ورود

View Full Version : گفتگو: انتشار ماهنامه اي به نام «برنامه نويس»

m_omrani
سه شنبه 16 آذر 1389, 22:27 عصر
ضمن خسته نباشيد به دوستاني که همت کردن و اين تالار گفتگو رو راه انداختن و تا الان حفظ کردن.

پيشنهاد مي دم مجوز نشر ماهنامه اي مثلاً تحت همين عنوان «برنامه نويس» رو بگيريد و وارد کار مطبوعات هم بشيد. فکر مي کنم خيلي طرفدار پيدا کنه. چون در سطح کشور هيچ نشريه اي که به طور اختصاصي و حرفه اي به برنامه نويسي بپردازه نداريم.

البته ممکنه بگيد مخاطب کمي داره. خوب. مي شه با تيراژ کم شروع کرد.

من فکر مي کنم اين کار توي پيشرفت فني کشور از نظر نرم افزاري هم خيلي موثر باشه. مگه ما چي از کشوراي ديگه کم داريم.

فقط همت مي خواد و يه تيم همدل و هم فکر.

اينجا برنامه نويساي خيلي زيادي داريم. خيلي هم خوب و عالي و حرفه اي. ولي هر کسي اکثراً داره جزيره اي کار مي کنه. حداقل من اين طور ديدم.

من فکر مي کنم انتشار يه نشريه هم خيلي کار رو رسمي تر، حرفه اي تر مي کنه و هم به شکل گيري يه انجمني، يه NGO اي، چه مي دونم چه چيزي کمک مي کنه که برنامه نويسا دور هم جمع بشن.

چه بسا حتي بعداً بشه يه شرکت درست و حسابي درست کرد، محصولات نرم افزاري درست و حسابي بيرون داد و با دنيا رقابت کرد. خداييش ما چي مون از دنيا کمتره.

مهم همدليه و هم فکريه.

شما يا علي بگين، بقيه اش انشاء ا ... جور مي شه. من خودم خيلي براي اين کار پايه ام. خيلي به کار نشر و ترجمه و Document نويسي و گزارش نويسي و مقاله نويسي علاقه دارم.

اميدوارم کسي پيدا بشه که ياري کنه.

vcldeveloper
پنج شنبه 18 آذر 1389, 01:33 صبح
سایت برنامه نویس یک مجله الکترونیکی با نام "مجله برنامه نویس" داره که چند شماره از آن فعلا منتشر شده. با توجه به اینکه سایت جدیدا به نسخه 4 نرم افزار vBulletin ارتقاء پیدا کرده، هنوز Upload Center سایت در نسخه جدید راه نیافتاده و لینک های دانلود مجله برنامه نویس فعلا از طریق سایت برنامه نویس در دسترس نیستند، اما بعضی از سایت ها ظاهرا یک نسخه از مجلات را در سرور خودشان نگهداری کردند، که فعلا تا زمان راه اندازی مجدد Upload Center سایت، می تونید از این سایت ها برای دانلود شماره های گذشته استفاده کنید. یکی از این سایت ها رو که با جستجو پیدا کردم، لینکش را در اینجا قرار میدم:

http://www.pnw.ir/index.php?option=com_content&view=category&id=20&Itemid=54

m_omrani
جمعه 03 دی 1389, 14:12 عصر
افسوس.

بعد از این همه مدت از مطلبی که نوشتم هیچ کسی به جز مدیر سایت هیچ نظری در این باره نداد. من تعمداً کمی صبر کردم ببینم کسی نظری می دهد یا خیر ولی دیدم، خیر! گویا کسی واقعاً نظری ندارد. فکر کنم جوابم را گرفتم که چرا کار تیمی در ایران جواب نمی دهد.

البته مجله الکترونیکی هم خوب است، اما چیزی که مجانی باشد چندان تضمینی بر دوام، تداوم و حفظ کیفیت آن هم وجود ندارد.

در جایی که صدها و شاید هزارها مجله برنامه نویسی مختلف در غرب و آمریکا منتشر می شود جای تاسف دارد که ما در این کشور بزرگ، حتی یک مجله اختصاصی برنامه نویسی هم نداریم.

محسن شامحمدی
چهارشنبه 08 دی 1389, 18:23 عصر
بنده هم با نظر شما موافقم ولی اگر هدف نشر علم هستش که خب سایت برنامه نویس مجله الکترونیکی داره.
اگر هم دوست دارید حتما به صورت کاغذ چاپ بشه دقت داشته باشید که این کار خیلی هزینه بره و حتی ممکنه با شکست موجه بشه(به دلیل عدم استقبال زیاد مردم. اون هم فقط و فقط به خاطر پولش )