ورود

View Full Version : سوال: بانک اکسس تحت شبکه ؟

xboycooper
یک شنبه 14 آذر 1389, 17:03 عصر
سلام دوستان
من یه برنامه کوچیک میخوام بنویسم در حد اینکه دو تا فرم اطلاعات وارد بانک شه . حالا این برنامه قراره به شرکت ها در سطح استان داده بشه تا اطلاعاتی که لازمه رو وارد برنامه کنن و اطلاعات دز بانک ذخیره شه . به دلیل کم حجم بودن کار و کم بودن تعداد شرکت ها میخوام از بانک اکسس استفاده کنم . سرور هم دارم با آی پی ثابت . آیا میتونم در برنامه آدرس بانک رو طوری مسیر دهی کنم که برنامه به بانکی که در سرور قرار داره وصل شه ؟ اگه جواب مثبته چطوری میتونم ؟!

شرمنده من تاحالا تحت شبکه کار نکردم :ناراحت: ولی اگه یه سر نخ بدین با بانک ها آشنایی کامل دارم و میتونم بقیشو انجام بدم :چشمک:
یا علی

Felony
یک شنبه 14 آذر 1389, 17:41 عصر
سرور دارای IP ثابت هست یعنی یه سیستم هست که در دسترس خودتونه و IP ثابت داره یا اینکه ... ؟!

اگر در دسترس خودتون هست و IP ثابت داره و میتونید از طریق یه سیستم دیگه Ping کنیدش بله میشه ولی مشکل اینجاست که باید کنترل کنید چند نفر به بانک در آن واحد متصل میشن و ... چون اکسس برای اینجور استفاده ها تهیه نشده ، بهترین راه این هست که سیستم ها بعد از ثبت اطلاعات اون ها رو تو یه فایل ذخیره کنن و برای سرور بفرستن ، سرور سر فرصت فایل ها رو بررسی کنه و اطلاعاتشون رو یکی یکی وارد بانک اصلی خودش بکنه .

xboycooper
یک شنبه 14 آذر 1389, 17:52 عصر
سلام آقای تاجیک
بله سرور دارم و روی اون چند تا بانک SQL هستش که ادارات شهرستانها با نرم افزار های مختلف به بانک وصل میشن و اطلاعات وارد میکنن . آی پی استاتیک داره و از همه جا پینگ میده .
میشه روش کاری که گفتید رو شفاف تر توضیح بدید ؟
متشکرم