View Full Version : div وسط چین کردن؟
ajajoom
پنج شنبه 25 آذر 1389, 16:39 عصر
سلام می خواستم ببینم چه جوری میشه دیو رو وسط چین کرد قدیما تیبل رو الاین سنتر می کردیم ولی ظاهرا این دیو نمیشه(میدونم مثلا اگه یه عکس داشته باشیم تو کلاسش تعریف می کنیم ولی من همه ی محتویات صفحم تویه یه دیو اصلی هستش و نمی خوام با در صد اندازه بدم)
fazel820
پنج شنبه 25 آذر 1389, 17:52 عصر
سلام دوست عزیز
توی CSS مربوط به تگی که می خوای Center باشه اینو بنویس
margin: 0px auto;
ajajoom
پنج شنبه 25 آذر 1389, 18:26 عصر
حالا در کل کدوم روش بهتره یعنی تو نمایشش تو مرورگرهای مختلف درست نشون میده
fazel820
جمعه 26 آذر 1389, 08:06 صبح
همین روشی که گفتم ساده تر و کاراتره.
problem
یک شنبه 28 آذر 1389, 08:13 صبح
حتی از اون بهتر اینه:
margin-left:auto; margin-right:auto;
مزیتش نسبت به روش پیشنهادی فاضل این که حاشیهٔ بالا و پایین رو صفر نمیکنه!
Keramatifar
یک شنبه 28 آذر 1389, 11:47 صبح
دوست عزیز
margin: 0 auto خلاصه ی margin-top:0 و margin-right: auto و margin-left:auto است و در واقع روش بهینه ی آن محسوب می شود.
problem
یک شنبه 28 آذر 1389, 19:14 عصر
دوست گرامی
اول این که فرمایش شما اشتباه بود. دستور margin:0 auto; شامل چهار جزء است و margin-bottom:0; را هم شامل میشود که شما جا انداختید.
دوم این که این «بهینه» نیست، کوتاه شدهاست. کاربر میرود دستور کوتاه شده را استفاده میکند، بعد از چند وقت بر میگردد میگوید چرا من هر وقت دستور شما را استفاده میکنم، وسطچین شدن درست کار میکند اما فاصله عمودی اجزایم به هم میریزد؟ بعد آن وقت من و شما باید یادمان بیاید که بیخود به او margin-top و margin-buttom هم داده بودیم!
اگر خیلی خیلی روی کوتاهکردن دستورها وسواس دارید، فرم کوتاه شده و «صحیح» این نیست:
margin:0 auto;
بلکه این است:
margin:default auto;
khani_prog
سه شنبه 30 آذر 1389, 22:41 عصر
راحترين كار قرار دادن divبين تگ <center>نام دايو</center> كه در همه مرورگرها جواب ميده
problem
چهارشنبه 01 دی 1389, 01:39 صبح
بله استفاده از برچسب center هم نتیجه مشابهی داره، اما مساله این جاست که مغایر با قوانین طراحی حرفهای وب هست. در طراحی پیشرفته شما هیچ وقت جنبههای ظاهری (مثل اندازهٔ فونت یا موقعیت متن یا ...) رو در خود HTML وارد نمی کنید بلکه همگی از طریق CSS تنظیم میشه تا بعداً کنترل و تغییر دادن اون هم راحت باشه.
در نتیجه استفاده از دستورهایی مثل center یا حتی ویژگی style در طراحی حرفهای نکوهش میشه و ازش پرهیز میشه. به جای این کار، همیشه از class استفاده میشه (یا از ID) و ویژگیهای ظاهری از طریق CSS اعمال میشن.
roozbeh55
جمعه 10 دی 1389, 00:04 صبح
سلام من تقریبا نصف سایتمو ساختم و الان میخوام div وسط چین بشه و هیچ کدوم از این کد ها کار نمیکنه باید چی کار کنم
البته وقتی یک صفحه از اول باز میکنم این کدها کار میکنه ولی توی پروژه ام که نصفشو ساختم کار نمیکنه ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.