ورود

View Full Version : نحوه ارسال طرح ها و ایده ها برای شرکت های بزرگ ؟؟؟

Netsky
دوشنبه 15 آذر 1389, 15:30 عصر
سلام .
فکر کنم عنوان تاپیک گویای همه چیز باشه .
چند روز پیش شنیدم که یه پسر ایرانی طرح ها و ایده هاش رو واسه مایکروسافت فرستاده و به تایید مایکروسافت هم رسیده ( خوش به حالش :لبخند: ) .
منم چندتایی طرح دارم . میخاستم بدونم شما دوستان نمیدونید این طرح ها را باید به کجا ارسال کنم ؟؟؟

با تشکر ..............

JaguarXF
سه شنبه 16 آذر 1389, 05:47 صبح
اگه قبلش اونها رو Patent نکرده باشه خبرش مشکوکه از نظر من. البته نظرم صد در صد نیست
مثلا حتی میزان دسیبل صدای اگزوز موتورهای هارلی دیویدسون هم Patent شده و کسی حق نداره اون رو تقلید کنه! دیگه طرح نرم افزاری که جای خود دارد.

eshpilen
چهارشنبه 17 آذر 1389, 08:58 صبح
من اگر ايده اي داشته باشم براي بنياد نرم افزار آزاد ميفرستم؛ نه ميكروسافت!
اينكه براي يك شركت تجاري انحصاري ايده و درخواست بفرستيم از نظر من ذلت و التماس و خفت درمقابل تجارت و انحصار و سرمايه دارها هست. جوري كه انگار اونها خدايي چيزي هستن و بشريت بهشون مديونه و هركس هر استعدادي داشته باشه بايد دم اين شركتها و مديرانشون رو ببينه و چشم اميدش به دست اونا باشه.
بشريت به انسانيت و علم و دانشمندان مديونه. و نياز به اخلاق و كمك و همكاري داره، كه در پديده هايي مثل نرم افزار آزاد به اوج خودش رسيده.
اين فرهنگ استيلاي تجارت و پول پرستي، بشر رو به ذلت و استثمار شدن توسط يك عدهء معدود كشونده.
حاضرم دستاوردهام رو آزاد و رايگان در اختيار بشريت قرار بدم و ثروتمند نشم، ولي به شركتهاي انحصارگر كمك نكرده باشم.
وقتي چيز زيبا و آزاد و رايگاني مثل نرم افزار آزاد هست چرا آدم بايد كاري كنه كه ديگران از ايدهء اون براي خودشون انحصار و ثروت بيشتري درست كنن؟
وقتي حتي پيشرفت كاري و علمي خودم رو بيشتر مديون منابعي مثل نرم افزار آزاد و ويكيپديا و خلاصه منابع آزاد و رايگان ميبينم، بايد به گسترش و استحكام اينها كمك كنم، نه مخالفشون.

ARC
چهارشنبه 17 آذر 1389, 17:50 عصر
سلام

منم چندتایی طرح دارم . میخاستم بدونم شما دوستان نمیدونید این طرح ها را باید به کجا ارسال کنم ؟؟؟

ببخشید که نتونستم کمکی کنم ولی این برام سوال بود که چرا خودتون اجراییش نمی کنید؟

من اگر ايده اي داشته باشم براي بنياد نرم افزار آزاد ميفرستم؛ نه ميكروسافت!

قصد بی احترامی به کسی را ندارم و نظر هر کسی محترم هست و من هم نظر خودم رو میگم: به نظر من متن باز فقط چیزی هست که باعث میشه همیشه شرکت ها پیشرفت کنن اون هم شرکت هایی مثل مایکروسافت چون با این کار مجبورن همیشه یک پله از متن باز جلوتر باشن و ساختار متن باز رو فقط برای پژوهش قبول دارم نه کار های تجاری و شرکتی و ... بهتر دیگه ادامه ندم چون از بحث خارج میشه.

