PDA

View Full Version : گفتگو: پیشنهاد به مدیران: جمع آوری تاپیک هایی که بعد از گذشت یک ماه از ایجاد آن هنوز جوابی نگرفته اند؟

sajadjamalian
سه شنبه 16 آذر 1389, 13:09 عصر
سلام دوستان و مدیران محترم بخش:
من یه پیشنهاد داشتم و اونم این بود که تاپیک هایی رو که بیش از یک ماه از ایجاد اون ها گذشته و هنوز هیچ کس جوابی بهشون نداده رو توی یه تاپیک خاص جمع آوری کنید، چون به نظر من بعضی از این تاپیکها هم قابل تامل هستند و هم جالب.:چشمک::چشمک:

sajadjamalian
چهارشنبه 17 آذر 1389, 09:26 صبح
سلام دوستان:
کسی از دوستان و مدیران محترم نظری ندارند؟
مدیران محترم موافقند یا مخالف؟؟؟:چشمک:

sds1920
چهارشنبه 17 آذر 1389, 10:21 صبح
منم موافقم.

cardano7
چهارشنبه 17 آذر 1389, 13:02 عصر
کاری است کاملا اشتباه
به ظاهر خوبه اما بیشتر ایجاد مشکل می کنه
طرف وقتی ببینه پستش حذف شده، دوباره همون سوال رو می پرسه
در ضمن موقع سرچ کردن ممکنه که کسی اون پست را ببینه و جواب بده

hadi-z
چهارشنبه 17 آذر 1389, 13:18 عصر
منم با cardano7 موافقم

mostafa_golden
چهارشنبه 17 آذر 1389, 13:23 عصر
سلام دوستان چطوره این را در تاپیک های اعلان بگذارند . بهتر نیست :متفکر:
مثلا تاپیک های بدون پاسخ:متفکر:

ایمان مدائنی
چهارشنبه 17 آذر 1389, 13:24 عصر
مديران خودشون بهترين ابزارها را براي اينكار طراحي كرده اند
فكر ميكنيد چرا ظاهر سايت تغيير كرد
چون تمام نيازها درون اين نسخه جمع آوري شده و ديگر نگران ركوردهاي هرز نيستند

sajadjamalian
چهارشنبه 17 آذر 1389, 13:44 عصر
سلام دوستان:
من متوجه نشدم، چرا کار اشتباهیه، وقتی کسی پستی رو میذاره و یک ماه از ایجاد اون میگذره خوب متوجه میشه که حتما توی مثلا تاپیک های بدون پاسخ هستش و دیگه تاپیک تکراری ایجاد نمیکنه و هم چنین توی سرچ کردن خوب چه فرقی میکنه که پستش کجا باشه،
من فکر میکنم با اینکار کارایی و سهولت در دسترسی بیشتر میشه...

ASKaffash
سه شنبه 23 آذر 1389, 10:54 صبح
سلام
حذف 100٪ اشتباه است چون اگر سئوالی حرفه ای مطرح شود و هیچ پاسخی دریافت نشود خود فرد بعدا که جواب گرفت می تواند راهنمائی برای راه حل را در همان تاپیک قرار دهد من 2 سال و 7 ماه قبل یک سئوال سخت در خصوص Property Page در بخش #C مطرح کردم و چند وقت پیش در MSDN و با مهندسی معکوس از Dundas جواب را پیدا کردم و در تاپیک قرار دادم

sajadjamalian
پنج شنبه 25 آذر 1389, 17:18 عصر
سلام دوستان:
منظور من از ارائه این پیشنهاد به هیچ وجه حذف این تاپیکها نبود، من فقط گفتم جمع آوری این تاپیکها توی یه جای مشخص مثل تاپیک های اعلان که دسترسی به اونا ساده تر باشه، فقط همین!!!!

