ورود

View Full Version : مشکل scroll صفحه با rotator

cemohsen
جمعه 12 آذر 1389, 10:02 صبح
سلام
من توی 1 سایت 1 روتیتور خیلی ساده انداختم که کد اون رو خودم نوشتم
که پایین میزارم

هر وقت که عکس عوض می شه ، اگه scroll صفحه پایین باشه یکدفعه میپره بالای صفحه!!!!!
کسی تا حالا به همچین مشکلی خورده ؟؟؟

<script language="javascript" type="text/javascript">

var ImageArr = new Array("b1.jpg", "b2.jpg", "b3.jpg", "b4.jpg");
function RotateBanner(Start) {
if (Start >= ImageArr.length)
Start = 0;
$('#imgRotator').fadeOut();
setTimeout("$('#imgRotator').attr('src', '<%=WebSite.Url.Images %>Rotator/" + ImageArr[Start] + "');", 450);
$('#imgRotator').fadeIn();
setTimeout("RotateBanner(" + (Start + 1) + ")", 7000);
}

RotateBanner(0);

</script>

mehdi.mousavi
شنبه 13 آذر 1389, 17:33 عصر
سلام.
من کد HTML و تصاویر مورد استفاده شما رو نمیدونم چیه، اما تنها چیزی که در حال حاضر به ذهنم میرسه اینه که شما جای Scrollbar عمودی رو با scrollTop (http://jqapi.com/#p=scrollTop) نگهدارید و پس از تغییر تصویر، اونو مجدد Set کنید. اگر مایل بودید تا پاسخ دقیقی به سوالتون بگیرید، لطفا کدهای JavaScript، HTML و تصاویر مورد نیازتون رو ZIP کرده، در همین تاپیک ارسال کنید تا در اولین فرصت اونها رو بررسی کنم و دلیلش رو خدمتتون عرض کنم.

موفق باشید.

پاورقی: آیا Width و Height کلیه تصاویر یکسان هستش؟ اگر نیست، ابتدا طول و عرض اونها رو یکی کنید، بازم آزمایش کنید، اگر پاسخ نگرفتید، فایل ZIP مورد نظر رو ارسال کنید.

cemohsen
یک شنبه 14 آذر 1389, 08:08 صبح
با تشکر از پاسخگویی شما
مشکلش رو حل کردم
دقیق نمی دونم چی بود اما حدسم اینه که من وقتی تصویر رو fade می کردم و بعد src اون رو تغییر می دادم این عمل image من رو خالی میکرد و width اون رو 0 می کرد
اما الان اون image رو در یک div انداختم و بهش height ثابت دادم دیگه مشکل رفع شد!!!!