PDA

View Full Version : گفتگو: راهنمایی جهت کار با کامپوننت Nrcomm Lib

hedi
یک شنبه 21 آذر 1389, 22:16 عصر
سلام دوستان ان شاءا... همان گونه که Theme سایت جهش خوبی داشته محتوای آن هم سودمندتر از گذشته در اختیار کاربران سایت قرار بگیرد البته با تشکر از مدیران سایت که تاکنون زحمات بسیاری در راستای کیفیت سایت برداشته اند .

می خواستم از اساتید و کاربرانی که با کامپوننت nrcomm lib استفاده کرده اند این سوال را مطرح کنم که چنانچه از بخش Demo این کامپوننت بخش usbdevicedemo را دیده باشید باید از لیست USB Device ها دانه به دانه هر کدام را انتخاب کرده تا اطلاعات آن در لیست گرد آوری شود حال راهی وجود ندارد که بتوان یکجا وقتی برنامه را باز می کنیم اطلاعات تمام USB Device ها در یک لیست گرد آوری شود تا این که آنها را تک تک انتخاب و اطلاعات را بدست آوریم (به مانند کامپوننت Mitec که لیست همه USB های سیستم را به همراه اطلاعات فنی شان در لیست می کند) با تشکر از دوستان منتظر نظرات شما هستم

Felony
یک شنبه 21 آذر 1389, 22:38 عصر
می خواستم از اساتید و کاربرانی که با کامپوننت nrcomm lib استفاده کرده اند این سوال را مطرح کنم که چنانچه از بخش Demo این کامپوننت بخش usbdevicedemo را دیده باشید باید از لیست USB Device ها دانه به دانه هر کدام را انتخاب کرده تا اطلاعات آن در لیست گرد آوری شود حال راهی وجود ندارد که بتوان یکجا وقتی برنامه را باز می کنیم اطلاعات تمام USB Device ها در یک لیست گرد آوری شود تا این که آنها را تک تک انتخاب و اطلاعات را بدست آوریم (به مانند کامپوننت Mitec که لیست همه USB های سیستم را به همراه اطلاعات فنی شان در لیست می کند) با تشکر از دوستان منتطر نطرات شما هستم
من اون Demo رو ندیدم ولی با این توضیحی که دادید خوب به راحتی میتونید تو یک حلقه اطلاعات هر Device رو بگیرید و داخل یک لیست بریزید .

hedi
یک شنبه 21 آذر 1389, 22:57 عصر
با تشکر ار شما اما ایراد اون لیست باکس در همین است که حتما باید توسط ماوس یا صفحه کلید تغییر مورد دهد تا اطلاعات را برای هر Device نمایش دهد من با شبیه سازی رویداد Keyboard که همون KeybdEvent است این کار را کردم اما این کار Safe نیست بدلیل این که اگر در حین اجرای برنامه صفحه اصلی فرم Deactive شود رویداد صفحه کلید اجرا نگردیده و در نتیجه هیچ اطلاعاتی نمایش داده نمی شود خواستم ببینم غیر از این روش راه دیگری وجود دارد یا نه

Felony
یک شنبه 21 آذر 1389, 23:12 عصر
از چه نسخه ای از کامپوننت استفاده میکنید ؟ من نسخه 7.1.1 رو نصب کردم ولی همچین Demoیی نداشت .

@ Demoیی که گفتید رو ضمیمه کنید .

hedi
یک شنبه 21 آذر 1389, 23:44 عصر
از نسخه 8.30 استفاده می کنم ولی نسخه جدید تر آن هم که 9.12 است فرقی نمی کند به سایت آن یک سر بزنید Demo را پیدا خواهید کرد
http://www.deepsoftware.com/nrcomm/index.html#download

USBDeviceDemo.zip 275k

اگر هم نسخه کامل 8.30 آن را خواستید به من Email را بگید لینک را براتون می فرستم

Felony
دوشنبه 22 آذر 1389, 00:28 صبح
از نسخه 8.30 استفاده می کنم ولی نسخه جدید تر آن هم که 9.12 است فرقی نمی کند به سایت آن یک سر بزنید Demo را پیدا خواهید کرد

USBDeviceDemo.zip 275k
خسته نباشی ، این کار رو که خودم هم بلد بودم !
گفتم دمو رو ضمیمه کنید که مجبور نشم نسخه جدید رو دانلود کنم ، در هر صورت دانلود کردم و یه نمونه براتون نوشتم ، از ضمیمه دریافت کنید .

Ramin_khan
شنبه 18 دی 1389, 20:25 عصر

USBDeviceDemo.zip 275k

اگر هم نسخه کامل 8.30 آن را خواستید به من Email را بگید لینک را براتون می فرستم

nدوست عزیز ممنون میشم اگه نسخه کامل رو برام بفرستی
Ramin_ahmadkhanbeigi@yahoo.com