View Full Version : وصل کردن MySQL به GlassFish
java_nith
چهارشنبه 24 آذر 1389, 05:52 صبح
سلام
من یک صفحه دارم که این Servlet است، و این یک Object داره که EJB هستش
این Obj به یک database وصل است که data رو از اینجا میاره
این database من MySQL است، که میخوام اینو به Obj وصل کنم که در glassfish است
اینجوری من الان فهمیدم اون کاری که من قبلان میکردم برای برنامههای dekstop واسهٔ این سبک کار جواب نمیده
که driver رو دانلود میکردو بد patch میکردم توی project و از آاش استفاده میکنم نمیشه
چون سرور ارور میده
و تا انجیم که میدونم خود glassfish یک database داره، و بازم میتونه بسازه
حالا اگه من بخوام از database ام برای Obj که دیر سرور glassfish هستن باید چه کار کنم؟
چطوری میتونم یک دیتابیس MySQL رو به glassfish وصل کنم ؟
javaphantom
چهارشنبه 24 آذر 1389, 14:06 عصر
سلام
من یک صفحه دارم که این Servlet است، و این یک Object داره که EJB هستش
این Obj به یک database وصل است که data رو از اینجا میاره
این database من MySQL است، که میخوام اینو به Obj وصل کنم که در glassfish است
اینجوری من الان فهمیدم اون کاری که من قبلان میکردم برای برنامههای dekstop واسهٔ این سبک کار جواب نمیده
که driver رو دانلود میکردو بد patch میکردم توی project و از آاش استفاده میکنم نمیشه
چون سرور ارور میده
و تا انجیم که میدونم خود glassfish یک database داره، و بازم میتونه بسازه
حالا اگه من بخوام از database ام برای Obj که دیر سرور glassfish هستن باید چه کار کنم؟
این کنجکاوید رو دوست دارم. مثل جریان جنس صداتو دوست دارم.
فهمیدی که کارت یک جایی نقص داره یا بهتر بگم نقص نداره ولی می شه یک جورایی بهتر بشه.
چیزی که تو دنبالش هستی توی ejb بهش می گن CMT , BMT که مخفف Container Managed Transactions ,
Bean Managed Transactions هست.
تو تا حالا داشتی با BMT کار می کردی حالا فهمیدی که CMT هم وجود داره.
ینجوری من الان فهمیدم اون کاری که من قبلان میکردم برای برنامههای dekstop واسهٔ این سبک کار جواب نمیده
اینجارو اشتباه فهمیدی چون خودتم بکشی باید یک driver ی باشه که از طریق او بشه با database ارتباط کنی پس driver آش کش خالست
تا انجیم که میدونم خود glassfish یک database داره، و بازم میتونه بسازه
اینم درست نمی دونی ولی یکجورایی آره شما می تونی از توی هر web application server به database های مختلف از طریق معرفی آنها از همون driver دسترسی بدی.
من می تونم سریع بهت جواب بدم و حتی بهت بگم کجای glassfish بری و این کار رو انجام بدی ولی از اذیت کردن لذت می برم.:شیطان:
راز موفقیعت تو توی فهمیدن و خوندن CMT هست توی EJB . اینرو بفهمی دیگه من به هیچ دردی نمی خورم و اون موقع تو منو می تونی اذیت کنی:بامزه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.