ورود

View Full Version : حرفه ای: تنظیم سرویس sqlexpress به local System توسط کدنویسی

Topcoding
دوشنبه 22 آذر 1389, 06:10 صبح
باسلام
من اول راجع به موضوع جستجو کردم ولی پیدا نکردم که با کد نویسی بتوانم این سرویس را log on as: local بکنم.یه کمی توضیح :
من یه پروژه #C نوشتم با دیتابیس SQL server 2005 و ستاپ آن را روی کامپیوتر دیگر نصب می کنم که نسخه sql sexpress آن نصب می شود برنامه اجرا و دیتابیس attach می شود و همه چی خوبه فقط در backup گیری در مسیر خاص خود sql ،فایل bak را می ریزد و نه در مسیر دیگری.من با مراجعه به sqlserver(sqlexpress)propertis در قسمت log on مشاهده کردم که local system account در حالت انتخاب نمی باشد و با یک account دیگری log on می شود که من تیک local را زدم و حالا می توانم فایلهای bak را در هر مسیری بریزم .
حالا سوال من از شما عزیزان این می باشدکه چطور می توانم در برنامه ام با کد نویسی قبل از backupگیری یا قبل از attachشدن دیتابیسم این تیک local را فعال کنم ودیگر احتیاجی نباشد که یک نفر به صورت دستی این تیک را فعال کند

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 22 آذر 1389, 07:23 صبح
سلام. در موقع نصب خود SQL Server میتونید نوع user رو مشخص کنید.
در این لینک (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms144259(v=sql.90).aspx) توضیح داده از طریق Command Prompt چطوری SQL Server رو نصب کنید .
موفق باشید

Topcoding
دوشنبه 22 آذر 1389, 13:21 عصر
سلام آقای صادقیان این لینکی که شما به من دادید نمی توانم باز کنم .
همه برنامه های express و فریم ورک و پروژه ام یه ستاپ توی CD می باشد که خودش نصب میشود و سرویس express هم به صورت پیش فرض با local system account ، لاگان نمی شود حالا من خودم می تونم به صورت دستی با local لاگان شوم . مشکل اینجاست که من CD نصب برنامه را به مشتری می دهم حالا او که نمی تواند به صورت دستی پیش فرض را تغییر دهد . من توی برنامه ام چه دستوری بنویسم که پیش فرض را چک کند و در صورت نیاز با local لاگان کنم.
من مبتدی هستم :خجالت: اگه می شه لطفا بگویید که این کار شدنی است و با چه دستوری؟

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 22 آذر 1389, 13:38 عصر
چرا نمیتونید باز کنید؟ این لینک سایت مایکروسافت هست و نحوه نصب Express رو از طریق Command prompt میگه و اینکه چطور میتونید User ها رو تنظیم کنید.

Topcoding
سه شنبه 23 آذر 1389, 21:03 عصر
ممنون آقای صادقیان من لینکی که گذاشتید رو دیدم هر چی سعی کردم بفهمم نتونستم.
این دستورات را که نباید داخل #C نوشت وباید در CMD نوشت حالا نمی دانم وقتی برنامه ام در حال نصب می باشد باید این دستورات را بنویسم یا هر موقعی می شه نوشت . اصلا نمیدانم کدام دستورات را بنویسم و با چه فرمتی.
اگه کسی لطف کنه و کد دستوراتی که express بتواند با local لاگین کند را اینجا بگذارد یه دنیا ممنونش می شیم
واین دستوراتی که در cmd نوشته باید به فایل bat. ذخیره کنم و از داخل #C ان فایل را فرابخوانم؟ یا طوره دیگه ایم می شه مثلا با دستورات sql یا #c؟