PDA

View Full Version : سوال: مشکل دریافت DTMF در KDTele

hasanain
پنج شنبه 18 آذر 1389, 06:50 صبح
برنامه منشی تلفنی که با استفاده از KdTele نسخه 4.25 نوشته ام بدین صورت است که کاربری که تماس گرفته عددی -معمولا 4 رقمی- را وارد میکند و در پایان کلید ستاره را فشار میدهد تا اتفاقات بعدی بیافتد.

مشکلی که برخوردم این است که اگر کاربر عدد مورد نظر را سریع وارد کند، KDTele عدد را پس و پیش میدهد مثلا عدد 1425 را 4125 میدهد. اکثرا عدد اول را با عدد دوم جابجا میکند! همین مشکل هم گاهی اوقات که مودم در حال پخش صدا برای کاربر است و کاربر عددی را وارد میکند بعضا رخ میدهد. البته فرقی نمیکند که دستور بنویسیم مبنی بر اینکه با وارد کردن عدد، صدای در حال پخش متوقف شود.
حال آنکه سیستمهای تلفن گویا نظیر آنچه که تلفنبانکها ارائه میکنند ابدا چنین نیستند...

دوستان راه حلی دارند؟

hasanain
شنبه 27 آذر 1389, 12:49 عصر
من با TAPIEx هم امتحان کردم اگرچه پس و پیش نمی آورد اما نمیتواند پا به پای سرعت وارد شدن عدد هم خود را وفق دهد فلذا عدد را ناقص دریافت میکند

همچنان منتظر راهنمایی دوستانم

ostovarit
شنبه 27 آذر 1389, 14:32 عصر
من تجربه ای در این مورد ندارم .... شما با مودم دیگه هم همچین مشکلی دارید؟ امتحان کردید؟

hasanain
شنبه 27 آذر 1389, 15:21 عصر
با مودم Giga و Intel و D-Link تست کردم هرسه همین بود

dark-man
یک شنبه 28 آذر 1389, 10:53 صبح
در مورد سوال شما : در مورد تلفن بانک یا سیستم های شبیه اون باید عرض کنم که سیستمی که اونها استفاده می کنند معمولا" با مودم های دیالوجیک ( Dialogic ) هست نه با مودم معمولی ، مودم های دیالوجیک علاوه بر اینکه خودشون API برای کاربری دارند از این کامپوننت ها هم پشتیبانی می کنند و برعکس این کامپوننت ها هم از این مودم ها پشتیبانی می کنند ، حتی همین KDTele برای این مودم ها Event's خاص هم داره که در صورن لزوم استفاده میشه ، دیالوجیک ها سیستمی دارند که قابلیت شناسائی DTMF رو در هر حالتی داره ، برای همین هست که هر وقت با یک تلفن بانک تماس می گیرید ، این سیستم بدن مشکل کارش رو انجام میده ، مودم های معمولی طبیعتا" همچین امکانی رو ندارند و نمیشه با مودم های معمولی سیستم DTMF راه اندازی کرد . اگر سیستمی که در حال طراحی اون هستید یک سیستم سازمانی کوچک یا بزرگ هست پیشنهاد بنده اینه که قید مودم های معمولی رو بزنید و از مودم های دیالوجیک استفاده کنید ، مشکل شما رو بنده هم داشتم .
تلفن بانکها از یک سیستم دیگر هم به نام Asterisk استفاده می کنند که خب کلا" سیستمش با اینی که ما کار می کنیم فرق می کنه و اون هم نیاز به مودم های خاص مثل Openvox داره .

اگر سوال دیگری بود در خدمتم .

hasanain
یک شنبه 28 آذر 1389, 16:03 عصر
از پاسخ جامع جناب dark-man کمال تشکر و امتنان را دارم. به ویژه در مورد Asterisk که بانکها از آن استفاده میکنند.