View Full Version : نحوه ساخت javascript api
NIMA_1981
جمعه 19 آذر 1389, 01:15 صبح
سلام دوستان
من یک سوال داشم که چطوری میشه javascript api رو طذاحی کرد و شاید من سوالم اشتباه باشه ببنید مثل گوگل که یک سزی امکانات در اختیار کار بر قرار میده یعنی یک لینک رو توی هدر سایت اضافه میکنی که فکر کنم حاوا باشه بعد میتونی از دستوئرات اون استفاده کنی اما کاربر به هیج کدی دستریی نداره میشه راهنمای کنید که باید جر وری این رو طارخی کرد
NIMA_1981
جمعه 19 آذر 1389, 01:28 صبح
این عکس رو نگاه کنید
63408
javaphantom
جمعه 19 آذر 1389, 11:59 صبح
سلام دوستان
من یک سوال داشم که چطوری میشه javascript api رو طذاحی کرد و شاید من سوالم اشتباه باشه ببنید مثل گوگل که یک سزی امکانات در اختیار کار بر قرار میده یعنی یک لینک رو توی هدر سایت اضافه میکنی که فکر کنم حاوا باشه بعد میتونی از دستوئرات اون استفاده کنی اما کاربر به هیج کدی دستریی نداره میشه راهنمای کنید که باید جر وری این رو طارخی کرد
اگر منظورت GWT یا همان google web tool هست باید بگم بله یک فریم ورک هست که شما جاوا می نویسی و اون تبدیل می کنه به javascript اما چیزی که هست اینکه من فکر کنم سوالتون یک جورایی نا مفهوم هست و ربطی به این قسمت نداره. یا اینکه من درست نمی فهمم
NIMA_1981
جمعه 19 آذر 1389, 22:47 عصر
ببین دوست من شما به google map یا chapta code گوگل یا ابزاهای دیگه که گوگل داره من می هوام بدینم اینا رو باچی منویسن جون از یک طرف شبیه web Service هستش اما از طرفی هم شبیه web Service نیست .من می خوام بدونم که باید تی جطه مخیطی نوشته میشه که سورس در اختیار کاربر قرار نگیره و اینکه بتونیم سک سری object در اخایار کاربر قرار بگیره
http://www.google.com/recaptcha/static/images/recaptcha-example.gif
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.