View Full Version : سوال: زبانهای وب نویسی
BeginnerProgrammer
چهارشنبه 10 آذر 1389, 09:47 صبح
سلام دوستان
از وب نویسان محترم یه سوال داشتم به نظر شما از بین زبانهای HTML,CSS,AJAX کدوم یکی کاملتره؟
با تشکر
maysam.m
چهارشنبه 10 آذر 1389, 11:03 صبح
این زبانها هر کدام برای کاری هستند و می توان گفت که این سه مکمل یکدیگر در طراحی وب هستند و منظور شما از این که کدام یک کامل تر است را متوجه نمی شوم!
BeginnerProgrammer
چهارشنبه 10 آذر 1389, 11:23 صبح
خب پس کدوم یکی رو باید اول یاد گرفت؟
mohsen_Iran
چهارشنبه 10 آذر 1389, 12:03 عصر
سلام
شما باید هر سه تا رو یاد بگیرید. البته اول html بعد css رو یاد بگیرید! برای یاد گیری ajax هم به موارد دیگه ای احتیاج است مثل جاوا اسکریپت یا xml و ..
Slytherin
چهارشنبه 10 آذر 1389, 14:03 عصر
فکر نمی کنم AJax زبان برنامه نویسی باشد!
شما برای طراحی صفحات استاتیک به یادگیری HTML و CSS و یک زیبان اسکریپتی مانند JavaScript نیازمندید.
همچنین برای پیاده سازی صفحات پویا به غیر از این ها به زبان برنامه نویسی مانند PHP یا .Net نیازمندید.
در صورتی که دو مرحله بالا را کاملا فرا گرفتید می توانید وارد مباحث AJax شوید.
پی نوشت: البته من استفاده از ای جکس رو در سایت های استاتیک هم دیده ام اما فکر نمی کنم که چندان یادگیری اش در این برهه زمانی برای شما لازم باشد.
Navid67
جمعه 12 آذر 1389, 17:42 عصر
سلام دوستان
از وب نویسان محترم یه سوال داشتم به نظر شما از بین زبانهای HTML,CSS,AJAX کدوم یکی کاملتره؟
با تشکر
سلام
قبل از اینکه جواب سوال شما دوست عزیر رو بدم یه توضیح کوچیک راجع به زبان های برنامه نویسی تحت وب میدم.
کلا دو دسته برنامه نویسی تحت وب وجود داره
1- client side scripting
2- server side scripting
دسته اول شامل زبان هایی از قبیل javascript, vbscript و از این قبیل است که همان طور که از اسمش پیدا ست بیشتر برای تعامل با کاربر به کار می روند.
دسته دوم شامل زبان هایی از قبیل php, asp.net, perl و از این قبیل است که هسته اصلی وب سایت های پویا (dynamic websites) را تشکیل می دهند.
این وسط یه سری فناوری وجود دارند که از آن ها برای برنامه نویسی تحت وب استفاده می شود، چون این فناوری ها رو نمیشه زبان برنامه نویسی حساب کرد. مثل html, css, ajax
برای شروع همانطور که دوستان گفتند باید با html شروع کنی، بعد که کار با اون رو خوب یاد گرفتی کم کم سراغ css و javascript برو.
Peyman.Gh
یک شنبه 14 آذر 1389, 20:05 عصر
دسته دوم شامل زبان هایی از قبیل php, asp.net, perl و از این قبیل است
ASP.net زبان نیست !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.