ورود

View Full Version : سوال: کمک در مورد نرم افزار VMware workstation

ali helali
جمعه 19 آذر 1389, 21:44 عصر
سلام به همه ی دوستان
من نرم افزار VMware workstation 7 را نصب کرده و ویندوز ایکس پی توش نصب کردم. حالا میخوام این ویندوز رو با ویندوز اصلیم که سون 64 بیت هست شبکش کنم(برای کپی کردن بعضی فایل ها تو هارد مجازی ساخته شده توسط این نرم افزار) ولی کلا نمی دونم چطوری میشه اینطوری شبکش کرد:گریه:. با فلش مموری هم خیلی سخت میشه. از دوستان حرفه ای کسی میتونه کاملا واضح و از اول آموزش بده؟ خیلی ضروریه:ناراحت:

razeghi_loved
شنبه 20 آذر 1389, 08:05 صبح
شما کارت شبکه هاشون رو حالت بریج بزار بعد برو داخل ویندوز مجازیت ای پی ها رو ست کن همین
این چه کاریه تو می کنی با فلش
در ضمن می تونی از روی ویندوز اصلی و برعکس اطلاعات را با درک اند دراپ جا به جا کنی بکش بنداز تو صفحه اون یکی

hraeissi
شنبه 20 آذر 1389, 08:17 صبح
سلام به همه ی دوستان
من نرم افزار VMware workstation 7 را نصب کرده و ویندوز ایکس پی توش نصب کردم. حالا میخوام این ویندوز رو با ویندوز اصلیم که سون 64 بیت هست شبکش کنم(برای کپی کردن بعضی فایل ها تو هارد مجازی ساخته شده توسط این نرم افزار) ولی کلا نمی دونم چطوری میشه اینطوری شبکش کرد:گریه:. با فلش مموری هم خیلی سخت میشه. از دوستان حرفه ای کسی میتونه کاملا واضح و از اول آموزش بده؟ خیلی ضروریه:ناراحت:

بد نیست یه نگاهی هم به این مورد هم بعد از گفته دوستمان داشته باشید

شما کارت شبکه هاشون رو حالت بریج بزار بعد برو داخل ویندوز مجازیت ای پی ها رو ست کن همین
این چه کاریه تو می کنی با فلش
در ضمن می تونی از روی ویندوز اصلی و برعکس اطلاعات را با درک اند دراپ جا به جا کنی بکش بنداز تو صفحه اون یکی

البته بعد از نصب VM Tools

golihaghighi
شنبه 20 آذر 1389, 10:50 صبح
برای کپی کردن اطلاعات نیاز به شبکه کردن نداری. اگه VM Toolss رو نصب کرده باشی میتونی یه Share folder بین سیستم اصلی و مجازی ایجاد کنی .

sam_lenon
شنبه 20 آذر 1389, 22:32 عصر
سلام
آقا این روش رو تست کن برای من که عمل کرد و جواب داد
هیچ نیازی به دستکاری روی تنظیمات کارت شبکه هاشون نیست
فقط کافی فایل مورد نظرت رو از روی ماشین میزبانت (همون ویندوز 7) درگ drag کنی و توی ماشین مجازیت paste کنی
برای من که عمل کرد و جواب داد

ali helali
یک شنبه 21 آذر 1389, 19:31 عصر
حالا من این vm tools رو چطوری و از کجا نصب کنم؟ یکم که تو اینترنت گشتم نوشته بود وقتی می خولی ماشین مجازی رو روشن کنی برو از قسمت vm قسمت install vmware tolls رو بزن ولی من زدم یه چیزی آورد و بعد ارور داد و نصب نشد. شما راه حلی ندارین واسه نصب؟:ناراحت::افسرده:

hraeissi
یک شنبه 21 آذر 1389, 19:47 عصر
وقتی ماشین مجازی بالا اومد در منوی های بالای آن را ببین ، حتماً می بینی

ali helali
یک شنبه 21 آذر 1389, 20:21 عصر
وقتی ماشین مجازی بالا اومد در منوی های بالای آن را ببین ، حتماً می بینی
میشه دقیقا بگید؟ من به جز گزینه ی install VMware tools چیزی نمی بینم که اونم گفتم ارور میده :ناراحت:

hraeissi
یک شنبه 21 آذر 1389, 23:00 عصر
من که ندیدم که گفته باشید خطا می دهد ولی اگر خطا می دهد لطف کنید یه Print screen بگیرید و قرار دهید تا ببینم

ali helali
دوشنبه 22 آذر 1389, 20:47 عصر
اینم اسکرین شات از اروری که گفتم. ببینید چشه که این ارور رو میده؟ :گریه:

hraeissi
دوشنبه 22 آذر 1389, 22:05 عصر
شما اول اجازه بدهید سیستم عامل مجازی بالا بیاد و بعد از login کردن این کار را انجام دهید .