Netsky
چهارشنبه 17 آذر 1389, 22:35 عصر
ببخشید که نتونستم کمکی کنم ولی این برام سوال بود که چرا خودتون اجراییش نمی کنید؟
آخه طرح هایی که دارم واسه ویندوز 8 هستش . طرح ها در زمینه رابط کاربری هستن .

سپاس از توجه تون ............

ARC
پنج شنبه 18 آذر 1389, 09:39 صبح
آخه طرح هایی که دارم واسه ویندوز 8 هستش . طرح ها در زمینه رابط کاربری هستن .

از کسایی که مدارک مایکروسافت رو دارن سوال کن فکر کنم بتونن کمکت کنن

eshpilen
پنج شنبه 18 آذر 1389, 09:45 صبح
به نظر من متن باز فقط چیزی هست که باعث میشه همیشه شرکت ها پیشرفت کنن اون هم شرکت هایی مثل مایکروسافت چون با این کار مجبورن همیشه یک پله از متن باز جلوتر باشن و ساختار متن باز رو فقط برای پژوهش قبول دارم نه کار های تجاری و شرکتی و ... بهتر دیگه ادامه ندم چون از بحث خارج میشه.
فکر نمیکنم شواهد عملی، درستی نظر شما رو بصورت کلی و قاطع نشون بدن.
شواهد زیاد و بزرگی برخلاف این نظر هست. اینهمه نرم افزارهای آزاد و بازمتن هستن که هم از کیفیت خوب برخوردار هستن و هم در کارهای بزرگ و جدی تجاری استفاده میشن. بطور مثال سرورهای گنو/لینوکس که بخش اعظم وب و ابررایانه ها رو اجرا میکنن. یا همین مرورگر فایرفاکس من و شما. زبانها و فریمورک ها و کتابخانه های معروف و با کیفیت و پرکاربرد بازمتن متعددی هم وجود دارن.
ضمنا از نظر فعالیت مستقیم تجاری و شرکتی که روی نرم افزار آزاد/بازمتن باشه بنظرم شرکتها و فعالیت های تجاری مستقیمی هم در زمینهء نرم افزار آزاد وجود داشتن، دارن و سالهاست به این روش فعالیت شده و کم و بیش پایدار و موفق بوده.
البته اینکه درکل این خصیصه ها درمورد نرم افزارهای انحصاری قوی تر باشن یک بحث دیگری هست. شاید حداقل در بعضی موارد اینطور باشه؛ بخصوص در زمینهء فعالیت تجاری و کسب درآمد مستقیم از حیطهء تولید نرم افزار.
از طرف دیگه یک قدم عقب تر بودن، در تمام موارد دلیل بر عدم کارایی کافی در بیشتر کاربردها نیست. بهرحال مزیت بازمتن بودن و آزادی و رایگانی نرم افزارهای بازمتن رو هم باید درنظر گرفت؛ خصیصه ای که نرم افزارهای انحصاری ندارن یا در سطح خیلی محدودتری دارن.
شاید مثال خوب در این زمینه PHP باشه که باوجود قوی تر بودن دات نت، بازهم کاربرد وسیعی داره و خیلی کارها رو میشه باهاش به خوبی به انجام رسوند. مزیتش آزاد و بازمتن و رایگان بودن و ساده و سبک و کم حجم بودنش هست که باعث میشه خیلی شرکتها و سایتهای بزرگ و مهم هم ازش استفاده کنن.

مردپارسی
پنج شنبه 25 آذر 1389, 05:07 صبح
سلام .
فکر کنم عنوان تاپیک گویای همه چیز باشه .
چند روز پیش شنیدم که یه پسر ایرانی طرح (http://www.jahanhost.com/) ها و ایده هاش رو واسه مایکروسافت فرستاده و به تایید مایکروسافت هم رسیده ( خوش به حالش :لبخند: ) .

با تشکر ..............
دز خود سایت برای دریافت اینجور طرح ها بخش کاملی داره

Netsky
پنج شنبه 25 آذر 1389, 09:18 صبح
در خود سایت برای دریافت اینجور طرح ها بخش کاملی داره
سلام .
من گشتم نبود .
اگه ممکنه لینکش رو محبت بفرمایید .

