View Full Version : سوال: خطا Codejo~4.ocx
mamad174
شنبه 13 آذر 1389, 21:16 عصر
با سلام
من یک برنامه نوشته ام که محیط گرافیکی ان را بوسیله Codejock استفاده کرده ام حال که برنامه را Setup می کنم در کامپیوتر مقصد خطای Codejo~4.ocx را به من می ده که Codejock یا ریجیستر نشده است یا در مقصد این فایل موجود نیست لازم بذکره که برنامه codejock را هم ریجیستر کرده ام با یک Patch که در داخل اون موجوده
با تشکر
منتظر لطف شما هستم
arman174
یک شنبه 14 آذر 1389, 09:05 صبح
من هم این مشکل رو دارم یکی نیست جواب ما رو بده لطفا کمک کنید
amir200h
یک شنبه 14 آذر 1389, 10:46 صبح
سلام دوست من.
مشکل شما برای اینه که فایل رو به ویندوز شناسایی نکردین. در برنامه های ستاپ ساز قسمتی برای Activx وجود داره که باید فایل ocx رو اونجا قرار بدین که بعد از نصب در ویندوز قابل شناسایی باشه.
برای ساخت ستاپ هم بهتره از Smart Install Maker استفاده کنید. آموزشش هم دوستان قبلا تو سایت قرار دادن.
موفق باشی و پیروز.
یا حق
mahmood_s
یک شنبه 14 آذر 1389, 12:46 عصر
با سلام
اگه با این مسئله مشکل ندارید که برنامه تون بدون استفاده از برنامه نصب ، نصب و اجرا بشه از روش زیر استفاده کنید تا هم کاربرانتون راحت باشند و هم برنامه شما نیاز به نرم افزار جانبی نداشته باشه
------------------------------------------------------------------------
برنامه تون رو کامل کنید و لیستی از تمام کامپوننت ها رو در یک فایل قرار بدید بعد یک فایل Bat ایجاد کنید
بعد تو پوشه برنامه تون برنامه exe ، بانک اطلاعاتی و فولدر کامپوننت ها رو قرار بدید
بعد هنگام نصب فقط کافیه اون فایلbat رو اجرا کنید .
فقط برای برنامه خودتون حتما این فایل bat پیوست رو ویرایش کنید 63120
skh1300
جمعه 19 آذر 1389, 18:29 عصر
سلام دوستان عزیز
طبق این کاری که من میگوییم کار کنید انشالله که کارتون درست میشه(برا من که درست شد.)
به علت آن که نام کنترل های کدجاک زیاد هستش ابتدا کنترل مورد نظر را Rename کرده و سپس آن را در برنامه ستاپ ساز قرار بدین مثلا Codejock.Controls.v13.0.0.Full.ocx را به Controls.ocx تغییر دهید و آن را در برنامه ستاپ ساز قرار بدید آن موقع درست میشه اگه مشکلی بود خبر بدین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.