View Full Version : راهنمایی در شروع برنامه نویسی تحت شبکه
Delphi7_love
دوشنبه 08 آذر 1389, 23:07 عصر
اگه بخوام از کلاینت اطلاعات رو در بانک روی سرور ذخیره کنم باید از چه شی استفاده کنم ؟ در کدام سر برگ ؟
و چه دستوری بنویسم ؟ لطفا قدم به قدم بگید چون این اولین مرحله واسه نوشتن برنامه تحت شبکه من هست
Felony
سه شنبه 09 آذر 1389, 00:08 صبح
idTCPClient و idTCPServer ، به وسیله این دو کامپوننت میتونید از طریق پرتوکول TCP اطلاعات رو از یه کلاینت به سرور بفرستید ، idTCPServer یه رویداد به نام Execute داره که وقتی پیغامی دریافت میکنه یا فایلی براش فرستاده میشه و ... این رویداد اجرا میشه ، حالا بستگی داره اطلاعات چی باشه ، اگر رکورد هست که میتونی با یه ساختار از پیش تعریف شده به صورت متنی بفرستیش و تو رویداد OnExecute بخونیش و و تو بانک درجش کنی .
البته کار به همین سادگی هم نیست و تو یکسری مواقع ریزه کاریی های داره ، از جمله اینکه Indy به صورت Blocking کار میکنه و خود این شامل جزئیاتی میشه ، بهرتین مرجع خود راهنمای Indy هست :
http://www.indyproject.org/Sockets/Docs/index.de.aspx
vcldeveloper
سه شنبه 09 آذر 1389, 00:21 صبح
اگه بخوام از کلاینت اطلاعات رو در بانک روی سرور ذخیره کنم باید از چه شی استفاده کنم ؟ در کدام سر برگ ؟
درباره نوشتن نرم افزارهای Client\Server مبتنی بر بانک های اطلاعاتی بارها در تالار "بانک های اطلاعاتی در دلفی" توضیح داده شده. همین عبارت Client\Server را در اون تالار جستجو کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.