View Full Version : علت پاک شدن پستهای بنده چیست ؟
amin_ir
یک شنبه 07 آذر 1389, 18:35 عصر
با سلام خدمت مدیران
پس از اینکه غالب سایت به حالت فعلی در آمد تمامی پستهای جدید بنده حذف شده است که در میان آنها بسیاری از مطالب با ارزشی که برخی از دوستان در آن مطلب نوشته اند از میان رفته است ؟
علت چیست و آیا امکان ریستور کردن این مطالب وجود دارد؟
با تشکر
vcldeveloper
یک شنبه 07 آذر 1389, 23:08 عصر
سلام دوست عزیز،
پست هاتون مربوط به چه تاریخی بودند؟ تاپیک ایجاد کرده بودید، یا اینکه در یکی از تاپیک های موجود پستی ارسال کرده بودید؟ من یک نگاه سریع به لیست پست های ارسالی شما کردم، ولی پست حذف شده ایی ندیدم.
BORHAN TEC
یک شنبه 07 آذر 1389, 23:22 عصر
سلام به مدیران عزیز جامعه برنامه نویسان فارسی زبان :قلب:
- من تا الان حدود چهارصد تا پست زدم ولی زمانی که می خواهم لیست پستهای خودم رو ببینم فقط در لیست چند تا از اونها رو می بینم؟!!
- چرا قسمت های زیادی از سایت فارسی نیست؟!! (مثل تاریخ ایجاد تاپیکها و... . لطفاً به عبارت جامعه برنامه نویسان فارسی زبان بیشتر توجه کنید)
- چرا تعداد تشکرها و... مشخص نیست؟!!!
- به نظر من رنگ بندی سایت زیاد جالب نیست. چون رنگش آنقدر روشنه که آدم چشم درد می گیره!!!! (لا اقل برای من یکی که اینگونه است)
باز هم بخاطر تمامی زحمات شما برای این سایت تشکر می کنم.
vcldeveloper
یک شنبه 07 آذر 1389, 23:32 عصر
- من تا الان حدود چهارصد تا پست زدم ولی زمانی که می خواهم لیست پستهای خودم رو ببینم فقط در لیست چند تا از اونها رو می بینم؟!!
- چرا قسمت های زیادی از سایت فارسی نیست؟!! (مثل تاریخ ایجاد تاپیکها و... . لطفاً به عبارت جامعه برنامه نویسان فارسی زبان بیشتر توجه کنید)
- چرا تعداد تشکرها و... مشخص نیست؟!!!
- به نظر من رنگ بندی سایت زیاد جالب نیست. چون رنگش آنقدر روشنه که آدم چشم درد می گیره!!!! (لا اقل برای من یکی که اینگونه است)
به خاطر اینکه ما امروز اولین قدم در ارتقاء از نسخه 3.8 نرم افزار vBulletin به نسخه 4.0.8 را برداشتیم. چیزی هم که الان می بینید، Theme پیش فرض نسخه 4.0.8 هست، و هنوز خیلی از بخش های سایت ارتقاء داده نشدند، و خیلی از بخش های Theme هم هنوز ترجمه نشدند.
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 08 آذر 1389, 00:27 صبح
سلام،
پست ها حذف نشده اند؛
اما به نظر میاد که در صفحه مشاهده پست های کاربران، پست های ایجاد شده از تاریخ 16 اکتبر 2009 تا به امروز (28 نوامبر 2010) نمایش داده نمیشه. (یعنی فقط در نتیجه جستجو نمایش داده نمیشه، وگرنه خود پست ها وجود دارند.)
cjNet
دوشنبه 08 آذر 1389, 02:56 صبح
سلام .
من هم امیدوارم زودتر وضعیت جدید سایت بهتر بشه .
چون واقعا توی ذوق میزنه .
ممنون از زحمات مدیران سایت .
amin_ir
دوشنبه 08 آذر 1389, 14:58 عصر
مهندس جان مثل اینکه بنده اشتباه کردم ، همانطور که آقای xxxx گفتند پستها پاک نشده ولی قابل جستجو نیست و همین امر حداقل برای بنده مشکل ساز شده است ، چون نمی توانم مطالب جدید ارسالی به پستهای جدیدم را بیابم ، امیدوارم این مشکل به زودی حل شود.
xminxmin
دوشنبه 08 آذر 1389, 15:16 عصر
این طرح و رنگ اصلا جالب نیست و بلکه بد هم هست. لطفا هرچه سریعتر این وضع را سر و سامان دهید. رنگ بندی قبلی عالی بود.
vcldeveloper
سه شنبه 09 آذر 1389, 00:56 صبح
مثل اینکه بنده اشتباه کردم ، همانطور که آقای xxxx گفتند پستها پاک نشده ولی قابل جستجو نیست و همین امر حداقل برای بنده مشکل ساز شده است ، چون نمی توانم مطالب جدید ارسالی به پستهای جدیدم را بیابم ، امیدوارم این مشکل به زودی حل شود.
ان شاء الله با تکمیل مراحل آپگرید سایت، این مشکل هم برطرف میشه.
این طرح و رنگ اصلا جالب نیست و بلکه بد هم هست.
این ارتباطی به موضوع این تاپیک نداره، باید در تاپیک مربوطه نظرتان را اعلام کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.