ورود

View Full Version : سوال: برنامه نویسی برای مدیریت اس ام اس های دریافتی

arashmidos2020
دوشنبه 15 آذر 1389, 16:55 عصر
سلام.
در اس دی کی ویندوز موبایل سلولار امولاتوری است که باهاش میشه تست های ساده رو برای ارسال و دریافت اس ام اس و بقیه کارها انجام داد. اما اگر بخوایم اون سلولاره هنگام دریافت یک اس ام اس یک رخداد را فعال کند و خودکار پاسخ دهد یا اینکه روی همین سلولار برنامه نویسی کنیم تکلیف چیه؟
خیلی گشتم کمک کتید ببینم چطوریه. مساله اصلی اینجاست که من همه اینا رو واسه تست روی یک کامپیوتر بدون استفاده از موبایل فیزیکی خارجی می خوام.

ممنون

CYCLOPS
دوشنبه 15 آذر 1389, 22:58 عصر
سلام
دوست عزیز من که اصلا متوجه سوالتون نشدم لطفا یه کم واضح تر و کامل تر بفرمائید موضوع چیه تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن

arashmidos2020
دوشنبه 15 آذر 1389, 23:21 عصر
از توجهتون ممنون.
ببینید فرض کنید برای یک گوشی برنامه ای نوشتید که اس ام اس به یک سرور می فرستد و بنا به محتوای اس ام اس سرور برای او متنی خاص می فرستد.
حالا من می خوام برای تست حین برنامه نویسی در یک کامپیوتر هم یک سرور شبیه سازی شده بنویسم و هم یک اپلیکشن موبایل که به این سرور وصل هست.
البته سلولار امولاتور خود ویندوز موبایل این کارو انجام میده ولی مشکل اینجاست که اون مثل این سروری که می گم اتوماتیک اس ام اس رو بررسی نمی کنه و بعد به موبایل جواب خاص رو ارسال نمی کنه و همه این روند ها باید دستی باشه توی این.
متوجه شدید؟
مثلا اگر میشد همین سلولار امولاتور رو طوری کانفیگ کرد که بنا به ایونت های خودم کار کنه خیلی خوب میشد.چند روزه دارم سرچ می کنم :(
با تشکر از شما

arashmidos2020
سه شنبه 16 آذر 1389, 11:53 صبح
با جستجوهایی که تو این چنذ روز کردم. دارم به این نتیجه میرسم که وجود یک ویندوزموبایل فیزیکی واسه تست الزامی هست. و میتونیم اونو به پورت کامپیوتر وصل کنیم و تست ها رو انجام بدیم. اما کاش می شد همه تست ها در همون یک کامپیوتر انجام میشد.

vahid_d_0101
چهارشنبه 15 دی 1389, 10:56 صبح
من یه سوال از شما دارم چه جوری با چه کامپونتی میفهمید اس ام اس اومده و متنش چیه و اس ام اس میفرستی

CYCLOPS
یک شنبه 19 دی 1389, 13:30 عصر
من یه سوال از شما دارم چه جوری با چه کامپونتی میفهمید اس ام اس اومده و متنش چیه و اس ام اس میفرستی

برای اینکار ها میتونید از امکانات خود دات نت استفاده کنید در فضای نام OutLook یا از ابزار هایی مثل OpenNETCF یا InTheHand استفاده کنید (اولی رایگان ؛ دومی تجاری)

موفق باشید :چشمک:

dr_jacky_2005
سه شنبه 05 بهمن 1389, 14:02 عصر
از توجهتون ممنون.
ببینید فرض کنید برای یک گوشی برنامه ای نوشتید که اس ام اس به یک سرور می فرستد و بنا به محتوای اس ام اس سرور برای او متنی خاص می فرستد.
حالا من می خوام برای تست حین برنامه نویسی در یک کامپیوتر هم یک سرور شبیه سازی شده بنویسم و هم یک اپلیکشن موبایل که به این سرور وصل هست.
البته سلولار امولاتور خود ویندوز موبایل این کارو انجام میده ولی مشکل اینجاست که اون مثل این سروری که می گم اتوماتیک اس ام اس رو بررسی نمی کنه و بعد به موبایل جواب خاص رو ارسال نمی کنه و همه این روند ها باید دستی باشه توی این.
متوجه شدید؟
مثلا اگر میشد همین سلولار امولاتور رو طوری کانفیگ کرد که بنا به ایونت های خودم کار کنه خیلی خوب میشد.چند روزه دارم سرچ می کنم :(
با تشکر از شما
منم این مشکل رو دارم.
تا اونجایی که توو یه کتاب هم خوندم...گفته که برنامۀ سمت سرورت رو که نوشتی و سمت مشتری رو نیز هم.
حالا میای هر دو رو اجرا میکنی.
یعدی با کمک منوی Run with...
ولی نمیشه!!!!!!!