View Full Version : سوال: شناخته نشدن پوشه های Shair شده
z_software
یک شنبه 21 آذر 1389, 12:58 عصر
ببخشید شاید درست نباشه سوالم را اینجا بپرسم ولی فکر کردم شاید کسی اینجا بتونه کمکم کنه .
دو تا LapTop را که روی دروتاشون Windows7 نصب است (یکی از لپ تاپ ها توشیبا است و یکی دیگه البته مینی لپ تاپ است و نوکیا)را از طریق Access Point شبکه شده اند، کامپیوتر ها همدیگه را می شناسند ولی پوشه های Shair شده را نمی بینند ، علتش را نمی دونم چون تو کار شبکه نیستم از من پرسیدن .
کسی میدونه علتش چیه ؟
خیلی ممنون .
butterfly8528
سه شنبه 23 آذر 1389, 00:45 صبح
با سلام .
دوست عزیز هرچند جای پرسیدن این سوال اینجا نبود و میتونستید در بخش شبکه سایت مطرح کنید ، اما به هر حال ممکن هست نام WorkGroup لپ تاپ ها رو متفاوت انتخاب کرده باشید . توجه کنید که باید نام WorkGroup در هر دو لپ تاپ حتما باید یکی باشه .
موفق باشید .
hraeissi
سه شنبه 23 آذر 1389, 09:48 صبح
ببخشید شاید درست نباشه سوالم را اینجا بپرسم ولی فکر کردم شاید کسی اینجا بتونه کمکم کنه .
دو تا LapTop را که روی دروتاشون Windows7 نصب است (یکی از لپ تاپ ها توشیبا است و یکی دیگه البته مینی لپ تاپ است و نوکیا)را از طریق Access Point شبکه شده اند، کامپیوتر ها همدیگه را می شناسند ولی پوشه های Shair شده را نمی بینند ، علتش را نمی دونم چون تو کار شبکه نیستم از من پرسیدن .
کسی میدونه علتش چیه ؟
خیلی ممنون .
نکته بعد تنظیمات فایروال برای این موضوع بایستی انجام بگیرد
sam_lenon
پنج شنبه 25 آذر 1389, 02:01 صبح
برای دسترسی به شیرفولدر ها موارد زیر را چک کنید ؟
1-ابتدا بررسی کنید هر دو کامپیوتر در یک رنج کلاس آی پی قرار داشته باشند (مثلا یکی 192.168.0.1 و دیگری 192.168.0.2 باشد ) در این صورت همدیگر را باید بتونید ping کنید
در run تایپ کنیدcmd و سپس ping 192.168.0.2 باید پاسخی برای شما داشته باشد.
2-نام هر دو کامپیوتر یکی نباشد ( مثلا یکی PC1 و دیگری PC2 باشد)
3-نام ورک گروپ هر دو کامپیوتر یکی باشد (هر دو را WORKGROUP کنید)
4-در تنظیمات فایروال File and Printer Sharing تیک خورده باشد
5-به تنظیمات share folder توجه کنید و اینکه پوشه مورد نظر از نظر تنظیمات و سطوح دسترسی NTFS برای گروه everyone حداقل دسترسی Read را باید داشته باشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.