ورود

View Full Version : مشکل در گزارش حساب مشتری با فست

Delphi7_love
دوشنبه 08 آذر 1389, 14:34 عصر
با سلام خدمت دوستان ارجمند

فرض کنید یه مشتری داریم که در تاریخ های مختلف جنس برده . حالا میخوام از فاکتورهایی که برده گزارش بگیرم به این صورت که فاکتورهاش پشت سر هم بیاد

مثلا فاکتور 1 :
یه سربرگ داره که تاریخ فاکتور نام فروشگاه درج میشه که واسه اولین فاکتور مشکل نیست
فاکتور 2 :
پشت سر فاکتور 1 بیاد به همون صورت که فاکتور شماره 1 سربرگ داشت اینم یه صورت مجزا داشته باشه

درضمن واسه پایین هر فاکتور هم باید جمعش زده بشه

ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین
عجله ایه

vcldeveloper
سه شنبه 09 آذر 1389, 00:56 صبح
خب، حالا مشکل چیه؟ این که صورت مسئله بود، مشکل تون در کجای کار هست؟

Delphi7_love
سه شنبه 09 آذر 1389, 23:57 عصر
خب، حالا مشکل چیه؟ این که صورت مسئله بود، مشکل تون در کجای کار هست؟
خوب من واسه اولین فاکتور شخص برای سربرگش مشکلی ندارم ولی از قسمتی که فاکتور اول تموم میشه و باید در ادامه اون یه سربرگ واسه فاکتور دوم بزنه و بعد بره سراغ اقلام فاکتور نمیدونم باید چکار کنم

vcldeveloper
چهارشنبه 10 آذر 1389, 00:38 صبح
باید سربرگ تان را در باند Page Header ایجاد کنید، تا در بالای هر صفحه از گزارش چاپ بشه. برای پایین هر فاکتور هم می تونید به تناسب نوع نیازتان از باندهای Column Footer یا Summary استفاده کنید.

Delphi7_love
پنج شنبه 11 آذر 1389, 07:27 صبح
با تشکر ولی من نمیخوام اول هر صفحه باشه
میخوام هر جا فاکتور تموم شد فاکتور بعدی بیاد و هر فاکتور اطلاعاتش به صورت مجزا باشه

به این شکل روی همه صفحات تاریخ و شماره آخرین فاکتور میاد ، در صورتی که هر فاکتور یک تاریخ و شماره مجزایی داره

ممنون از پاسختون

vcldeveloper
جمعه 12 آذر 1389, 00:45 صبح
میخوام هر جا فاکتور تموم شد فاکتور بعدی بیاد
خصوصیت PrintOnPreviousPage مربوط به Page را True کنید.

Delphi7_love
جمعه 12 آذر 1389, 20:51 عصر
خصوصیت PrintOnPreviousPage مربوط به Page را True کنید.

چطور باید این فاکتور هارو با توجه به شماره فاکتور از هم تفکیک کنم؟ که هر فاکتور جدا جدا نشون داده بشه؟

ممنون از پاسختون

vcldeveloper
جمعه 12 آذر 1389, 21:13 عصر
چطور باید این فاکتور هارو با توجه به شماره فاکتور از هم تفکیک کنم؟ که هر فاکتور جدا جدا نشون داده بشه؟
من بالاخره متوجه نشدم؛ شما میخواید فاکتورها پشت سر هم چاپ بشند، یا هر کدام در یک صفحه جدید شروع بشند؟ مگه الان فاکتورهاتون به هم متصل هستند که میخواید جداشون کنید؟

بهتره یک تصویر از حالتی که میخواید فاکتورهاتون داشته باشند، درست کنید، و اینجا قرار بدید.