ورود

View Full Version : سوال: استفاده همرمان برنامه دلفی و PHP از بانک MySql

khazaie01
چهارشنبه 24 آذر 1389, 23:04 عصر
سلام دوستان

من برنامه ای را باید بنویسم تحت شبکه و البته خواستن که برنامه وب بیس باشه .
از اونجایی که باید تحت وب باشه پس باید بانک را MySql انتخاب کنم ( PHP زبانیست که انتخاب کردم )، اما چون خود مدیر نیاز به گزارش های گوناگون و امکانت زیادی برای برنامه داره ، تصمیم گرفتم بخش ادمین را با دلفی بنویسم و نسخه ای که کاربران کار می کنن را با PHP بنویسم. یعنی مدیریت با یک برنامه دسکتاپ دلفی و کاربران با استفاده از برنامه PHP به اطلاعات دسترسی خواهند داشت
در نتیجه هم برنامه PHP و هم برنامه دلفی همزمان بر روی سرور اجرا می شوند و هر دو به یک بانک MySql وصل می شوند و البته با یوزر root ! این موضوع مشکل ساز نخواهد شد ؟

vcldeveloper
چهارشنبه 24 آذر 1389, 23:58 عصر
از اونجایی که باید تحت وب باشه پس باید بانک را MySql انتخاب کنم
تحت وب بودن لزوم استفاده از MySQL را با خودش نمیاره؛ بسیاری از بانک های اطلاعاتی مختلف را میشه تحت وب به کار برد.

در نتیجه هم برنامه PHP و هم برنامه دلفی همزمان بر روی سرور اجرا می شوند و هر دو به یک بانک MySql وصل می شوند و البته با یوزر root ! این موضوع مشکل ساز نخواهد شد ؟
کدوم موضوع؟ موضوع استفاده برنامه نوشته شده با PHP و برنامه نوشته شده با دلفی از یک بانک MySQL؟ یا موضوع استفاده هر دو از کاربر root؟
موضوع دوم که ارتباطی با تالار دلفی نداره، ولی طبیعی هست که لزومی نداره کاربرانی که صرا استفاده کننده سیستم هستند، نه مدیر سیستم، دسترسی های root به سیستم داشته باشند.

درباره موضوع اول هم برای MySQL فرقی بین برنامه PHP یا دلفی، یا کاربر متصل شده از وب با کاربر متصل شده به طریق دیگه نیست. مثل هر محیط Client\Server ایی در واحد زمان یک یا چند کاربر ممکنه به بانک دسترسی پیدا کنند. مسائلی هم که مطرح هست همان مسائل رایج مربوط به دسترسی یا ویرایش همزمان کاربران به یک داده هست.

khazaie01
پنج شنبه 25 آذر 1389, 07:52 صبح
ممنووووون دوست عزیز
زبان تحت وبی که یکم یاد دارم پی اچ پی است و استفاده از MySql در PHP ساده است ، به خاطر همین گفتم باید از MySql استفاده کنم ( چون در پی اچ پی فقط با MySql کار کردم ) ...
پس برای هر کدام از برنامه ها یک یوزر جدید در MySql بسازم ، یکی برای PHP و یکی هم برای برنامه دلفی.