ورود

View Full Version : ارتباط یک به یک بین دو فرم

siavash_skh
چهارشنبه 24 آذر 1389, 16:32 عصر
با سلام

این فایل شامل دو جدول با دو فرمه

جدول 1 شامل فیلد های Numbr, A, B, C
جدول 2 شامل فیلد های Numbr, E, F, G

فرم 1 برای ورود فیلدهای جدو ل 1 ، و فرم 2 برای جدول 2
فیلد Number برای ارتباط این دو جدول گذاشته شده

حال می خوام که یوزر بعد از وارد کردن اطلاعات A, B, C مربوط به شماره ی مثلا 233 با زدن دکمه ای تو همین فرم، فرم 2 باز شده در حالی که عدد وارد شده برای Number عدد 233 باشد اما در صورتی که قبلا عدد 233 برای فرم 2 وارد شده همچین row ی توی جدول 2 وجود داره ، همون رو باز کنه

در واقع یک ارتباط یک به یک بین این دو جدول از طریق Number وجود داشه باشه

فقظ من نمی دونم که این ارتباط چه طور بین دو فرم برقرار بشه

ممنون می شم اگه راهماییم کنید

mahdisk1
جمعه 26 آذر 1389, 17:43 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?264406-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF
این لینک تاپیکی با همین موضوعه که متاسفانه کسی جواب نداده امیدوارم اینجا جواب بدن اساتید :تشویق:

fahimeh.n
شنبه 27 آذر 1389, 13:24 عصر
سلام
من منظورتونو خوب نفهمیدم ولی یه تغییراتی دادم . امیدوارم درست باشه

siavash_skh
شنبه 27 آذر 1389, 18:58 عصر
در واقع بهتره به این شکل بگم
فرض کنید 2 جدول زیر رو داریم و تا حالا این اطلاعات براشون کامل شده :

http://img222.imageshack.us/img222/4649/11230446.png
و برای هر کدوم از جدول ها یک فرم طراحی شده
فرض کنید فرم 1 بازه و اطلاعات سامان حسنی رو که تو جدول ID=6 است رو وارد کرده ایم. حالا می خوایم از طریق فرم 2 اطلاعات تکمیلی مربوط به همین شخص رو توی جدول 2 وارد کنیم.
ارتباط دهنده ی این 2 جدول فیلدی به نام Number است. پس برای سامان حسنی چون Number برای سامان حسنی توی جدول 1 ، 106 هستش تو جدول تو هم باید همین مقدار وارد شود.
حالا می خوایم دکمه ای توی فرم یک وجود داشته باشه که بعد از کامل کردن فرم 1 و کلیک روی دکمه فرم 2 رو در حالی باز کنه که عدد وارد شده برای Number همان 106 مربوط به سامان حسنی باشه. و بعدش بتونیم اطلاعات تکمیلی رو وارد کنیم.
حالت دوم در مورد وقتیه که می خوایم یک سری اطلاعات رو ادیت کنیم. یعنی اطلاعات مربوط به مثلا مهدی توانگر هم توی جدول 1 وجود داره، هم توی جدول 2
فرض کنید فرم 1 مربوط به مهدی توانگر بازه، این بار نیمی خوایم با کلیک به روی اون دکمه فرمی که اطلاعات مربوط به ردیف ID= 6 که فیلد Number آن 105 یعنی همان عدد مربوط به مهدی توانگر است باز بشه و قابلیت ویرایش این اطلاعات تکمیلی مربوط به این فرد رو داشته باشیم ( اینجا دیکه نباید فرمی جدید که فیلد Number مربوط به آن 105 است ایجاد بشه، چون قبلا این اطلاعات وارد شده و ما فقط می خواهیم ویرایش کنیم)
امیدوارم توضیحاتم خوب بوده باشه
و ممنون می شم کمک کنید، چون موضوع خیلی مهمه

siavash_skh
شنبه 27 آذر 1389, 19:05 عصر
سلام
من منظورتونو خوب نفهمیدم ولی یه تغییراتی دادم . امیدوارم درست باشه

من توضیحات کامل تر رو نوشتم

ممنون از لطفتون ولی با این تغییر با زدن دکمه همیشه فرم دو با اطلاعات اولین ردیف از جدول 2 باز میشه

بازم ممنون

fahimeh.n
یک شنبه 28 آذر 1389, 09:30 صبح
شما چرا همه این فیلد هارو تو یه جدول نمیزارین ؟

اصلا ارتباط یک به یک که درست نیست

siavash_skh
یک شنبه 28 آذر 1389, 13:27 عصر
شما چرا همه این فیلد هارو تو یه جدول نمیزارین ؟

اصلا ارتباط یک به یک که درست نیست

صحبتتون کاملا درسته، ولی من فقط یه قسمتی از دیتابیسم رو گذاشتم، مشکل اصلی من اینه که تعداد فیلد های لازم بیش از 255 تاست و مجبور شدم تو دو تا Table بذارم اطلاعاتم رو

siavash_skh
دوشنبه 29 آذر 1389, 15:33 عصر
از اساتید خواهش می کنم سوال من رو جواب دهید

واقعا اورژانسه

انتقاد هم به مدیران بخش وارده که واقعا مدتیه که نیستن ، ما قبلا از راهنماییهاشون استفاده می کردیم ولی جدیداً کم لطف شدن

fahimeh.n
چهارشنبه 01 دی 1389, 12:08 عصر
شرمنده دیر جواب میدم

ببینید مشکلتون با این تغییرا حل میشه؟