View Full Version : سوال: رسم خط ممتد با pset
knight-rak
شنبه 20 آذر 1389, 20:24 عصر
سلام
من وقتی با دستور pset روی فرم خط رسم میکنم منطور خطوط منحنی هستش که مثل مداد پینت رسم میشه همونطور که همگی میدونید با یکم زیاد کردن سرعت ماوس نقطه ها از هم جدا میشن
چطور باید با همین متد pset خطوط منحنی بدون فاصله رسم کرد ( بدون پرش)
--- نمیخوام از دستور
line -(x,y) استفاده کنم چون بعضی مواقع که ماوس توی یه محور حرکتی نداره مثلا همیشه x ثابتی داره متد line دیگه هیچ مختصات جدیدی بهش اضافه نمیشه
از همگی تشکر میکنم
vbhamed
یک شنبه 21 آذر 1389, 18:09 عصر
سلام
چون بعضی مواقع که ماوس توی یه محور حرکتی نداره مثلا همیشه x ثابتی داره متد line دیگه هیچ مختصات جدیدی بهش اضافه نمیشه
سلام
ميشه در مورد جمله بالا توضيح بيشتري بديد كه منظورتون از اينكه مختصات جديدي نمي ده، چيه ؟
knight-rak
چهارشنبه 24 آذر 1389, 15:02 عصر
سلام
--- دوست عزیز شما وقتی در حالت عادی با استفاده از pset و x,y ماوس خط رسم میکنید کافیه یکم سرعت حرکت ماوس رو بیشتر کنید تا ببینید که نقطه ها یا همون پیکسل ها از هم فاصله میگیرن و ظاهر خوشی نداره ( اونم واسه برنامه ای که مختصات تمام نقطه ها باید یکی از نقطه قبلی کمتر یا بیشتر باشه )
من تو اون برنامه به مختصات هر دو نقطه توی هر حرکت ماوس نیاز داشتم ولی وقتی از line استفاده کردم توی خطهای صاف فقط یه جهت رو ثبت میکرد و تا زمانی که خط یه شکست نداشت جهت دیگه ثبت نمیشد
knight-rak
چهارشنبه 24 آذر 1389, 15:07 عصر
حالا اگه پارامتر یا دستور خاصی برای این کار نیست به نظر اساتید چه کاری میشه کرد که pset با فاصله ایجاد نشه
vbhamed
شنبه 27 آذر 1389, 11:43 صبح
سلام
ولی وقتی از line استفاده کردم توی خطهای صاف فقط یه جهت رو ثبت میکرد و تا زمانی که خط یه شکست نداشت جهت دیگه ثبت نمیشد
شما سؤال من رو دقيق جواب ندادين منم منظور شما رو از جمله بالا نفهميدم
ولي فكر مي كنم اشكال از برنامتون باشه، اگر مي تونيد برنامتون رو بزاريد تا براتون درستش كنم
Rejnev
شنبه 27 آذر 1389, 12:51 عصر
63772
یک برنامه ضمیمه کردم ببین به دردت میخوره
باید از تابع رسم خط استفاده کنی.
knight-rak
یک شنبه 28 آذر 1389, 13:47 عصر
vbhamed (http://barnamenevis.org/member.php?10624-vbhamed) " استاد عزیز حق با شما هستش این اتفاق بخاطر شرطی بود که توی برنامه وجود داشت و اونو نمیشد عوض کرد( آخه نمیشه یسری ثابت های پروژه رو دست کاری کرد ) شرط طوری هستش که با تغییر جفت متغییر ها شماره ها ثبت بشه بی توجهی از من ممنون که راهنمایی کردید
مشکل حل شد اون برنامه هم پیچید پی کارش
Rejnev (http://barnamenevis.org/member.php?99991-Rejnev) " از شما هم ممنونم که جواب دادین برنامتون هم جالب بود فقط چرا سطل رنگش کار نمیکرد . ما هم فقط باید از یسری دستورات با متد های معین تو برنامه استفاده میکردیم که بخیر گذشت
Rejnev
یک شنبه 28 آذر 1389, 14:08 عصر
من ویبی نصب ندارم ولی ازین ساده تر دیگه نمیتونم بگم:
دو تا متغیر سراسری px,py بگیر:
dim px,py as integer
در رویداد mouse down بوم نقاشیت به px و py مقدار بده:
sub pic_mouseDown(...)
px=x
py=y
end sub
حالا در رویداد mousemove بوم بنویس:
sub pic_mousemove(...)
if button =1 then
line(x,y)-(px,py),vbblack
px=x
py=y
end if
end sub
knight-rak
یک شنبه 28 آذر 1389, 15:23 عصر
دوست عزیز این که شما میگید رو میدونم تازه چندتا راه دیگه هم هست که بشه این کار رو انجام داد و من هم برای پروژه هایی که داشتم تموم این راه ها رو استفاده کردم و توی پروژه بکار بردم چون باید از چند روش استفاده میکردیم
من فکر کردم این برنامه مال خود شماست که ازتون پرسیدم چرا ضعف داره
ولی در کل بازم ممنون که حد اقل بی جواب نموند این سوالات
Rejnev
یک شنبه 28 آذر 1389, 15:53 عصر
آره برنامه رو خیلی وقت پیشا من نوشتم.منتهی رغبت نکردم تکمیلش کنم.
الآن دیگه وی بی کار نمیکنم این سوال شما رو هم چون قبلا خودم همین مشکل رو داشتم جواب دادم. تازه اون موقع از روی نمونه برنامه دیگران به صورت تصادفی یاد گرفتم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.