PDA

View Full Version : مشکل در دریافت پیام

fa_te64
پنج شنبه 25 آذر 1389, 15:52 عصر
سلام
من برای دریافت پیام در برنامم کد ضمیمه رو نوشتم اما هرکار میکنم جواب نمیده!ممنون میشم اگه بررسی کنید مشکلش چیه،خیلی فوریه!

private void startReceive() {
if (mReceiver != null) {
return;
}
// Start receive thread
mReceiver = new Thread(this);
mReceiver.start();
}
private boolean mEndNow = false;
private MessageConnection conn = null;
public void run() {
Message msg = null;
String mPorti = "1234";
String msgReceived = null;
Status_Form FrmStatus;
int i = 0;
mEndNow = false;
/** Check for sms connection. */
try {
conn.close();
conn = null;
conn = (MessageConnection) Connector.open("sms://+98915….:" + mPorti);
conn.setMessageListener(this);
String[] connections;
connections = PushRegistry.listConnections(true);
if ((connections == null) || (connections.length == 0)) {
Alert t = new Alert("Waiting for Authentication Request");
//content.setString("Waiting for Authentication Request");
}
msg = conn.receive();
while ((msg != null) && (!mEndNow)) {
if (msg instanceof TextMessage) {
msgReceived = ((TextMessage) msg).getPayloadText();
Status_Form status = new Status_Form(msgReceived, rooti, "وضعیت ارسال ", this);
rooti.disp.setCurrent(status);
}
msg = conn.receive();
}
} catch (IOException e) {
// Normal exit when connection is closed
}
}

وقتی ارسال پیام صورت میگیره در خط بعد تابع startRecieve رو نوشتم.

mahdi68
پنج شنبه 25 آذر 1389, 20:47 عصر
سلام
فایلی که ضمیمه کردم مطالعه کنید مثالی هست برای ارسال و دریافت
موفق و پیروز باشید

amirsajjadi
شنبه 11 دی 1389, 22:11 عصر
سلام
باید پورتی رو برای دریافت اس ام اس باز کنی که فرستده روی همون پورت برات اس ام اس می فرسته

dr_jacky_2005
سه شنبه 05 بهمن 1389, 15:22 عصر
سلام
باید پورتی رو برای دریافت اس ام اس باز کنی که فرستده روی همون پورت برات اس ام اس می فرسته
سلام

در امضاتوون دیدم روشن کردن کامپیوتر در شبکه دارین...
یه سوال

آیا میشه بگین چطوری توو یک ساعت مشخص سیستم روشن بشه + مودم دی اس ال هم روشن بشه + کانکت شه به نت ، آی دی ام بیاد بالا دانلود کنه + توو یه ساعت مشخص آی دی ام پاز بشه،دیسی بشم ار نت + مودم خاموش بشه + کامپیوتر خاموش بشه

HadiVB
سه شنبه 05 بهمن 1389, 19:16 عصر
عزيز اين چه سواليه تو اين تاپيك
ولي جوابش اينه تو براي روشن كردن كامپيوترت تو يه ساعت مشخص نياز داري كه مين بردت اينو ساپورت كنه برو تو cimos setup تو power managment هست نيازي به روشن كردن از راه دور نداري
بعدم تو start up ويندوزت برنامه اي دي ام رو بذار بعدشم مي توني تو خود برنامه آي دي ام بخش صف بندي دانلود بگي به محض باز شدن برنامه شروع كن به دنلود بعد تو تنظيماتشم از قبل بگي وقتي دانلود تموم شد سيستم را شات دون كن

همين
ديگهه به ابتكار خودت ربط داره

dr_jacky_2005
سه شنبه 05 بهمن 1389, 19:46 عصر
عزيز اين چه سواليه تو اين تاپيك
ولي جوابش اينه تو براي روشن كردن كامپيوترت تو يه ساعت مشخص نياز داري كه مين بردت اينو ساپورت كنه برو تو cimos setup تو power managment هست نيازي به روشن كردن از راه دور نداري
بعدم تو start up ويندوزت برنامه اي دي ام رو بذار بعدشم مي توني تو خود برنامه آي دي ام بخش صف بندي دانلود بگي به محض باز شدن برنامه شروع كن به دنلود بعد تو تنظيماتشم از قبل بگي وقتي دانلود تموم شد سيستم را شات دون كن

همين
ديگهه به ابتكار خودت ربط داره
فدات...
ولی یکی از کاربرا امضاش گفته بود توو این فازا یه کاری کرده واسه همین پرسیدم.

اینی که میگی راه معمولی است نه واسه من که ISP گفته ساعت دانلود 2 تا 6 است و وقتی 2 شد باید یکبار مودم کامل خاموش بشه،بعد روشن.تا بتونید راگان بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amirsajjadi
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 06:22 صبح
سلام دوست من؛
توی امضام نوشتم روشن کردن کامپیوتر از طریق شبکه یعنی اینکه یک سیستم سرور توی شبکه روشن هست ومدیر شبکه با استفاده از اون سیستم میتونه سیستم های دیگه رو هم روشن کنه. برای باز کردن آی دی ام و بقیه کارایی که نوشتید، خود آی دی ام همه ی اون کارا رو انجام میده. برای کانکت شدن به نت باید توی تنظیمات مربوط به آی دی ام بگید که هنگامی که آی دی ام باز شد با استفاده از مودم دی اس ال به نت متصل بشه و همچنین شما می تونید که توی صفهای مربوط به آی دی ام یک صف جدید درست کنید و اون لینکهایی رو که میخواین دانلود بشن رو توی اون صف قرار بدید و توی قسمت زمانبندی مربوط به صف میتونید تنظیمات مربوط رو انجام بدید.

dr_jacky_2005
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 09:38 صبح
سلام دوست من؛
توی امضام نوشتم روشن کردن کامپیوتر از طریق شبکه یعنی اینکه یک سیستم سرور توی شبکه روشن هست ومدیر شبکه با استفاده از اون سیستم میتونه سیستم های دیگه رو هم روشن کنه. برای باز کردن آی دی ام و بقیه کارایی که نوشتید، خود آی دی ام همه ی اون کارا رو انجام میده. برای کانکت شدن به نت باید توی تنظیمات مربوط به آی دی ام بگید که هنگامی که آی دی ام باز شد با استفاده از مودم دی اس ال به نت متصل بشه و همچنین شما می تونید که توی صفهای مربوط به آی دی ام یک صف جدید درست کنید و اون لینکهایی رو که میخواین دانلود بشن رو توی اون صف قرار بدید و توی قسمت زمانبندی مربوط به صف میتونید تنظیمات مربوط رو انجام بدید.

فقط این قسمتش رو چیکار کنم:
ISP گفته یکبار باید کودم خاموش بشه ( چراغ ها خاموش شوند) بعد روشن و دانلود...
حالا این کار در حالت معمولی با یک دکمه چشت مودم انجام میشه.
سوال..
آیا کانکشن local connection رو disable و enable کنم،باز جواب میده و انگاری اینکه مودم رو فیزیکی رفتم دکمش رو زدم؟

HadiVB
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 15:39 عصر
راست ميگه دوستمون disable خوبه

ببين اين جور كارا رو يا بايد خودت جفتو جورش كني يا به يكي سفارش بدي يه برنامه برات آماده كنه كه خودش.... يا هم خودت برنامهشو بنويسي

HadiVB
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 15:45 عصر
كلا بحث از j2me خارج شده ها