PDA

View Full Version : اتصال دو کامپیوتر با دو مودم دایال آپ بدون اینترنت



mesgar
دوشنبه 15 آذر 1389, 17:02 عصر
سلام
می خواستم از اساتید بپرسم که آیا dll یا سورسی یا روشی برای اتصال دو کامپیوتر به هم برای ارسال یسری اطلاعات از کامپیوتری به کامپیوتر وجود دارد که از طریق مودم دایال آپ ولی نه در بستر اینترنت اطلاعات رد و بدل شود ؟ یعنی کامپیوترها به اینترنت دسترسی ندارد
راستش قبلا دو برنامه نوشته بودم که تحت شبکه با هم کار می کردند ولی حالا دو کامپیوتر خیلی دور از هم هستند و می خوام از طریق تلفن و مودم دایال آپ به هم وصل بشن و بسته ها بین هم رو رد و بدل کنند

البته تو فروم یک تاپیک قدیمی در این مورد پیدا کردم که از طریق کانکشن درست کردن دو کامپیوتر رو به هم وصل بکنه ولی نتونستم اون روش رو پیدا کنم یعنی کانکشن ها ساخته نشد
اگه کسی اون راه رو میدونه میشه روند کامل ساختن کانکشن رو توضیح بده
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 15 آذر 1389, 17:17 عصر
برای استفاده از روشی که گفتین باید یکی از کامپیوتر ها رو سرور در نظر بگیری و یه Accept incoming connection در اون ایجاد کنی(Network connections>New Connection Wizard<Setup advanced connection) بعد ویزارد رو ادامه میدی و مودم رو انتخاب می کنی یکی از کاربرای سیستم رو هم انتخاب می کنی و تنظیمات آپی رو ست می کنی(البته تا جایی که یادمه اگه IP هم ندی با DHCP یه IP میده خودش) ضمنا ازگه سرور از سیستم عامل ویندوز خانواده سرور استفاده کنه بهتره ولی با XP هم میشه این کار رو کرد(XP فکر کنم فقط یک کاربر Online رو قبول می کنه)
برای سیستم دوم یه کانکشن معمولی DialUp درست می کنی و یوزر&پسورد رو همونی رو میدی که تو سرور انتخاب کردی(سعی کن حتما پسورد داشته باشه یوزرت) و برای شماره تلفن هم شماره خطی که به مودم سرور وصل هست بقیه کار دیگه راحته (البته اگه تو ویزاردهای سرور VPN رو هم فعال کرده باشی بهتره ) و مثل یه شبکه معمولی Tcp/Ip می تونی باهاش کار کنی

mesgar
چهارشنبه 17 آذر 1389, 16:43 عصر
ممنون از کمکت بالاخره تونستم کانکشن رو دستی بسازم
حالا آیا راهی هست که همین کانکشن رو به وسیله کد درست کنم یا نه ؟

mohammad_2039
چهارشنبه 17 آذر 1389, 17:09 عصر
ممنون از کمکت بالاخره تونستم کانکشن رو دستی بسازم
حالا آیا راهی هست که همین کانکشن رو به وسیله کد درست کنم یا نه ؟

با سلام
دوست عزیز اگه مشکلت حل شد به من هم اطلاع بده، ممنون میشم

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 17 آذر 1389, 17:55 عصر
اگه بخوای با کد این کار رو بکنی باید با APIهای RAS کار کنی
البته اگه دلیل خوبی برای اینکار نداشته باشی بهترین روش ایجاد دستی کانکشن هست همونطور که می بینی اغلب برنامه ها هم که با شبکه کار می کنن کاری به ساختن کانکشن ندارن و همیشه انتظار دارن که یه کانکشنی موجود باشه

hologrami
دوشنبه 03 مهر 1391, 18:25 عصر
لطفا راهنمایی کنید.
میخوام از یه مودم به مودم دیگه اتصال پیدا کنم. هر دو دایال آپ هستن. اولی که اینترنال هست به سیستم کامپیوتری وصله و دومی اکسترنال هست که کارت ساعت زن بهش وصله و کامپیوتری هم بهش وصل نیست. چطوری میشه از مودم اول به دومی وصل بشم بدون اینترنت ؛؛؛ و اطلاعات کارت ساعت زن رو بخونم؟

فاصله دستگاه ها زیاده و امکان اتصال کابل شبکه به دلیل خرابی کارت ساعت زن رو ندارم. بین دو نقطه کابل تلفن کشیده شده. لطفا تو راههای مختلف اتصال این دو نقطه راهنمایی کنید.

سوال دوم:
تو استفاده از hyper terminal دو طرف باید دوتا مودم باشه که هریک متصل به یک کامپیوتر باشن؟ این درسته؟ یا اینکه میتونن مثل حالت من یکیشون کامپیوتر داشته باشه و دیگری نه؟ اگر میشه که من هم میتونم ازش استفاده کنم. ولی تو تست عملی که انجام دادم مودم اول به مودم اکسترنال دوم متصل نشد. ضمنا فکر کنم تو حالت هایپر ترمینال باید به هر مودم یک خط مخابراتی جدا متصل باشه..(که تو تست من این حالت بود) یعنی نمیشه یه سیم تلفن بهشون وصل کرد و هایپر ترمینال زد؟؟
آیا راهی هست که 2تا مودم رو با یه سیم تلفن به هم وصل کرد و ارتباط داد و تجهیزات متصل به دستگاه مودم مقصد رو مشاهده کرد؟
اگر نه با 2تا خط تلفن مجزا میشه کاری کرد؟ یا راه های دیگه؟