View Full Version : سوال: چگونگی روش BackUpگیری از دیتابیس در Asp.Net؟
fahime17
جمعه 26 آذر 1389, 11:26 صبح
سلام دوستان...
من هنگام اجرای برنامه برای بکاپ گیری از دیتابیس با خطای زیر مواجه شدم ممنون میشم راهنماییم کنید.
اینم کدی که نوشتم:
SqlConnection con = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["SmsManagerconnectionStrings"].ConnectionString);
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "FullBackup";
cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
con.Open();
cmd.Parameters.AddWithValue("@DataPath", Server.MapPath("~/uploads/dow.bak"));
cmd.ExecuteNonQuery();
con.Close();
اینم پیغام خطایی که میده:
Could not locate entry in sysdatabases for database 'SMSManager'. No entry found with that name. Make sure that the name is entered correctly.
BACKUP DATABASE is terminating abnormally.
mehdi.mousavi
شنبه 27 آذر 1389, 15:38 عصر
سلام.
لطفا FullBackup Stored Procedure مربوطه رو نیز اینجا قرار بدید. (قاعدتا مشکل در نامگذاری db object ها هستش).
ضمنا بفرمایید چند Instance از SQL Server روی ماشینتون نصبه (چون ممکنه Instance اشتباهی رو نیز آدرس کنید که بانک مورد نظر در اون وجود نداره).
موفق باشید.
پاورقی: Tara Kizer قبلا یه Stored Procedure برای اینکار (http://weblogs.sqlteam.com/tarad/archive/2008/05/21/60606.aspx) نوشته.
Chabok
شنبه 27 آذر 1389, 18:12 عصر
مشکلی که من تا حالا جوابی واسه اون پیدا نکردم اینه که :
در وب به دلیل مسائل امنیتی که در اکثر هاستینگ ها اعمال شده ، نه یوزر MSSQL به مسیر Asp.net Application دسترسی داره که بشه مسیر Backup را در پوشه های برنامه تعیین کرد.
و یوزر ASP.net هم به پوشه هایی که یوزر MSSQL دسترسی داره ، مجوز دسترسی نداره تا بتوان فایل Backup را از آنجا به پوشه های برنامه کپی کرد .
خواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل هست یا خیر ؟
این مشکلات در مورد Restore هم صادق است .
با تشکر
shahab_ksh
شنبه 27 آذر 1389, 18:32 عصر
راهه اصولی که به نظر میاد که بروی اکثر هاست ها کار کنه استفاده از خود امکانات دات نت و Sql server
مثلا برای BackUp گرفتن از جداول ابتدا فهرست جداول رو از بانک اطلاعاتتیون در بیارید و بعد برید سراغ ساختار بانکتون و بعد هم داده ها رو از اون استخراج کنید
با این روش میتونید بر عکس اون رو برای بازگردوندن بانک اطلاعاتی استفاده کنید
چون اکثر سایتها بر روی هاستینگ های شیر هستن فکر استفاده از Backup از طریق Sql Server رو فراموش کنید
fahime17
شنبه 27 آذر 1389, 21:24 عصر
مرسی از توجهتون.
من از Visual studio و SqlExpress استفاده میکنم.
ALTER PROCEDURE [dbo].[FullBackup]
(@DataPath Nvarchar(Max))
AS
BACKUP DATABASE SMSManager TO DISK=@DataPath with NOFORMAT,NOINIT,NAME=N'SMSManager.mdf-Full Database Backup',SKIP,NOREWIND,NOUNLOAD,STATS=10
m.hamidreza
شنبه 27 آذر 1389, 21:42 عصر
خواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل هست یا خیر ؟
هاستینگ های خوب از امکاناتی مثل این برنامه (http://www.mylittlebackup.com/mlb/en/welcome.aspx) استفاده میکنن.
موفق باشید.
Chabok
یک شنبه 28 آذر 1389, 00:31 صبح
هاستینگ های خوب از امکاناتی مثل این برنامه (http://www.mylittlebackup.com/mlb/en/welcome.aspx) استفاده میکنن.
موفق باشید.
این بحث رو عوض میکنه .
منظور من رفع محدودیت های یک برنامه نویس برای پیاده سازی Backup/Restore در محصولات خودش است.
وگرنه واسه مشتری Login کردن به این برنامه myLittleBackup و کنترل پنل هاست واسه Backup/Restore خیلی تفاوتی نمیکنه .
باز هم ممنون . موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.