vcldeveloper
پنج شنبه 25 آذر 1389, 22:21 عصر
این کار رایجی هست که در سایت هایی مثل stackoverflow.com انجام میشه. میشه در هر تالار با یک کوئری تاپیک های موجود در اون تالار که تعداد پست هایشان 1 پست هست را فیلتر کرد، و به عنوان تاپیک های بدون پاسخ اون تالار به کاربر نمایش داد. البته این کار دقیقی نیست، و ممکنه در یک تاپیک چند پست هم وجود داشته باشه، ولی به سوال تاپیک جواب داده نشده باشه. برای اینکه بشه کار دقیقی انجام داد، باید قابلیت تایید یک پست از یک تاپیک به عنوان پاسخ نهایی رو داشته باشیم، تا کاربر سوال کننده بتونه یک پست را به عنوان جواب سوالش انتخاب کنه. این امکان از طریق پلاگین قابل انجام هست، و ما هم دنبالش هستیم، ولی فعلا اولویت برطرف کردن مشکلات فعلی پیش آمده بعد از آپگرید سایت، و سر و سامان دادن به پورتال سایت هست. به تدریج که مشکلات برطرف بشند، قابلیت های جدید هم به سایت اضافه میشند؛ هم قابلیت های جدید نسخه 4.0، و هم قابلیت های جدیدی که از طریق پلاگین به سایت اضافه خواهند شد.

syntiberium
جمعه 26 آذر 1389, 13:55 عصر
تاپیک هایی که آخرین پست دهنده در آن ها خود ایجاد کننده ی تاپیک هست معمولا دو حالت دارند : یا کاربر به جواب نرسیده (می شه جمع آوریش کرد ) یا کاربر از کسانی که در تاپیک به سوال او جواب دادند تشکر کرده ( اون پست آخری باید حذف بشه چون دکمه ی تشکر کافیه ) . اگر واقعا تصمیم دارید چنین تاپیک هایی را جمع آوری کنید می شه این روش را با برنامه نویسی پیاده سازی کنید تا تعداد زیادی از این نوع تاپیک ها را جمع آوری کنید .

Rejnev
جمعه 26 آذر 1389, 14:50 عصر
تاپیک هایی که آخرین پست دهنده در آن ها خود ایجاد کننده ی تاپیک هست معمولا دو حالت دارند : یا کاربر به جواب نرسیده (می شه جمع آوریش کرد ) یا کاربر از کسانی که در تاپیک به سوال او جواب دادند تشکر کرده.
بنده مواردی پیش اومده که خودم سوال کردم و خودم هم برای استفاده آیندگان بعد از تحقیق و رسیدن به جواب، جواب دادم.
تازه بعضی تاپیک ها مثل اخبار و یا یک آموزش کوتاه هم همینطوره و فقط ایجاد کننده یک یا تعداد بیشتری پست میفرسته که به معنی سوال نیست.

syntiberium
یک شنبه 28 آذر 1389, 15:32 عصر
بنده مواردی پیش اومده که خودم سوال کردم و خودم هم برای استفاده آیندگان بعد از تحقیق و رسیدن به جواب، جواب دادم.
تازه بعضی تاپیک ها مثل اخبار و یا یک آموزش کوتاه هم همینطوره و فقط ایجاد کننده یک یا تعداد بیشتری پست میفرسته که به معنی سوال نیست.
من گفتم معمولا اینطوره و منظورم این بود که تاپیک های جواب نگرفته را معمولا می شه از بین این نوع از تاپیک ها پیدا کرد .

cardano7
شنبه 04 دی 1389, 07:10 صبح
با توجه به سیاست غد بازی مدیران آخر این راه مشخصه. کاربر سوالی را می پرسه. مدیر هم میگه این جواب شماست. کاربر میگه نه. مدیر هم میگه همین که من میگم. حاجی بگذار همین ته مونده ی دموکراسی را هم تو این سایت نابود نکنیم.
به نظر من بهتره که هر تاپیکی که به جواب می رسه را بیاییم مرتب شده در بخش مخصوصی باز نویسی کنیم تا مرجع عمل دیگران شود اما نه اینکه اصل اون را تغییر مکان یا محتوا بدیم. البته این کار نیاز به همکاری بچه ها داره. اون کسانی که از کمک بقیه سود می برند باید اون قدر احساس وظیفه بکنند که راه را برای نفرات بعدی هموار کنند.