razeghi_loved
سه شنبه 23 آذر 1389, 07:45 صبح
نسخه vm شما قدیمی می باشد و قابلیت نصب tools روی سون رو نداره نسخه vm شما چند هست باید 7 رو نصب کنی
از چه نسخه ای استفاده می کنی؟

در ضمن به قول دوستمان بابا یکم صبر کن ویندوز کامل بالا بیاد بعد خیلی عجله داری

ali helali
سه شنبه 23 آذر 1389, 18:07 عصر
بازم نشد. صبر کردم ویندوز کاملا بالا اومد و چند با واسه اطمینان my computer رو بازو بسته کردم و بازم زدم همون ارور رو داد. ضمنا ورژنی که نصب کردم 7.1 هست.:ناراحت:

razeghi_loved
سه شنبه 23 آذر 1389, 20:27 عصر
این دوتا کار رو بکن
وقتی ویندوزت کامل اومد بالا باز نصب کن و اگر پیام داد از پیام عکس بگیر و بزار
برو تو قسمت help و about از اون صفحه هم یه عکس بگیر

ali helali
چهارشنبه 24 آذر 1389, 13:05 عصر
اینم اسکرین شات از هر دوتاش. یکی یکی گرفتم و انداختم رو هم:

razeghi_loved
چهارشنبه 24 آذر 1389, 17:49 عصر
مشکلت اساسی هست همه چی درست هست شاید مشکل از VM باشه برو تو سایتش فایل vm tools نسخه جدید رو بگیر دانلود کن ببین می تونی نصب کنی یا نه؟

sam_lenon
پنج شنبه 25 آذر 1389, 01:35 صبح
آقا من نمی دونم شما چه اصراری داری VMware tools رو نصب کنی ، عزیز من این روشی رو که بهت گفتم شما امتحان کردی ببینی که جواب میده یا نه ! در مورد VMware tools هم احتمال قوی این نسخه ای که شما دارید کامل نیست
قبلا منم با یک نسخه کار می کردم و نداشت و از این قبیل مشکل ها زیاد بر می خوردم.
من الان همزمان با 4 ماشین مجازی دارم کار می کنم و هر فایلی رو از روی سیستم بخوام ابتدا توی یک فولدر میزارم بعد می تونم با درگ و دراپ اونو توی ماشین مجازیم بزارم
63698

razeghi_loved
پنج شنبه 25 آذر 1389, 08:00 صبح
عزیز جان شما کنار ساعتت رو نگاه کن مگر امکان دارد بدون نصب تولز بتونی این کار رو انجام بدی مگر اینکه از نسخه 6 استفاده کنی که این قابلیت رو داره در نسخه 7 باید حتما تولز نصب بشه

sam_lenon
پنج شنبه 25 آذر 1389, 15:33 عصر
عزیز جان شما کنار ساعتت رو نگاه کن مگر امکان دارد بدون نصب تولز بتونی این کار رو انجام بدی مگر اینکه از نسخه 6 استفاده کنی که این قابلیت رو داره در نسخه 7 باید حتما تولز نصب بشه

احتمالا حق با این دوستمونه شما هم دونبال یک نسخه کاملش باش

hraeissi
پنج شنبه 25 آذر 1389, 18:24 عصر
دسترسی کاربر محیط ویندوز مجازی برای نصب مهیا است ؟

barnamenevisjma
چهارشنبه 01 دی 1389, 01:44 صبح
به نظر من برای این هدفی که شما دنبالشین، نیازی به تغییر در تنظیمات کارت شبکه ندارین. اصلا نیازی به کپی کردن نیست.
امیدوارم با این عکس بتونی مشکلت رو حل کنی.

63935

موفق باشید.

ali helali
یک شنبه 10 بهمن 1389, 23:20 عصر
اونو هم قبلا امتحان کرده بودم. نشده. عجب گیری کردیم با این نرم افزار

hraeissi
سه شنبه 12 بهمن 1389, 20:44 عصر
اونو هم قبلا امتحان کرده بودم. نشده. عجب گیری کردیم با این نرم افزار

من مطمئنم مشکل یا نسخه برنامه و یا از سیستم عامل است