ورود

View Full Version : جابجا کردن پایگاه داده اس کیو ال



rostamedastan
سه شنبه 18 مرداد 1384, 11:21 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم:
من در اس کیو ال سرور پایگاه داده ای دارم که میخواهم آن را در پوشه ای کپی کنم اما نمیدانم چگونه این کار را انجام دهم ( یعنی می خواهم مانند اکسس آن را جابجا کنم ) برای مثال برنامهای در دلفی دارم که آن را به اس کیو ال وصل کرده ام و می خواهم آن را در فلاپی بریزم و به کامپیوتر دیگری ببرم پس چگونه باید پایگاه داده خود را جابجا کنم ؟در ضمن می خواهم بدانم پسوند فایل پایگاه داده من در اس کیو ال چیست؟ لطفاً کمکم کنید. متشکرم.

S.Azish
سه شنبه 18 مرداد 1384, 13:05 عصر
پسوند فایلها در SQL Server برای فایلهای اصلی MDF و برای log فایلها LDF هست. برای منتقل کردن کل دیتابیس میتونید در Enterprise Manager روی دیتابیس کلیک راست کنید, All Tasks و Detach Database رو کلیک کنید.

برای راه اندازی دوباره از Enterprise Manager روی Databases کلیک سمت راست کنید, All Tasks و Attach Database رو کلیک کنید و فایل رو هر جایی که هست انتخاب کنید.

hmm
سه شنبه 18 مرداد 1384, 13:23 عصر
backup & restore هم میتونه بهت کمک کنه
در برخی موقع حجمش از کل فایل اطلاعاتی کمتره بنابرین انتقالش هم راحت تره
موفق باشی