ورود

View Full Version : سوال: Update يك فيلددر اكسس از روي يك فيلد در serversql از درون دلفي

shpegah
یک شنبه 14 آذر 1389, 11:10 صبح
سلام دوستان
من يك برنامه دارم كه ديتابيس آن اكسس است ميخواهم در برنامه به فيلدcodeاز جدولي بنام mid كه كليد ارتباطي آن rad ميباشدمقادير codeS ازجدول midS بافيلد ارتباطيradS را بااستفاده از Join كردن update نمايم . بدون استفاده از
ODBC.
ميتوانيد مرا راهنمايي كنيد

shpegah
سه شنبه 16 آذر 1389, 08:29 صبح
دوستان اين سوال جواب ندارد يا فكر ميكنيد تكراري است كه كسي جوابي نميدهد؟من چيزي پيدا نكردم.كسي براي سرچ هم كمكي كند ممنون ميشوم

pezhvakco
چهارشنبه 17 آذر 1389, 12:50 عصر
اگه خواسته شما اینه که با یک کد دستور مانند کد دستور هایی که در یک پایگاه داده بین جدول های اون کار انجام میشه این کار رو انجام بدی، تا جایی که می دونم نمیشه .
یک راه اینه : شما باید داده های اون ستون مورد نظر در جدول پایگاه داده Sql رو با یک کوئری بخونی و با یک حلقه در جدول دیگرت در اکسس ذخیره کنی .

shpegah
شنبه 20 آذر 1389, 12:02 عصر
ممنون از توجه تان
من بااستفاده از ODBC مسير فايل اكسس را تعريف كرده ام وبا استفاده از دستور select ... into كوئري را در فايل اكسس ريختم وعمل update را انجام دادم منتها بايد روي هر سيستمي كه اين برنامه ميخواهد اجرا شود تنظيمات odbc تعريف گردد اگر مبدا فايل در sql server نميبود اين مشكل را نداشتم مثلا از روي Dbf من اينكاررا كرده ام فقط مسير فايل dbf كافي بود ولي در sql server چطور بدون odbc ميتوان مسير داد نميدانم.