ورود

View Full Version : سوال: ذخیره سازی تعدای فایل در بانک اطلاعاتی با یک دستور

m_sol_ir
دوشنبه 22 آذر 1389, 16:58 عصر
برای ذخیره کردن یک تصویر در بانک اطلاعاتی مشکلی ندارم. برنامه ،فایلی رو که در یک مسیر خاص وبا یک اسم مشخص وجود دارد ذخیره میکند. حال اگر قرار باشد که تعدادی فایل تصویری را در یک فولدر پشت سر هم در بانک اطلاعات ذخیره کند چکار کنم؟

m_sol_ir
سه شنبه 23 آذر 1389, 09:43 صبح
جواب سوال رو پیدا کردم البته مطمئن نیستم که بهترین راه حل باشه.مسئله این بود که میخواستم برای ورود اطلاعات یک بایگانی به سیستم از اسکنر های پر سرعت استفاده کنم که اون اسکنر با سرعت شروع به تصویر برداری کنه و فایلهای تصویری را در یک پوشه بریزه سپس برنامه کل فایلهای موجود در اون پوشه را برای اون کارمندی ثبت کنه .مسلما فایها باید تک به تک خونده و وارد بانک میشد . اما تعداد فایلهای داخل پوشه متغیر بود و نمیشد این کار رو توی حلقه انجام داد. این کد رو براش پیدا کردم.اول خواستم تاپیک رو حذف کنم اما دیدم بهتره راه حلی که پیدا کردم رو بنویسم.
توضیح اینکه برای این پروژه باید از منوی refrence گزینه Microsoft Scripting Runtime را انتخاب کنید تا تابع کار کنه.

Private Sub Command4_Click()

g = GetFileCount("I:\t")
If g = 0 Then
MsgBox "فایلی وجود ندارد.", vbOKOnly
Else
For i = 1 To g
myfile = Dir$("I:\t\*.*")
fil = "I:\t\" + myfile
'این خط برای فرا خوانی تابع ثبت تصویر در دیتا بیس استفاده میشود که موضوع بحث نیست
add_image (fil)
Kill fil
Next i
End If
End Sub

'************************************************* *****
'* Purpose : Get the file count
'*
'* Inputs : strFolder(String) Path to folder
'*
'* Returns : File Count(no of files ) for the given folder
'*
'************************************************* ****
Public Function GetFileCount(strFolder As String) As Integer
Dim fso As New FileSystemObject

On Error GoTo ErrTrap
If Not fso.FolderExists(strFolder) Then
Err.Raise 1, , "Invalid path given"
End If

GetFileCount = fso.GetFolder(strFolder).Files.Count

ErrTrap:
If Err Then
Err.Raise Err.Number, , "Error form Functions.GetFileCount " & Err.Description
End If
End Function

asadegha
سه شنبه 23 آذر 1389, 22:21 عصر
داداش قربون اون دست پنجولت. اگه بلدي عكسو چطور بايد تو اكسس ذخيره كنم بگو كه يادم رفته. الانم هرچي مي گردم چيزي در موردش گير نميارم

asadegha
شنبه 04 دی 1389, 14:17 عصر
برای ذخیره کردن یک تصویر در بانک اطلاعاتی مشکلی ندارم. برنامه ،فایلی رو که در یک مسیر خاص وبا یک اسم مشخص وجود دارد ذخیره میکند. حال اگر قرار باشد که تعدادی فایل تصویری را در یک فولدر پشت سر هم در بانک اطلاعات ذخیره کند چکار کنم؟

داداش قربون اون دست پنجولت. اگه بلدي عكسو چطور بايد تو اكسس ذخيره كنم بگو كه يادم رفته. الانم هرچي مي گردم چيزي در موردش گير نميارم