ورود

View Full Version : سوال: بطور معمول چه استفاده ای از جاوا اسکریپت در سایتهای مختلف می شه؟

idocsidocs
چهارشنبه 24 آذر 1389, 23:14 عصر
در سایتهای مختلف معمولا به 4 شکل از جاوا اسکریپت استفاده می شه.

1- در وبلاگها (قسمت نظر دهید) منظور همان صفحه کوچکی است که باز می شود و بازدیدکنندگان وبلاگ می توانند نظرات خود را در آنجا وارد کنند.

2- هشدار دادن به کاربر، مثلا هنگامی که در یک فرم همه کادرها را پر نکرده است، آدرس ایمیل را اشتباه وارد کرده است و یا در زمانی که بخواهد مطلبی را در پروفایل خود حذف کند. طراح سایت در این موارد به به کمک جاوا اسکریپت به کاربر هشدار می دهد.

3- نمایش چند تصویر پشت سر هم و با فاصله زمانی مناسب.

4- افزودن شکلک، تغییر رنگ متن، افزودن تصویر و . . . در فرمها

اگه موارد دیگه ای به نظرتون می رسه، لطفا نظرتون رو توی این پست اعلام کنید.

بنظر من اگه طراح کدهای آماده ای داشته باشه که بتونه این نیازهاش رو برطرف کنه، چندان به جاوا اسکریپت احتیاج پیدا نمی کنه. شما چطور فکر می کنید؟

Mr FTHEL
چهارشنبه 24 آذر 1389, 23:25 عصر
مخالفم خیلی کارهای راحت رو میشه با جاوا اسکریپت انجام داد و خیلی مشکلات رو بر طرف کرد فقط مشکلش اینه که نمیشه پنهانش کرد به تنهایی

idocsidocs
چهارشنبه 24 آذر 1389, 23:50 عصر
مخالفم خیلی کارهای راحت رو میشه با جاوا اسکریپت انجام داد و خیلی مشکلات رو بر طرف کرد فقط مشکلش اینه که نمیشه پنهانش کرد به تنهایی

من با این نظر شما مخالفم. به هرحال جاوا اسکریپت خیلی کم استفاده می شه.

Mr FTHEL
پنج شنبه 25 آذر 1389, 23:55 عصر
من ای شما بودم حرفمو پس میگرفتم :d

narsic
جمعه 26 آذر 1389, 09:26 صبح
با سلام
جاوا اسکریپت یک زبان کامل اما تحت کلاینت هست .
و شما میتونید برای کاهش کارهای سرور از اون به خوبی بهره ببرید .

این یه نظر شخصی هستش که شما دارید . اما من پیشنهاد میکنم سایت های بزرگ هجیم و سنگین (مخصوصا نمونه های خارجی) رو ببینید تا نظرتون تغییر کنه .
موفق باشه

idocsidocs
جمعه 26 آذر 1389, 12:05 عصر
با سلام

این یه نظر شخصی هستش که شما دارید . اما من پیشنهاد میکنم سایت های بزرگ هجیم و سنگین (مخصوصا نمونه های خارجی) رو ببینید تا نظرتون تغییر کنه .
موفق باشه

توی سایتهای بزرگ هم چندتا کاری که در پست اول گفتم رو انجام می ده.

narsic
جمعه 26 آذر 1389, 13:23 عصر

خیر مواردی بسیار بیشتر هست یکی از این موارد ساختن قالب و جداول (مرتب سای، رنگ بندی، صفحه بندی) و ... .

Rejnev
جمعه 26 آذر 1389, 14:03 عصر
63729
بد نیست مطالعه ای در مورد jquery داشته باشید که چه تحولی در کد نویسی سمت کلاینت بوجود آورده.
یک cheat sheet ضمیمه کردم. برای مطالعه داکیومنت و دانلود کتابخونه به سایتش مراجعه کنید.
این سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?258025-%D9%88%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%8A%D9%86%21&highlight=) هم یک نمونه استفاده از جاوااسکریپته. اگه این کار ها رو با جاوا نکنیم با چی انجام بدیم؟
زبان زبان کاملیه. به این نگاه میکنه که شما چه استفاده ای ازش بکنید.

idocsidocs
جمعه 26 آذر 1389, 14:15 عصر
با سلام

موفق باشه

Mr FTHEL
جمعه 26 آذر 1389, 15:08 عصر
باز هم اشتباه میکنید
خیلی کارهارو میشه با جاوا اسکریپت انجام داد فقط این مواردی که گفتید نیست
مثلا کافیه توی بخش هایی مثل بازی با جاوا اسکریپ برید ببینید چهراحت میشه چه کار هایی کرد باهاش
اما در کل فراموش نشه که جاوا اسکریپت +html+css در حال حاضر چهارمین زبان برنامه نویسی از لحاظ کارایی و ... هست