ورود

View Full Version : آیا این یک باگ در اکسس است ؟

3nitro
چهارشنبه 19 مرداد 1384, 20:48 عصر
سلام . من حدود 1 ماه پیش یک بانک اطلاعاتی access برای برنامه ام درست کردم . ولی چون یوزر نیم و پسورد رو هم در اکسس قرار داده بودم بر روی فایل اکسس پسورد گذاشتم و نوع فیلد پسورد رو هم به صورت نمایش پسورد (ستاره ای*) قرار دادم . بعد از درست کردن بانک شروع کردم تست برنامه ای که با vb نوشته بودم (مثلا چک کنم ویرایش ، حذف ، تغییر یوزر و پسورد به درستی انجام میشه یا نه) . اما بعد از پایان کار به طور اتفاقی(همچین اتفاقی اتفاقی هم نه!) فایل mdb رو با notepad باز کردم و کف کردم .
به چه راحتی باز شد و یک سری کد و نوشته های نامفهوم وجود داشت . بعد چندین خط پایین تر تمام فیلدها با مقادیرشون با نظم خاصی قرار داده شده بود و قابل رویت بود . یعنی حتی اون فیلد پسورد . نه پسورد میخواست برای باز کردن و نه هیچ چیز دیگری .
آیا کسی تا حالا مشابه این چیز دیده ؟ روشی برای برطرف کردنش هست ؟
اکسس من 2000 هست .

PalizeSoftware
چهارشنبه 19 مرداد 1384, 21:47 عصر
دوست عزیز شما با استفاده از ابزاری بیرون از محیط اکسس امکان باز کردن بانک رو دارید ولی آیا می‌توانید کارهایی را که با اکسس انجام می‌دهید در همان حال انجام دهید؟
رمز بر روی بانکهای اکسس زمانی معنا دارد که توسط خود نرم‌افزار اکسس گشوده شود. بعبارتی شما با داده‌های خام سروکار داشته‌اید نه با منطقی که محیط نرم‌افزار اکسس با آن شما را روبرو می‌کند.
هرچند که کد کردن اطلاعات هم در این حالت کار ساده‌ای است. از منوی DataBase گزینه Security را انتخاب و بانک خود را Encode نمائید.
http://asefsoft.com/qsimages/50.gif

someCoder
چهارشنبه 19 مرداد 1384, 22:44 عصر
فکر میکنم این جوابی دندان شکن!!! به کسانی است که انتظار دارن مایکروسافت سورس کد محصولاتشو منتشر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
گند زده به همه چیز!!!!! آخه وقتی پسورد ست میشه چه معنی داره که داده ها encrypt نشده ذخیره بشن؟

maleki
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 09:42 صبح
دوست عزیز اگه دانش شما به اون اندازه نیست که درمورد چیزی اظهار نظر کنی پس چرا این کارو میکنی؟ حالا چون database شما تو note pad دیده شد دیگه باید گفت microsoft گند زده به همه چیز؟به همین سادگی ؟ حالا اگه من واست یه Database اکسس رو واست بفرستم و اگه تونستی یه حرف حتی یه حرف اون رو توی هر برنامه ای دلت خواست ببینی اونوقت من تموم حرفهاموم پس میگیرم.آخه چرا تا یه برنامه رو یه کم یادگرفتیم سریع در موردش قضاوت میکنیم؟بهتر یه کم بیشتر مطالعه کنی.

3nitro
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 12:19 عصر
دوست عزیز اگه دانش شما به اون اندازه نیست که درمورد چیزی اظهار نظر کنی پس چرا این کارو میکنی؟ حالا چون database شما تو note pad دیده شد دیگه باید گفت microsoft گند زده به همه چیز؟
ببین ما دو نفریم . من سوال کردم . someCoder گفت گندزده . شما یک دور از اول تاپیک رو بخون . به نظر من هم وقتی بشه با notepad دید یعنی مایکروسافت این نکته رو نادیده گرفته . البته اگر Encode نکنی این یعنی اینکه پسورد در دیتابیس و فیلدهای ستاره ای یعنی هلو ...

sarami
یک شنبه 23 مرداد 1384, 18:25 عصر
بهتره پسوردها رو encode کنی تا قابل رویت نباشه یه موضوع دیگه هم اینکه وقتی شما پسورد هارو بصورت ستاره میذاری در حقیقت ماکروسافت فقط داره یه ماسک روشون میذاره و ماهیت اصلی دیتا هنوز همونیه که باید باشه این مختص access نیست شما تو هر جایی که پسورد به شکل ستاره هستش با نرم افزارهای password viewer میتونی اونا رو مشاهده کنی

someCoder
دوشنبه 24 مرداد 1384, 14:40 عصر
حالا چون database شما تو note pad دیده شد دیگه باید گفت microsoft گند زده به همه چیز؟به همین سادگی ؟
آره! دقیقا به همین سادگی! حتی از اینم ساده تر.

حالا اگه من واست یه Database اکسس رو واست بفرستم و اگه تونستی یه حرف حتی یه حرف اون رو توی هر برنامه ای دلت خواست ببینی اونوقت من تموم حرفهاموم پس میگیرم.
بفرست. شاید تونستم! شاید هم نتونستم! هیچ ادعایی در این مورد ندارم! اما حتی یه مورد هم اگه ‍پیدا بشه کل مساله زیر سوال میره.
ضمنا حرفهاتم نمیخواد پس بگیری! نظر هر کس محترمه.

آخه چرا تا یه برنامه رو یه کم یادگرفتیم سریع در موردش قضاوت میکنیم؟
محض اطلاعتون بگم که من اصولا با access کار نمیکنم!

sarami
سه شنبه 25 مرداد 1384, 19:52 عصر
اگه با ماکروسافت مشکل دارین بهتره برین سراغ کمپانی های دیگه این که دعوا نداره البته اگه بتونین

someCoder
سه شنبه 25 مرداد 1384, 23:07 عصر
اگه با ماکروسافت مشکل دارین بهتره برین سراغ کمپانی های دیگه این که دعوا نداره البته اگه بتونین
من که تونستم! چون الان چند وقتی میشه که فقط با SuSE کار میکنم. خدایی خیلی هم راحتم. برای برنامه نویسی هم خیلی خوش دسته تا جایی که من که از DOS 5 با مایکروسافت بودم الان دارم پروژه ام رو تحت لینوکس مینویسم.

شاپرک
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 07:43 صبح
ببخشید دوستان ولی ما نیومدیم اینجا اطلاعاتمون(اطلاعاتتون) رو به رخ همدیگه بکشیم .!!!!

به نظر من اصلا این بحث ها اینجا معنی نداره