ورود

View Full Version : روشن کردن کامپیوتر از راه دور (توسط مودم و خط تلفن)

eshpilen
شنبه 20 آذر 1389, 01:29 صبح
چطوری میشه این کار رو کرد؟
یخورده تنظیمات ویندوز و بایوس رو بررسی و دستکاری کردم اما نشد.
میخوام موقعی که خط تلفنی که به مودم کامپیوتر وصله زنگ میزنه، کامپیوتر روشن بشه تا بعد بتونم بهش وصل بشم.

razeghi_loved
شنبه 20 آذر 1389, 08:14 صبح
برو تو تنظیمات مادر برد دقیقاً الان یادم نمیاد که کدوم بود اما نوشته زنگ خوردن مودم اون رو فعال کن همین
وقتی تلفن زنگ بخوره روشن می شه

eshpilen
شنبه 20 آذر 1389, 09:48 صبح
آره همونو فعال كردم ولي نشد.

golihaghighi
شنبه 20 آذر 1389, 10:40 صبح
باید خاصیت Wake on LAN رو تو بایوس فعال کنی

eshpilen
شنبه 20 آذر 1389, 19:22 عصر
نه هرچی بررسی و دستکاری کردم نشد. گزینه های دیگر هم که کاملا بی ربط هستن.
در بایوس گزینهء Ring-In Power On داره اما اثر نمیکنه؛ من فکر میکنم این گزینه فقط با مودم آنبورد خودش که توی بایوس تنظیمش هست کار میکنه، اما هرچی گشتم پورت و فیش مودم آنبورد پشت کیس یا روی سطح مادربورد پیدا نکردم. البته یک اسلات AMR داره که احتمال میدم منظورش از مودم آنبورد همون هست، ولی بنظرم باید یک کارت AMR هم که به اون وصل بشه داشته باشم! (شما نمیدونید اسمش چیه؟ برم مغازه بگم مودم AMR میخوام؟)

razeghi_loved
یک شنبه 21 آذر 1389, 07:49 صبح
باید خاصیت Wake on LAN رو تو بایوس فعال کنی
همان طور که خودتون هم می گویید Wake on LAN نه Wake on computer اون موقعه ای کار برد دارد که شما در شبکه ای هستید و می خواهید یه سیستم داخل شبکه رو روشن کنید البته فقط فعال کردن این گزینه از داخل مادبرد کافی نیست و باید کابل یک زوج کوچکی که شما در موقعه خرید کارت شبکه گرفته اید رو وصل کنید به مادربر تا بتونید اینطوری سیستم رو روشن کنید البته کارت شبکه آنبردها این مشکل رو ندارند

در ضمن Ring-In Power On شما که این گزینه رو فعال کردین با همه مودم ها کار می کند فقط باید یک گزینه دیگر که در مورد PCI نوشته رو هم فعال کنید تست کن خبر بده

eshpilen
یک شنبه 21 آذر 1389, 08:26 صبح
PCI هم فعال بود.