ورود

View Full Version : سوال: کوچک کردن حروف یک فیلد

mbasirati
یک شنبه 14 آذر 1389, 01:27 صبح
سلام
میخوام یکی از فیلدهای جدولم رو طوری تنظیم کنم که وقتی اطلاعات توش وارد میکنم همه رو به حروف کوچیک تبدیل کنه یعنی اگه من وارد کردم مثلا aLi خودش تبدیل بشه به ali
چه طوری میتونم این کارو بکنم البته بدون کد نویسی و البته در نمای جدول نه فرم.
ممنون

wolfstander
یک شنبه 14 آذر 1389, 07:01 صبح
سلام
از طریق جدول فکر نکنم بشه

ولی شد

:خجالت:
چون نمیشه از input Mask استفاده کرد
شما مجبور هستید که از طریق فرم عمل کنید
شما میتونید فرمتون رو تعریف کنید و بعدش از طریق کد این کار رو انجام بدید
فرم رو به صورت گرید نمایش بدید که شبیه جدول به نظر برسه

mbasirati
یک شنبه 14 آذر 1389, 12:49 عصر
از جوابتون ممنون
ولی فکرکنم راهی داشته باشه ، من این سوالو تو سوالای آی سی دی ال دیدم

amirzazadeh
یک شنبه 14 آذر 1389, 12:59 عصر
سلام
میخوام یکی از فیلدهای جدولم رو طوری تنظیم کنم که وقتی اطلاعات توش وارد میکنم همه رو به حروف کوچیک تبدیل کنه یعنی اگه من وارد کردم مثلا aLi خودش تبدیل بشه به ali
چه طوری میتونم این کارو بکنم البته بدون کد نویسی و البته در نمای جدول نه فرم.
ممنون
سلام
كافيه در نماي طراحي جدول در قسمت فرمت فيلد مربوطه از علامت > استفاده كنيد.

Format <..........................
موفق باشيد

Zero Defect
دوشنبه 15 آذر 1389, 17:50 عصر
سلام

البته اگر محتوای کلی سئوال اینه که :

وقتی اطلاعات توش وارد میکنم همه رو به حروف کوچیک تبدیل کنه یعنی اگه من وارد کردم مثلا aLi خودش تبدیل بشه به ali

این سئوال , صد در صد اشتباه هستش و بدون تغییر در محتوای فعلی اون سئوال باید گفت که امکان پذیر نیست

شما در جدول قادر به انجام عملیات تبدیل نیستید بلکه تنها نحوه نمایش رو میتونید تغییر بدید

اطلاعات در جدول به همون صورتی که شما تایپ کردید ذخیره خواهند شد
شما در صورتی که بخواید اطلاعات رو بدون توجه به نحوه تاپپ , به صورتی دربیارید که همه حروف تبدیل به حروف کوچک و یا بزرگ بشن باید از دستورات LCase و UCase استفاده کنید

دوست من , mbasirati اگر مایل باشی میتونی به مدرستون موضوع رو انتقال بدی , در صورتی که نظری غیر از این داشت , مطرح کنه , اگر نظرش همین بود پس باید به دلیل سئوال اشتباه نمره این سئوال رو به همتون بده !

اگر قرار هست تبدیل بشه , یکی از راهها همونی هست که Wolfstander فزمودن

البته بنده احتمال میدم که شما اندکی سئوال رو دستکاری کردید و ممکنه برداشت خودتون رو از سئوال نوشته باشید

موفق باشید

mbasirati
چهارشنبه 17 آذر 1389, 17:11 عصر
سلام
من درمورد اکسس خیلی اطلاعات ندارم ولی به اندازه عقل خودم نظرمو میدم ، خوشحال میشم دوباره جواب دوستان رو ببینم
اینا رو بیشتر خطاب به جناب Zero Defect عرض میکنم ، از ایشون به خاطر اینکه انقدر موشکافانه به این مسئله نگاه کردن و جواب دادن خیلی خیلی ممنونم
نکته اول :

اطلاعات در جدول به همون صورتی که شما تایپ کردید ذخیره خواهند شد
این حرف شما رو قبول ندارم چون من این کارو با راهنمایی جناب amirzazadeh انجام دادم و جواب هم گرفتم ، و هرچی که داخل اون فیلد تایپ میکردم به محض خارج شدن از اون فیلد به حروف کوچک تبدیل میشد ولی این قسمت حرف شما برام قابل قبول نیس مگه اینکه یه توضیح قابل مفهوم تری برای من بدید چون به نظر من این تبدیل انجام شد و به همون صورت تبدیل شده هم ذخیره شد چرا شما میگید اطلاعات به همون صورت وارد شده ذخیره میشه؟
نکته دوم:

دوست من , mbasirati اگر مایل باشی میتونی به مدرستون موضوع رو انتقال بدی
من خودم مدرس آی سی دی ال هستم ، یه روز که داشتم تو نمونه سوالا دنبال سوال اکسس می گشتم که برای بچه ها حل کنم به این سوال برخورد کردم و خواستم بدونم چه جوری میشه این کارو کرد.
نکته سوم:

البته بنده احتمال میدم که شما اندکی سئوال رو دستکاری کردید و ممکنه برداشت خودتون رو از سئوال نوشته باشید
من هیچ دستکاری ای در صورت سوال انجام ندادم.:لبخندساده:

بازهم از اینکه منو راهنمایی کردید ممنونم ، منتظر جوابهای شما دوست عزیز و بقیه دوستان هستم
یاعلی

Zero Defect
چهارشنبه 17 آذر 1389, 18:02 عصر
سلام دوست عزیز

داخل فیلدی که میفرمایید اطلاعاتتش تبدیل شده , توسط ماوس کلیک کنید ( بین یکی از حروف )

نتیجه ؟

...

موفق باشید