ورود

View Full Version : چند IP برای یک کامپیوتر

mohammadjp
یک شنبه 21 آذر 1389, 09:36 صبح
چگونه میتوان یک کامپیوتر را درون چند شبکه بصورت همزمان قرار داد
این چند شبکه دارای IPرنجهای متفاوتی است

hraeissi
یک شنبه 21 آذر 1389, 19:46 عصر
:متفکر:
1- از تک تک شبکه ها یه کابل بیار توی یه سویچ و از همان سویچ یه کابل به سیستم فوق بیار و IP از هر رنج را به کارت شبکه بده و تمام ( البته بعد Admin اونجا رو باید اخراج کرد ):لبخند:
2- این کار یعنی استفاده از Vlan های مختلف که لازمه آن داشتن یک روتر برای هر کدام از vlan ها است و نوشتن چند خط روت در آنها

razeghi_loved
دوشنبه 22 آذر 1389, 18:24 عصر
منظور از سوالت رو توضیح بده آیا تمام رنج شبکه ها به سویچ وصل هست و شما هم به سویچ وصل هستین؟

nima_8m
دوشنبه 22 آذر 1389, 19:05 عصر
سلام
برای این منظور به قسمت تنظیمات کارت شبکه برو در قسمتی که ip ها رو set میکنی پایین صفحه دکمه advanced رو بزن و آی پی های مورد نظر خودت و به کارت شبکه add کن اینجوری یه کامپیوتر به چند شبکه مختلف متصل میشه موفق باشی

sam_lenon
پنج شنبه 25 آذر 1389, 01:45 صبح
:متفکر:
1- از تک تک شبکه ها یه کابل بیار توی یه سویچ و از همان سویچ یه کابل به سیستم فوق بیار و IP از هر رنج را به کارت شبکه بده و تمام ( البته بعد Admin اونجا رو باید اخراج کرد ):لبخند:
2- این کار یعنی استفاده از Vlan های مختلف که لازمه آن داشتن یک روتر برای هر کدام از vlan ها است و نوشتن چند خط روت در آنها

آقای رئیسی پاسختون رو متوجه شدم فقط منظورتون از تیکه ای که آخر نوشته بوید رو متوجه نشدم ===> البته بعد Admin اونجا رو باید اخراج کرد !
چرا ؟ مگه این قضیه باعث ایجاد مشکلی میکنه ؟ میشه توضیح کامل تری بدین

مردپارسی
پنج شنبه 25 آذر 1389, 05:15 صبح
سلام
برای این منظور به قسمت تنظیمات کارت شبکه برو در قسمتی که ip ها رو set (http://www.jahahost.com/) میکنی پایین صفحه دکمه advanced رو بزن و آی پی های مورد نظر خودت و به کارت شبکه add کن اینجوری یه کامپیوتر به چند شبکه مختلف متصل میشه موفق باشی

میشه فردی که وارد سایتی میشه به آی پی کامپیوتر اون دستیافت؟
چطوری؟

razeghi_loved
پنج شنبه 25 آذر 1389, 09:00 صبح
میشه فردی که وارد سایتی میشه به آی پی کامپیوتر اون دستیافت؟
چطوری؟

سوال شما ربطی به این مورد نداره اما یه راهنماییت می کنم برو خودت پیدا کنم IIS رو نصب کن برو تو تنظیمات وب سایتت بعد برو قسمتی که لوگ می گیره برو همه تیک ها رو بزن حالا سایت رو اجرا کن چند بار خودت هی به لینک های متخلف سایتت برو حالا لوگ رو با برنامه مخصوص لوگ خوانی باز کن می فهمی چی خبر هست

hraeissi
پنج شنبه 25 آذر 1389, 18:20 عصر
آقای رئیسی پاسختون رو متوجه شدم فقط منظورتون از تیکه ای که آخر نوشته بوید رو متوجه نشدم ===> البته بعد Admin اونجا رو باید اخراج کرد !
چرا ؟ مگه این قضیه باعث ایجاد مشکلی میکنه ؟ میشه توضیح کامل تری بدین

بله
اگر قرار باشه تمام رنج IP ها بدون مدیریت روی یک سویچ باشند ، ترافیک شبکه بی جهت بالا می رود
معمولاً برای چنین مواردی پای سویچهای لایه 2 میاد وسط و راه اندازی Vlan