ورود

View Full Version : سوال: نمایش پلاک خودرو در DBGrid

hp1361
چهارشنبه 24 آذر 1389, 17:59 عصر
با سلام به تمامی دوستان

از اونجایی که اطلاعات پلاک خودرو(ایران) هم دارای عدد هست و هم حروف ذخیره ی اون در بانک باعث بروز مشکلاتی در زمان نمایش و ویرایش و همچنین جستجوی اطلاعات میشه.

من اومدم شماره پلاک رو هم بصورت کلی و هم بصورت تک تک قسمت های یک شماره پلاک توی بانکم ذخیره کردم.

مثلا شماره پلاک ایران22-12345الف11 رو بصورت (22)(12345)(الف)(11) در بانک ذخیره کردم.

سوالم اینه:آیا امکانش هست مقدار 3تا فیلد رو با فرمتی که دوست داریم درون یک فیلد از DBGrid نمایش بدیم؟(توی ASP.NET از این کارا میشه کرد چون بحث بایند کردن هست.نمی دونم همچین مفهومی اینجا هم هست یا نه)

ممنون و منتظرم

vcldeveloper
پنج شنبه 25 آذر 1389, 00:17 صبح
آیا امکانش هست مقدار 3تا فیلد رو با فرمتی که دوست داریم درون یک فیلد از DBGrid نمایش بدیم؟
می تونید یک فیلد Calculated در دیتاست مورد نظرتان تعریف کنید و در رویداد OnCalculate آن دیتاست به این فیلد هر مقداری که دوست داشتید، بدید (مثلا ترکیب مقادیر سه فیلد مورد نظرتان).

حالت دیگه این هست که یکی از اون سه فیلد را در نظر بگیرید، و برای رویدادهای OnGetText و OnSetText آن کد بنویسید. خروجی OnGetText متنی هست که برای آن فیلد نمایش داده میشه. می تونید در آن متن دو فیلد دیگه رو هم به خروجی فیلد اضافه کنید. OnSetText هم در زمان تغییر مقدار فیلد فراخوانی میشه، با استفاده از اون، می تونید مقادیر را از هم جدا کنید، و هر کدام را به فیلدهای متناظرشان در بانک اختصاص بدید.