ورود

View Full Version : عیب یابی هاب سوئیچ

mohammadjp
یک شنبه 14 آذر 1389, 14:25 عصر
من تعدادی هاب سوئیچ را با کابل های حدود 80 متری سری کرده ام تا دو کامپیوتر که با هم حدود 500 متر فاصله دارند را شبکه کنم.
به تازگی شبکه من بعضی وقتها خود به خود قطع و پس از مدتی وصل میشود.
کابلها و کامپیوتر ابتدا و انتها سالم هستند
من چطور میتوانم هاب سوئیچی را که سکته ای شده را شناسائی و تعویض کنم؟:متفکر:

razeghi_loved
یک شنبه 14 آذر 1389, 17:40 عصر
چه طوری دو تا کامپیوتر رو با فاصله 500 متری شبکه کردی؟ یکم بیشتر توضیح بده
در ضمن می تونی از تستر فلوگ هم استفاده کنی این طوری راحت می فهمی مشکل از کجا هست
البته تستر رو نمی تونی بخری چون واقعاً گران هست ببین کسی داره برات تست بگیره هر تستی هم فکر کنم 3 یا 5 تومان می گیره اگر پیدا کردی که هیچ اگر نه بگو تا بهت معرفی کنم

mohammadjp
دوشنبه 15 آذر 1389, 09:58 صبح
حدودا هر 100 متر یک هاب سوئیچ گزاشتم تا هم سیگنال را تقویت و تکرار کند هم امکان توسعه شبکه و گرفتن انشعاب برای قسمتهای دیگر در اینده مهیا باشد.
نحوه کار این تستر چگونه است؟
اجازه بدهید سوال را جور دیگری بپرسم
فرض کنید شما یک هاب سوئیچ دست دوم دارید و میخواهید بدانید برای یک شبکه پر ترافیک مناسب است ؟ ایا همه نودهای ان سالم است؟ چگونه هر نود را تست کنم

razeghi_loved
دوشنبه 15 آذر 1389, 10:08 صبح
سویچ برای جاهای پر ترافیک رو از اسم خود سویچ پیدا کن مثلاً10/100/1000 یعنی سویچ خوبی هست البته باید مارک خوبی هم انتخاب کنی
تستر فلوک قابلیت داره که اطلاعات خیلی خیلی دقیقی به شما بده به طور مثال از اتصال اول تا اتصال آخر آیا در قسمتی از مس کابل شما فشرده یا له شده یا نه در چند متری این کابل اتفاق افتاده سرعت این کابل چقدر هست و یکسری اطلاعات دیگر
همین رو بگم قیمت یه تستر معمولی در بازار از 20 تومان تا 70 تومان اما این تستر روی میلیون می چرخد شما روی 5 به بالا حساب کنید

hraeissi
چهارشنبه 17 آذر 1389, 15:57 عصر
چه طوری دو تا کامپیوتر رو با فاصله 500 متری شبکه کردی؟ یکم بیشتر توضیح بده
در ضمن می تونی از تستر فلوگ هم استفاده کنی این طوری راحت می فهمی مشکل از کجا هست
البته تستر رو نمی تونی بخری چون واقعاً گران هست ببین کسی داره برات تست بگیره هر تستی هم فکر کنم 3 یا 5 تومان می گیره اگر پیدا کردی که هیچ اگر نه بگو تا بهت معرفی کنم

میشه بفرمائید که چرا از وایرلس استفاده نکردید ؟

سویچ برای جاهای پر ترافیک رو از اسم خود سویچ پیدا کن مثلاً10/100/1000 یعنی سویچ خوبی هست البته باید مارک خوبی هم انتخاب کنی
تستر فلوک قابلیت داره که اطلاعات خیلی خیلی دقیقی به شما بده به طور مثال از اتصال اول تا اتصال آخر آیا در قسمتی از مس کابل شما فشرده یا له شده یا نه در چند متری این کابل اتفاق افتاده سرعت این کابل چقدر هست و یکسری اطلاعات دیگر
همین رو بگم قیمت یه تستر معمولی در بازار از 20 تومان تا 70 تومان اما این تستر روی میلیون می چرخد شما روی 5 به بالا حساب کنید

لطفاً برای من اطلاعات کسی که این تست را انجام می دهد را بدهید
ممنون

mohammadjp
جمعه 19 آذر 1389, 11:42 صبح
چند سال قبل که اینکار را انجام دادم سرعت شبکه های وایر لس بسیار پائین و هزینه زیادی در بر داشت

کارکرد این شبکه طی این سالها خیلی خوب بود ولی به تازگی مشکل ساز شده است. متاسفانه کاملا هم قطع نمیشود تا بتوان مشکل را ردیابی کرد بلکه بصورت تصادفی خراب و سپس درست میشود

hraeissi
شنبه 20 آذر 1389, 08:14 صبح
چند سال قبل که اینکار را انجام دادم سرعت شبکه های وایر لس بسیار پائین و هزینه زیادی در بر داشت

کارکرد این شبکه طی این سالها خیلی خوب بود ولی به تازگی مشکل ساز شده است. متاسفانه کاملا هم قطع نمیشود تا بتوان مشکل را ردیابی کرد بلکه بصورت تصادفی خراب و سپس درست میشود

خوب در خصوص تست نظری ندارم ولی این را بدانید که به مرور زمان نودهای سویچها به دلایل مختلف دچار اختلال می شوند و ان هم به دلیل نامرقوب بودن سویچهای داخل کشور است
در صورتیکه امکان دارد و مشکلی از بایت وایرلس ندارید این کار را انجام دهید

hraeissi
شنبه 20 آذر 1389, 08:17 صبح

خوب در خصوص تست نظری ندارم ولی این را بدانید که به مرور زمان نودهای سویچها به دلایل مختلف دچار اختلال می شوند و ان هم به دلیل نامرقوب بودن سویچهای داخل کشور است
در صورتیکه امکان دارد و مشکلی از بایت وایرلس ندارید این کار را انجام دهید