View Full Version : فیلتر کردن و لغو فیلتر ساب فرم
jmfnima
شنبه 20 آذر 1389, 22:24 عصر
با سلام به همه دوستان عزیز :
در فایلی که در ضمائم گذاشتم میخواستم ساب فرم را بر اساس id فیلتر کنم به صورتی که وقتی id مربوط به نام هر کس را در تکس باکس id تایپ کردم و دکمه فیلتر رو زدم ، ساب فرم بر اساس همون id که در تکس باکس نوشته شده فیلتر بشه و وقتی هم که دکمه لغو فیلتر رو زدم تمام اسامی با شماره های id در ساب فرم نشون داده بشه .
jmfnima
یک شنبه 21 آذر 1389, 17:03 عصر
با سلام به همه دوستان عزيز :
اگه كسي ميتونه در اين زمينه به من كمك كنه . ممنون
ryonis
دوشنبه 22 آذر 1389, 01:53 صبح
با سلام به همه دوستان عزیز :
در فایلی که در ضمائم گذاشتم میخواستم ساب فرم را بر اساس id فیلتر کنم به صورتی که وقتی id مربوط به نام هر کس را در تکس باکس id تایپ کردم و دکمه فیلتر رو زدم ، ساب فرم بر اساس همون id که در تکس باکس نوشته شده فیلتر بشه و وقتی هم که دکمه لغو فیلتر رو زدم تمام اسامی با شماره های id در ساب فرم نشون داده بشه .
دوست عزیز، در این خصوص یه دنیا مطلب تو این سایت پیدا می کنی. مثلاٌ یه نمونه که قبلاٌ یکی از دوستان زحمت کشیده اند و فکر می کنم بسیار مفید باشه رو برات اینجا (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=63182&d=1291636843) می گذارم. اگه بازم سوالی بود در خدمتم
ryonis
دوشنبه 22 آذر 1389, 10:41 صبح
63537
با سلام به همه دوستان عزيز :
اگه كسي ميتونه در اين زمينه به من كمك كنه . ممنون
دوست عزيز، اينم يه روش ساده تر مطابق خواسته خودتان. هر چند شخصاً با اين روش موافق نيستم اما همانطور كه خواسته بوديد با زدن دكمه (فيلتر)، سابفرم فيلتر ميشه و با زدن كليد (لغو فيلتر) تمام فيلدها در سابفرم نمايش ميشه.
موفق باشيد
feribahale007
دوشنبه 22 آذر 1389, 14:38 عصر
63537
دوست عزيز، اينم يه روش ساده تر مطابق خواسته خودتان. هر چند شخصاً با اين روش موافق نيستم اما همانطور كه خواسته بوديد با زدن دكمه (فيلتر)، سابفرم فيلتر ميشه و با زدن كليد (لغو فيلتر) تمام فيلدها در سابفرم نمايش ميشه.
موفق باشيد
سلام
شاید بدردت بخوره
ryonis
دوشنبه 22 آذر 1389, 17:22 عصر
لطفاً فايل ضميمه رو با فرمت 2003 هم بگذاريد. ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.