PDA

View Full Version : سوال: تجزیه و تحلیل یک پروژه

sara66
شنبه 20 آذر 1389, 11:57 صبح
سلام.من دلفی کمی یاد دارم و برنامه هایی که نوشتم برای خودم بوده و برنامه تجاری ننوشتم . چون برنامه ها مال خودم بوده بدون تجزیه و تحلیل شروع میکردم به نوشتن یعنی همون اول شروع به کدنویسی میکردم.

اما الان یک پروژه تجاری دارم و نمیخوام مثل قبل کار کنم ، آخه هم مشکل ساز میشه هم اینکه بعد از چند مدت که به برنامه نگاه میکنم هیچی ازش نمیفهمم

باید چکار کنم ؟در مورد تجزیه و تحلیل میدونم ، اینکه چجوری بانک اطلاعاتی طراحی کنم و یا نیاز ها ی برنامه را تشخیص بدم ، اما قبلا این کار ها همه را ذهنی انجام میدادم و سریع شروع به کدنویسی میکردمو الان میخوام اصولی کار کنم و کامل مستند سازی کنم تا قبل از شروع به کدنویسی ، اطلاعات برنامه را به مشتری روی کاغد نشون بدم و اگر مورد پسندش بود شروع کنم به کد نوشتن ، یه چیزی مثل معمار ها که قبل ساختن خونه ماکت میسازن من هم ماکت برنامه را میخوام !

لطفا نگید سرچ کن ! مرسی

Felony
شنبه 20 آذر 1389, 14:40 عصر
ربطی به بخش دلفی نداره ، این بحث مربوط میشه به مهندسی نرم افزار ، تو بخش مهندسی نرم افزار همچین بحث هایی قبلا شده میتونید همون جا پیگیری کنید ، اگر زبانتون خوب هست E-Book های فوق العاده ای در مورد میتونید پیدا کنید .

sara66
شنبه 20 آذر 1389, 17:22 عصر
مرسی نه زبانم اصلا خوب نیست
pdf کامل و فارسی وجود داره ؟ مهندسی نرم افزار را پاس کردم اما درست درس نمیداد ، میتونم چیزهایی که میخوام را جمع آوری کنم ، اما نمیتونم مستندسازی کنم !
اگر راهنمایی کنید یا یک کتاب الکترونیکی جمع و جور و کاربردی معرفی کنید کارم راه میوفته. الان بهش نیاز دارم.
راستی ام اس پروجکت هم برای این منظور استفاده میشه ؟

m.hamidreza
شنبه 20 آذر 1389, 22:07 عصر
مرسی نه زبانم اصلا خوب نیست
pdf کامل و فارسی وجود داره ؟ مهندسی نرم افزار را پاس کردم اما درست درس نمیداد ، میتونم چیزهایی که میخوام را جمع آوری کنم ، اما نمیتونم مستندسازی کنم !
اگر راهنمایی کنید یا یک کتاب الکترونیکی جمع و جور و کاربردی معرفی کنید کارم راه میوفته. الان بهش نیاز دارم.
راستی ام اس پروجکت هم برای این منظور استفاده میشه ؟

- در تقویت زبان انگلیسی بکوشید وگرنه ره به جایی نخواهید برد.
- PDF فارسی کامل وجود نداره در گوگل دنبال مواردی مثل جزوه مهندسی نرم افزار، آموزش UML، آموزش تحلیل نرم افزار، RUP چیست و .... بگردین.
- این موارد در یه کتاب جمع و جور نمیگنجه. چندین کتاب و مقاله باید بخونید و عملی اجرا کنید و تجربه کنید تا موفق بشین.
- ام اس پروجکت رو کلا فراموش کنید.
من پیشنهاد میکنم با آموزش UML شروع کنید و تا حدودی با کلیات RUP آشنا شین. بقیه اش فقط تمرین و مطالعه هست. قبلا بحث های خیلی خوبی در این زمینه شده که میتونه به شما کمک کنه.
موفق باشید.

sara66
شنبه 20 آذر 1389, 22:51 عصر
مرسی میشه لینک بحث ها را بدید ؟
پس از UML شروع کنم ؟

saleh111
جمعه 10 دی 1389, 15:25 عصر
سلام
خوب هستید
من خودم 4 سال پیش خیلی درگیر تحلیل بودم ولی کلا گذاشتمش کنار
اصلا چیز سختی نیس
فقط دید خاصی می خواد
بعضیا خیلی سخ می گیرن و برا بعضی دوستان مثل آب خوردنه
تو همین سایت مطالب عالی هست
من خودم بعد 4 سال همه چی یادم رفته مرور کردم دیدم مطالب زیاده
مفاهیم rup رو بخون !!تاپیک هم زیاده همینجا و uml
پروزت در مورد چی هست؟؟؟
اگرم خیلی عجله داری سی دی آموزشی بگیر می ارزه !!تحلی برا برنامه نویس مثل کندو برا زنبوره !!چه ربطی داشت:قهقهه:
ذره ای نگران نباش که تحلیل برا کسی که دید تحلیل گری داشته باشه مثل آب خوردنه
فقط باید ببینی دیدشو داری یا نه؟؟؟

Elham_gh
دوشنبه 13 دی 1389, 13:11 عصر
دوست عزیز
یک شبه نمی توان تحلیلگر و طراح شد.
اگر شما مهارت برنامه نویسی رو 70 تا 80 درصد از طریقه مطالعه و 20 تا 30 درصد رو با تجربه کسب می کنید، در تحلیل و طراحی شما 30 تا 40 درصد مخارت رو از طریق مطالعه کسب می کنید و بقیه را از طریق تجربه. و کسب این مهارت مراحل مختلف داره که یکی از اونها تجربه برنامه نویسی هست که خوب شما دارید. اما برای اینکه بتونید یک پروژه را به تنهایی تحلیل و طراحی کنید به زمان نیاز دارید. اونم نه چند ماه. پس پیشنهاد می کنم برای این پروژتون کمک بگیرید از یک تحلیل گر و طراح و تجربه کسب کنید همزمان با مطالعه.
موفق باشید.

sara66
یک شنبه 22 اسفند 1389, 11:43 صبح
مرسی
میشه یک نمونه تجزیه و تحلیل کامل را به من بدید ؟ یک مثال
مثلا تجزیه تحلیل یک برنامه خیلی ساده ، اما تجزیه و تحلیل اصولی و کامل
مرسی منتظرم

sajjadsrz
شنبه 26 فروردین 1391, 20:36 عصر
سلامبهترین کار اینه که بیای واز آموزش مهندسی کامپیوتر استفاده کنی وقتی بیس کار اومد دست شروع به تجزیه وتحلیل این نرم افزار رو شروع کن ودر نهایت با ی سری داده های منتظی روبه رو میشی و میتونی اونا رو داکیومنت کنیموفقق باشی