PDA

View Full Version : راهنمایی در شروع برنامه نویسی تحت شبکه



Delphi7_love
دوشنبه 08 آذر 1389, 23:07 عصر
اگه بخوام از کلاینت اطلاعات رو در بانک روی سرور ذخیره کنم باید از چه شی استفاده کنم ؟ در کدام سر برگ ؟
و چه دستوری بنویسم ؟ لطفا قدم به قدم بگید چون این اولین مرحله واسه نوشتن برنامه تحت شبکه من هست

Felony
سه شنبه 09 آذر 1389, 00:08 صبح
idTCPClient و idTCPServer ، به وسیله این دو کامپوننت میتونید از طریق پرتوکول TCP اطلاعات رو از یه کلاینت به سرور بفرستید ، idTCPServer یه رویداد به نام Execute داره که وقتی پیغامی دریافت میکنه یا فایلی براش فرستاده میشه و ... این رویداد اجرا میشه ، حالا بستگی داره اطلاعات چی باشه ، اگر رکورد هست که میتونی با یه ساختار از پیش تعریف شده به صورت متنی بفرستیش و تو رویداد OnExecute بخونیش و و تو بانک درجش کنی .

البته کار به همین سادگی هم نیست و تو یکسری مواقع ریزه کاریی های داره ، از جمله اینکه Indy به صورت Blocking کار میکنه و خود این شامل جزئیاتی میشه ، بهرتین مرجع خود راهنمای Indy هست :
http://www.indyproject.org/Sockets/Docs/index.de.aspx

vcldeveloper
سه شنبه 09 آذر 1389, 00:21 صبح
اگه بخوام از کلاینت اطلاعات رو در بانک روی سرور ذخیره کنم باید از چه شی استفاده کنم ؟ در کدام سر برگ ؟
درباره نوشتن نرم افزارهای Client\Server مبتنی بر بانک های اطلاعاتی بارها در تالار "بانک های اطلاعاتی در دلفی" توضیح داده شده. همین عبارت Client\Server را در اون تالار جستجو کنید.