود. مدیران شرکت خریدار سعی میکنند اعتماد و اطمینان کاربران شرکت فروشنده را جلب کنند ولی معمولاً در صحبتهای آنها هیچ اطلاعات معنی داری نمیتوان یافت. داستان فروش Novell هم، اینگونه است.
خیلیها تصور میکردند که شرکت Novell توسط شرکت VMware خریداری میشود اما در پایان، شرکت گمنامی به نام Attachmate آن را به مبلغ ۲/۲ میلیارد دلار خرید و بخشی از اختراعات ثبت شده Novell نیز بطور همزمان به یک گروه وابسته به شرکت مایکروسافت به مبلغ ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد.
خیلی عجیب نیست اگر تا بحال نام شرکت Attachmate را نشنیده باشید. این شرکت یک شرکت خصوصی است که توسط چند شرکت سرمایهگذاری اداره میشود. محصولات چندان ویژهای ندارد و اغلب هم از طریق خرید شرکتهای دیگر و یا خرید امتیاز تولید یک محصول، سبد محصولات شرکت خود را تکمیلتر میکند. به همین دلیل هم این شرکت، بخش تحقیق و توسعه قویای ندارد و بنظر نمیرسد سرمایهگذاری قابل توجهی نیز بر روی سیستم عامل Novell SuSE انجام دهد.
:گریه: :عصبانی++:
منبع (http://farnet.ir/?p=6285)
FastCode
یک شنبه 07 آذر 1389, 16:48 عصر
نههههههه.
لیست patent های فروخته شده هم در دسترس عموم هست یا نه؟
میدونید این چه ضربه ای به FSF میزنه؟
اگر مایکروسافت از FSF و GNU شکایت کنه, ممکنه خیلی از برنامه های لینوکس کارشون تموم بشه.
blue_lotus
یک شنبه 07 آذر 1389, 17:39 عصر
البته شرکت Attachmate اینطور که خوندم قبلا در چند پروژه اپن سورس همکاری داشته.
پروژه های اپن سورس هم لطمه نمیخوره، GPL تا این لحظه همهی پروژه هارو تضمین کرده. فقط بعضی پتچ های و همکاریهاش میمونه که بعد از پیوستن به این شرکت سیاست های کاریشون معلوم میشه. البته بعید میدونم نخواد همکاری کنه، حداقل به خاطر محصول خودشونم که شده روی پروژه ها همچنان کار میکنن.
FSF/GNU هیچ تهدیدی نمیتونه داشته باشه به دلایل انتخاب لیسانس های آزاد. استالمن این همه سخنرانی میکنه برای همچین روزایی هست که کسی نتونه یک دفعه بیاد و تصاحب یک چیز رو در دست بگیره.
vcldeveloper
یک شنبه 07 آذر 1389, 23:41 عصر
یکی از سه سرمایه گزاران اصلی شرکت Attachmate شرکت سرمایه گزاری Thoma Bravo، مالک شرکت Embarcadero، هست. شرکت Embarcadero شرکتی هست که حدود 2 سال پیش بخش ابزارهای توسعه نرم افزار Borland را شامل نرم افزارهایی مثل JBuilder, Delphi, C++ Builder, RadPHP، Interbase، و غیره، خریداری کرد. در واقع تمام محصولات مذکور، به انضمام محصولات مرتبط با مدیریت بانک های اطلاعاتی که شرکت Embarcadero تولید کننده آنها ست، و یک چهارم دارایی های Attachmate (که شامل ناول هم میشه) به مالکلیت یک شرکت در اومدند.
eshpilen
دوشنبه 08 آذر 1389, 01:12 صبح
ناول بود اونقدر پاچه خاری میکروسافت رو کرد دست آخرش هم ورشکست شده؟
نمیدونم درکل این برای نرم افزار آزاد خوبه یا بد.
درمورد پتنت ها هم فکر نمیکنم جای نگرانی باشه. مجوزها و سیاست های نرم افزار آزاد طوری هست که اجازه نمیده با اینطور مسائل که بسادگی ممکنه پیش بیان خدشه دار بشه. معمولا شرط واگذاری و استفاده از پتنت ها در این مجوزها این هست که حتی درصورت انتقال هم حق استفاده وجود داشته باشه؛ حق استفاده دارای زمان نامحدود هست و قابل فسخ هم نیست و بنابراین مالک اولیه نمیتونه اونها رو به کس دیگری بفروشه چون نمیتونه پس بگیره.
JaguarXF
دوشنبه 08 آذر 1389, 08:57 صبح
شرکت گمنامی به نام Attachmate
حالا نویسنده مقاله ازش خبر نداشته دیگه چرا گمنامش میکنه.
اتفاقا همه روزه اگه نیازی به کد نویسی sql یا دیباگ سرور و اجرای دستورات scp و دیباگ روی Citrix..... در back-end داشته باشم همه اش با محصول attachmate انجام میدم.
BORHAN TEC
دوشنبه 08 آذر 1389, 09:42 صبح
به نظر من نباید خیلی جای نگرانی باشه. چون دلفی کار ها دو سال پیش تفریباً همین روال را تجربه کردند و بعضی ها فکر می کردند که دلفی با این کار داره به آخر خط نزدیک میشه ولی به نظر من نتایج این جابجایی بد هم نبود. چون با این کار سرعت پیشرفت پروژه دلفی نسبت به چند سال گذشته رشد زیادی داشته است. فکر می کنم که این مساله برای لینوکس سوسه هم صدق کنه!!! با این تفاسیر به نظر من اصلاً عنوان این تاپیک مناسب نیست چون این شرکت ها برای معرفی خودشون هم که شده بعیده که پروژه معروف لینوکس سوسه رو متوقف کنند.
Milad Mohseny
دوشنبه 08 آذر 1389, 10:56 صبح
به نظر من اصلاً عنوان این تاپیک مناسب نیست چون این شرکت ها برای معرفی خودشون هم که شده بعیده که پروژه معروف لینوکس سوسه رو متوقف کنند.
عنوان تاپیک پایانی غمبار برای «شرکت ناول»؛ عرضه کننده «لینوکس سوسه»! است. حالا کجای این عنوان گفته قراره لینوکس سوسه رو متوقف کنند من پیدا نکردم.
jalalx
سه شنبه 09 آذر 1389, 15:09 عصر
وووووووای! این حرف ها رو ول کنید!!!
Mono چی میشه؟؟؟ کمک! من برنامه هام رو تحت لینوکس با Mono مینویسم! ایشالا از این معرکه زنده در بیاد! :(
FastCode
سه شنبه 09 آذر 1389, 17:11 عصر
وووووووای! این حرف ها رو ول کنید!!!
Mono چی میشه؟؟؟ کمک! من برنامه هام رو تحت لینوکس با Mono مینویسم! ایشالا از این معرکه زنده در بیاد! :(
ابراز همدردی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.