تشکر .............

sirmjp
پنج شنبه 25 آذر 1389, 23:12 عصر
بشريت به انسانيت و علم و دانشمندان مديونه. و نياز به اخلاق و كمك و همكاري داره، كه در پديده هايي مثل نرم افزار آزاد به اوج خودش رسيده.
اين فرهنگ استيلاي تجارت و پول پرستي، بشر رو به ذلت و استثمار شدن توسط يك عدهء معدود كشونده.
حاضرم دستاوردهام رو آزاد و رايگان در اختيار بشريت قرار بدم و ثروتمند نشم، ولي به شركتهاي انحصارگر كمك نكرده باشم.
دوست عزیز بابت این حس بشر دوستانتون باید بهتون تبریک گفت اما یه چیزی که هست البته به نظر من ، اونم اینکه اگه دستت بازتر باشه مخصوصا از لحاظ مالی خدمات بیشتری می تونی به بشریت بکنی . در ضمن من در قبال خودم هم مسئولیت دارم و باید تا جایی که میتونم خودم رو بالا بکشم و خودمو مطرح کنم پس یه جورایی باید دم اين شركتها و مديرانشون رو ببينیم چون کسی هم نیست به این ایده هات ارزش بده

h.alizadeh
جمعه 26 آذر 1389, 21:41 عصر
چند روز پیش شنیدم که یه پسر ایرانی طرح ها و ایده هاش رو واسه مایکروسافت فرستاده و به تایید مایکروسافت هم رسیده ( خوش به حالش :لبخند: ) .
خب بعدش چی شد؟ بهش چیزیم دادند؟

در مورد رابطه کاربری ویندوز نظرو پیشنهادبدیم مایکروسافت چیزی بهمون میده؟:D

فکر کنم توی سایت مایکروسافت قسمت support یکجایی روداشت .
یک همچین لینکی بود
support.mirosoft باید لاگین می کردی

aa_mehr
شنبه 27 آذر 1389, 18:26 عصر
به نظر من اگر طرحی هم داری به جای دیگه بده. نه به مایکروسافتی که سایتش رو برای ایران بسته و هیچ خدماتی ارائه نمیده .

DES - Young
شنبه 27 آذر 1389, 18:35 عصر
درود

بی خیال ایران شید من که اگه طرحی داشته باشم وقتو تلف نمیکنمو از ایران رفتم

فکرشو کن تو مایکروسافت و یا ..... مشغول به کار شی، یه لحظه فکرشو کن
تو ایران اگه 1000 تومان داشته باشی یعنی هیچی نداری ولی اگه تو خارج از ایران 1000 تومان داشته باشی یعنی 2000 تومان داری پس وقتتو هدر نده و سریعا پیگیر رفتن باشی

موفق باشی

esmit61
یک شنبه 05 دی 1389, 23:16 عصر
اشتباه میکنید. نرم افزار تجاری یک بحث هست و نرم افزارهای باز هم یه بحث دیگه. حتی ایده پشت نرم افزارهای باز هم، بحث تحصیل مال هست؛منتها به روشی دیگر.
هر کدوم از این روشها مزابا و معایب خودشون رو دارند. نه کسانیکه نرم افزارهایی مثل لینوکس رو ارائه میدن عاشق چشم و ابروی من و شما هستند و نه شرکتهایی مثل مایکروسافت هدفشون چاپیدن هست.
شما رئیس مایکروسافت رو در نظر بگیرید. فکر میکنم جزو افرادی باشه که بیشترین کمکهای بشردوستانه رو (حداقل از لحاظ مالی) تا حالا کرده. اینها دو قلسفه متفاوت هستند و نمیشه یکیشون رو از هر جهت محکوم کرد

vimax65
دوشنبه 06 دی 1389, 00:56 صبح
سلام
طرحتو بده به من دی:
من میفرستم بعد دعوت نامه میفرستم بیایی چطوره 50 50
حالا از شوخی گذشته منم برام جالبه مایکروسافت و گوگل باید یه کانالی داشته باشن واسه دریافت ایده ها