ورود

View Full Version : سوال: چگونگی ایجاد گزارش

rkhabbazi
یک شنبه 14 آذر 1389, 10:27 صبح
سلام
من میخواهم در نرم افزار خودم یک گزارش داشته باشم که اطلاعات کل جدول را باضافه یک رکورد از یک جدول دیگر را در بالای این گزارش نمایش دهد. راستش هنگ کردم. نمی دونم چیکار کنم. با rave نتونستم اینکارو انجام بدم.
اگر کمکم کنید واقعا ممنونتون میشم.
خدانگهدار.

Jozef
دوشنبه 15 آذر 1389, 18:05 عصر
دوست عزیز بیشتر توضیح بدین

rkhabbazi
دوشنبه 15 آذر 1389, 20:00 عصر
دوست عزیز بیشتر توضیح بدین
سلام
می خواهم گزارشی را ایجاد کرده و روی یک فاکتور فروش چاپ کنم.
شماره فاکتور و نام مشتری و تاریخ و بقیه موارد از این قبیل رو که دربالای فاکتور میاد رو از یک جدول توی بانکم و لیست کالاها رو از جدول دیگری در بانکم گرفته و در گزارش اضافه کنم. درواقع رکورد مربوط به اطلاعات بالای فاکتور از یک جدول و رکوردهای مربوط به کالاهای فاکتور را از جدول دیگری بخوانم. منظورم این بود.
حالا ممنون می شوم اگر کمکم کنید.:لبخندساده:
موفق باشید و خدانگهدار.

pezhvakco
چهارشنبه 17 آذر 1389, 07:56 صبح
نمی دونم تا چه اندازه با Rave آشنایی دارین ؟
این فایل راهنما رو از همین سایت گرفتم که شما هم با جستجو به اون میرسیدین ...

http://hotfile.com/dl/87931507/319c1d4/Rave_Report_Learning_(Farsi).rar.html

rkhabbazi
چهارشنبه 17 آذر 1389, 10:12 صبح
سلام
فایده نداشت
این راهنما کامل نبود.
یه مشکل دیگه اینه که وقتی از این راهنما برای ایجاد گزارش استفاده می کنم، توی دلفی 2009 خطای زیر رو میده و هنوز نتونستم از توی دلفی 2009 یک گزارش تهیه و اجرا کنم.
[DCC Fatal Error] Unit1.pas(7): F2051 Unit RpConDS was compiled with a different version of DB.TDataSet
لطفا منو راهنمایی کنید.

pezhvakco
چهارشنبه 17 آذر 1389, 12:54 عصر
فایده نداشت. این راهنما کامل نبود.

[DCC Fatal Error] Unit1.pas(7): F2051 Unit RpConDS was compiled with a different version of DB.TDataSet.

نمی دونم شما چه کار هایی انجام دادین .
پیام خطایی که نوشتین فکر کنم مربوط به خود ابزار گزارش گیری نصب شده در دلفی باشه . اگه امکانش رو دارین اون را پاک و دوباره نصب کنین .

rkhabbazi
چهارشنبه 17 آذر 1389, 19:12 عصر
سلام
ممنون از آقای پژواک اما گزارش گیری ریو، همراه خود دلفی 2009 روی سیستمم نصب شده. فکر نکنم از اون باشه .

me.enik
دوشنبه 05 تیر 1391, 15:38 عصر
سلام.
میدونم که این جواب نسبت به تاریخ یه کم دیره, ولی برای اینکه بعدا یه نفر استفاده کنه, جواب میدم !!

اون اررور برای این هستش که نسخه rave که داری استفاده میکنی, با نسخه ی برنامه ات, نمیخونه.
یا مجبوری rave رو عوض کنی و نسخه دیگه ای رو پیدا کنی.
یا مجبوری که بری دنبال یه گزاریش گیری دیگه.

البته شاید روش دیگه ای وجود داشته باشه که من خبر ندارم !!