ورود

View Full Version : سوال: از بین رفتن اطلاعات با تمام شدن شارژ باتری

behrouz_n
یک شنبه 14 آذر 1389, 10:40 صبح
سلام
من يک پاکت پي سي Honeywell مدل 9500 دارم که وقتي شارژ باتري آن به طور کامل تمام ميشه تمام برنامه هايي که روي اون نصب کردم از بين ميره از جمله فارسي ساز و برنامه اي که خودم نوشتم و دستگاه به حالا اولش بر ميگرده مثل اينکه هارد ريست شده باشه.
ميخواستم ببينم شما با چنين مشکلي برخورد کرديد يا نه؟ مشکل از کجاست؟ و چطور ميتونم بر طرفش کنم؟ يا حداقل کاري کنم که هر بار لازم نباشه فارسي ساز و ديگر برنامه ها را دوباره نصب کنم؟

CYCLOPS
دوشنبه 15 آذر 1389, 22:56 عصر
سلام دوست عزیز
این موضوع مربوط به ویندوزهای خیلی قدیمی میشه من نمیدونم این مدل پاکت پی سی که گفتید دقیقا چه مشخصاتی داره ولی به احتمال بسیار زیاد ویندوز اون 2003 هست و تو ویندوز 2003 با اتمام شارژ تمام اطلاعات پاک میشه (این تو ذات این سیستم عامل هست و اشکال به حساب نمیاد) برای برطرف کردن این موضوع هم باید ویندوز پاکت رو ارتقا بدید (حداقل به ویندوز موبایل 5)
البته اگر خودتون تا حالا اینکار رو نکردین بهتره بدین بیرون براتون انجام بدن چون کار حساسی هست و اگر اشتباه انجام بشه پاکت میسوزه (اصطلاحا آجر میشه)

موفق باشید :چشمک:

behrouz_n
سه شنبه 16 آذر 1389, 00:36 صبح
سلام دوست عزیز
این موضوع مربوط به ویندوزهای خیلی قدیمی میشه من نمیدونم این مدل پاکت پی سی که گفتید دقیقا چه مشخصاتی داره ولی به احتمال بسیار زیاد ویندوز اون 2003 هست و تو ویندوز 2003 با اتمام شارژ تمام اطلاعات پاک میشه (این تو ذات این سیستم عامل هست و اشکال به حساب نمیاد) برای برطرف کردن این موضوع هم باید ویندوز پاکت رو ارتقا بدید (حداقل به ویندوز موبایل 5)
البته اگر خودتون تا حالا اینکار رو نکردین بهتره بدین بیرون براتون انجام بدن چون کار حساسی هست و اگر اشتباه انجام بشه پاکت میسوزه (اصطلاحا آجر میشه)

مرسی از راهنمایی تون.
ولی سیستم عاملش ویندوز موبال 5 هست.
در ضمن مشکلی که باعث تمام شدن شارژش میشه اینکه دستگاه خود به خود روشن میشه . البته من از این پاکت پی سی، دوتا دستگاه دارم که هر دو همین مشکل را دارن.

CYCLOPS
سه شنبه 16 آذر 1389, 17:25 عصر
دوست عزیز من بازم احتمال میدم این موضوع مربوط به رام دستگاه باشه و با ارتقا ویندوز حل بشه با این حال چون سوالتون در رابطه با برنامه نویسی نیست اگر با ارتقا ویندوز بازم مشکل حل نشد از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید