ورود

View Full Version : مشکل با سایز عکس div

modirmasool
دوشنبه 08 آذر 1389, 20:25 عصر
سلام خسته نباشین

دوستان میخواستم ببینم چطور میتونیم کاری کنیم که وقتی بکگراند div رو آدرس میدیم، خودش اتومات عکس رو با سایز اصلی نشون بده؟ الان توی کد زیر اگه height ندیم عکسمون با یه ارتفاع خیلی کمی ظاهر میشه!

<div style="background-image:url(images/1.jpg); background-repeat:repeat-x ; height:239px" >

مسئله بعدی اینه که من دو تا div به شکل زیر تعریف کردم:

<div style="background-image:url(images/1.jpg); background-repeat:repeat-x ; height:239px" >

<div style="background-image:url(images/3.jpg); background-position:right; background-repeat: repeat-y " >

</div>

</div>

اما عکس دومی به صورت عمودی تکرار نمیشه یعنی در واقع مثل مورد قبلی اصلا ظاهر نمیشه که بخواد تکرار بشه!:گریه: مگر اینکه ارتفاع رو بهش بدم.

ممنون

Navid67
سه شنبه 09 آذر 1389, 12:04 عصر
سلام
واسه مورد اول بستگی داره سایز عکست چطوری باشه. میگی اگه بهش height ندیم با یه ارتفاع کم نشون میده (که تو محور افقی هم تکرار میشه) اینجا باید بیای از خاصیت background-position واسه عکس استفاده کنی در حالی که از خاصیت height برای div استفاده کردی.

واسه مورد دوم از دو تا div تو در تو استفاده کردی. فکر کنم اگه جدا شون کنی مشکلت حل شه.

modirmasool
سه شنبه 09 آذر 1389, 15:51 عصر
سلام
واسه مورد اول بستگی داره سایز عکست چطوری باشه. میگی اگه بهش height ندیم با یه ارتفاع کم نشون میده (که تو محور افقی هم تکرار میشه) اینجا باید بیای از خاصیت background-position واسه عکس استفاده کنی در حالی که از خاصیت height برای div استفاده کردی.

واسه مورد دوم از دو تا div تو در تو استفاده کردی. فکر کنم اگه جدا شون کنی مشکلت حل شه.

سلام ممنون
الان که نگاه کردم دیدم تا height رو ندم اصلا عکس رو نشون نمیده! background-position رو هم امتحان کردم جواب نداد!
div رو هم جدا کردم ولی نتیجه ای نداد!

modirmasool
پنج شنبه 11 آذر 1389, 11:55 صبح
دوستان برای روشن شدن موضوع، عکس رو هم براتون قرار دادم.
الان توی این عکس، div اولیم مربوط به عکس نارنجیه هستش و div دومی مربوط به عکس زرد رنگ. توجه کنین که این نوار زرد رانگ، یه عکس خیلی کوچیکه که قراره به صورت اتوماتیک، با توجه به ارتفاع صفحه، تا آخر صفحه امتداد پیدا کنه.
ممنون

http://mypictures.ir/images/bszir7qrd7rteqmwttjf.bmp

DES - Young
سه شنبه 16 آذر 1389, 00:33 صبح
درود

1 : شروع

2 : اول div درونی رو خارج کنید و زیر یا در بخش دیگری از کدتان قرار دهید ( در داخل div اولی قرار نگیرد ) { تودرتو نباشد }.

3 : خصوصیات height:100% ---- width:150px قرار دهید می توانید width رو با میل خود پیکسل دهی کنید ولی خاصیت height رو تغییر ندید.

4 : به دو div خاصیت z-index می دهیم تا نحوه قرار گیری آنها را روی هم تعیین کنیم. پس div اولی z-index:0 و div دومی z-index:1 قرار میدهیم.

5 : خاصیت background-position:right رو حذف و به جای آن کد روبه رو را قرار دهید --> ;position:absolute; top:0; right:0

6 : پایان

اگه سوالی بود در خدمتم

modirmasool
سه شنبه 16 آذر 1389, 00:55 صبح
خیلی ممنون
امتحان میکنم اگه مشکلی بود دوباره مزاحمتون میشم!:لبخند: